Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Ідеальний чоловічий аромат на думку жінок - Моя газета

Обговорюють чи жінки чоловічі парфуми

Обговорюють чи жінки чоловічі парфуми? Звісно так. Адже інакше і бути не може. Чоловіки оточують жінок щодня, в будь-якій обстановці і ситуації. Чоловік-начальник користується класичним ароматом, коханий чоловік вважає за краще спортивні заходи, а один вибирає тютюнові або водяні композиції, і кожну з них ми пропускаємо через свій нюх і свідомість. Залишений парфумом слід може швидко забутися, а може врізатися в пам'ять на багато років, і досить просто закрити очі, згадати людину, яка користувалася тим ароматом, і ви вже, немов наяву, відчуваєте той запах.

Проведені опитування на тему чоловічих ароматів серед жінок показують, що багато хто з них в захваті від композиції DiorSauvage, і хочуть придбати флакон брендового парфюма своєму коханому і близькому чоловікові.

Дуже багато жінок просто божеволіють від аромату Christian Dior Fahrenheit 32 .

У чому секрет успіху Діор Саваж

Незважаючи на те, що ароматичний коктейль був випущений в 2015 році, він стрімко і з великим успіхом увірвався на парфумерний ринок багатьох країн. Постараємося розібратися, що послужило такої високої популярності. Не можна не відзначити, що автором унікального букета виступив Франсуа Демаш, талановитий і неповторний парфумер, творець унікальних шедеврів сучасної парфумерії. Він ретельно підібрав піраміду композиції, пропорції компонентів. Такий підхід дозволить йому створити справжній витвір мистецтва, хвилюючий і бездоганний аромат. Натхненням для створення цієї композиції стала безмежна пустеля під палючим сонцем, її велич і сила, необузданность і страх перед невідомістю.

Композиції характерно благородне, неспішне, але в той же час свіже звучання зі східним відтінком. Рекламним обличчям виступив Джонні Депп, з властивою йому харизмою і сексуальністю. Можливо, це частково відобразилося на ступеня популярності, але ж в боротьбі за успіх всі засоби хороші.

У піраміді Саваж укладені ноти бергамота і перцю, герані і лаванди, ветівера і кедра, амброксана і елемі. Привабливий образ власникові цього запаху забезпечений в будь-якій ситуації і при будь-яких обставинах.

Серед жіночих ароматів таким неприборканим, з краплею небезпеки і пристрасті, вважаються жіночі парфуми Версаче . Їх вибирають ті, хто звик діяти незалежно від обставин, хто знає ціну успіху, хто вміє плідно працювати і яскраво відпочивати. Стильна класика в оновленому варіанті стала справжньою сенсацією в парфумерному світі.

Обговорюють чи жінки чоловічі парфуми?

Новости