Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

духи Оріфлейм

  1. Blue Saphire від Емілі Копперман
  2. Парадиз від Фабріс Пелегрін
  3. Ніжний аромат Ані Лорак Шифон

Нерідко доглянуті і красиві жінки, коли їм пропонують купити духи Оріфлейм, відмовляються, мотивуючи це тим, що користуються тільки дорогою французькою косметикою. Більшість з них вважають, що якщо флакончик духів стоїть досить дорого, а на ціннику вказано, що вони зроблені у Франції, то їх аромат неодмінно буде хорошим, а продукція Оріфлейм коштує недостатньо дорого, щоб бути випущеної справжніми французькими парфюмерами. Однак мало кому відомо, що над парфумами Оріфлейм працюють ті ж майстри, які створюють елітні французькі аромати і навіть випускають ці духи на одних і тих же заводах і фабриках (наприклад, в 300 км від Парижа на широко відомої парфумерної фабриці міста Грасса).
Зовсім недавно в каталозі компанії Оріфлейм з'явився новий аромат під назвою Претті Сван. Його створив один з найвідоміших парфумерів Франції, Бернар Еллена, який вже понад 35 років працює над виробництвом елітних парфумів від таких брендів, як Версаче, Мехх, Бенеттон і багатьох інших. І це тільки один наочний приклад того, що найвідоміші французькі «носи» розробляють парфумерні новинки для компанії Оріфлейм.

Blue Saphire від Емілі Копперман


Грасскій парфумерна фабрика користується популярністю серед багатьох модних будинків Франції і виробляє аромати для найбільш дорогих брендів. Деякі жінки знають, що коли вони набувають аромати, випущені під ім'ям відомих модних будинків, їм доводиться більше половини вартості віддавати саме за бренд, а точніше, за те, що на упаковці буде написано, наприклад, Живанши або Крістіан Діор. Духи Оріфлейм стоять в кілька десятків разів менше, незважаючи на те, що розроблені тими ж майстрами і зроблені з такого ж сировини, але не беруть зі споживачів оплати за своє ім'я.
Грасскій парфумерна фабрика користується популярністю серед багатьох модних будинків Франції і виробляє аромати для найбільш дорогих брендів На честь 45-річчя компанії Оріфлейм був створений ексклюзивний аромат «Блю сапфір», більшу частину роботи по розробці якого довірили Емілі Копперман, яка працювала раніше для таких брендів, як Шопард, Соня Рікель, Живанши і Діор. У новому ароматі їй вдалося, за її словами, втілити свою давню мрію про гармонійність світу, заповненого ніжними квітковими ароматами. Дивовижна і неймовірно яскрава композиція нового запаху складається з квіткових свіжих нот, вдало відтіняють деревними і мускусними тонами.

Парадиз від Фабріс Пелегрін


Фабріс Пелегрін є одним з найбільш знаменитих французьких парфумерів, який, до того ж, є вже друге покоління представників цієї професії. Раніше він мав честь працювати для таких брендів, як Пако Рабанн, Армані і Мехх. Для створення розкішного аромату, замовленого у нього компанією Оріфлейм, він використовував безліч парфумерних контрастів: то є, зшив її між собою різкі ноти з м'якими, а терпкі зі свіжими.
Фабріс Пелегрін є одним з найбільш знаменитих французьких парфумерів, який, до того ж, є вже друге покоління представників цієї професії Духи Оріфлейм «Paradise» вражають уяву вишуканим квітковим букетом жасмину та півонії, що переплітається з неймовірно чуттєвими нотами мускусу і рожевого перцю і весь день супроводжують їх власниць терпким шлейфом з деревних ароматів. Це незвичайне і неймовірно яскраве поєднання надає жінкам елегантність, посилюючи враження легким екзотичним нальотом. Ці духи найбільше люблять ті, хто любить проводити на інших шикарне, але кілька богемне враження. Дуже оригінально виглядає і флакон цих духів, виготовлений з важкого прозорого скла, якому надано форму абсолютно гладкого куба. Оригінальний ковпачок флакона прикрашений позолоченими квітковими пелюстками, що цілком відповідає укладеним в ньому чуттєвого повітряному аромату.

Ніжний аромат Ані Лорак Шифон


Над створенням цього аромату працював знаменитий парфумер Селін Ріпер, а відома українська співачка Ані Лорак, яка підкорила весь світ своїм ніжним голосом і неймовірно мелодійними піснями, брала в ньому безпосередню участь. У новому жіночому ароматі від компанії Оріфлейм переплетені нотки іланг-ілангу, сливи і герані, відмінно поєднуються з витонченим шлейфом запахів мускусу, білих квітів і дерева. Букет цього аромату відмінно з'єднується з запахом жіночої шкіри і надає кожній прекрасній дамі неповторність і яскраву індивідуальність.

У цьому ароматі втілюється сама суть жіночої природи, а безневинна ніжність переплітається з зухвалою чуттєвістю, як і в самій Ані Лорак. За словами Селін Ріпер, ідея аромату виникла в її голові вже тоді, коли вона вперше побачила знамениту співачку на сцені і почула її зачаровує спів, що говорить про силу і одночасно про ніжність. Мало хто духи Оріфлейм настільки вдало поєднують в собі східні, деревні і квіткові ноти, передаючи оточуючим всю багатогранність і експансивність жіночої натури. У цьому ароматі кожна жінка без праці зможе відчути себе прекрасною і спокусливою.

Новости