Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Бром в армії: для чого дають, чи правда це?

  1. Розвінчуємо міф
  2. Бром і статевий потяг
  3. Користь і шкода брому

Бром є отруйний хімічний елемент з дуже різким неприємним запахом Бром є отруйний хімічний елемент з дуже різким неприємним запахом. Однак в невеликих дозах цей елемент не робить негативного впливу на організм. Його навіть використовують в медицині. З нього виготовляють заспокійливі засоби.

Ходять чутки про те, що бром в армії підсипають в напої, а також цей елемент можна виявити в їжі, яку дають солдатам. Нібито робиться це з метою придушення статевого потягу. Чоловіки таким чином не думають про жінок і повністю зосереджують свою увагу на службі в армії. Багато через це переживають, думаючи, що даний елемент здатний привести до негативних наслідків для здоров'я, оскільки це отрута для людини. Деякі солдати навіть сумніваються, що зможуть мати дітей після служби в армії через те, що тут в їжу і напої додають цю отруту.

Розвінчуємо міф

Насправді все інакше. Ніхто не додає солдатам в напої і їжу бром. Це пояснюється кількома причинами:

  1. Суперечить закону.
  2. Бром не впливає на потенцію.
  3. Він володіє заспокійливою дією, знижуючи концентрацію уваги і фізичну активність.

Тобто бром не додають в їжу, чай і куди-небудь ще просто тому, що це не має ніякого сенсу. Крім того, якщо давати солдатам ця речовина регулярно, це призведе до негативних проблем зі здоров'ям. Можливі побічні ефекти. При цьому службовці не зможуть виконувати свої обов'язки, так як заспокійливу дію даного елемента дає про себе знати вже протягом короткого часу після прийому препарату.

Читайте також: Закликають Чи в армію з хворобою Шейермана-Мау

Якщо ж підсипати його в напій або їжу, його буде дуже складно не помітити. Цей елемент має дуже солоний неприємний смак.

Бром і статевий потяг

Солдатам швидше легше вірити в те, що їм дають бром. Адже як інакше пояснити той факт, що після початку служби у багатьох дійсно знижується статевий потяг? Насправді це пояснюється зміною способу життя, розпорядку дня. В армії дуже великі фізичні навантаження. Людина повинна викладатися по повній, щоб впоратися з усіма завданнями. До вечора, коли всі справи зроблені, у нього з'являється час для відпочинку. Нічні години солдат витрачає на міцний здоровий сон, щоб на наступний день продовжити виконувати свої обов'язки і впоратися з усіма завданнями. Тому у нього просто не залишається часу на думки про жінок.

На перших порах у деяких дійсно може бути відсутнім ерекція. Це пов'язано з різкою зміною обстановки, з розлукою з близькими і рідними. Людина перебуває у стресовому стані, він повністю занурюється в армійське життя. Поряд з цим статевий потяг знижується і через надмірного фізичного навантаження.

Те, що бром негативно впливає на потенцію, є не більше ніж вигадкою. Ніякі дослідження не підтвердили такого взаємозв'язку.

Користь і шкода брому

Знаючи, що підсипання брому в їжу в армії - не більше ніж міф, варто все ж розібратися з тим, як цей елемент впливає на організм Знаючи, що підсипання брому в їжу в армії - не більше ніж міф, варто все ж розібратися з тим, як цей елемент впливає на організм. Завдяки заспокійливому впливу препарати з бромом використовують для лікування розладів нервової системи. Також дана речовина необхідно організму для профілактики ендемічного зобу. Недолік брому в організмі може привести до безсоння і цілого ряду негативних наслідків для здоров'я. Тому цей елемент організм все ж повинен отримувати. Він міститься в таких продуктах:

  • фундук;
  • арахіс;
  • мигдаль;
  • пшениця;
  • ячна крупа;
  • риба;
  • макарони.

Читайте також: Чи беруть в армію служити зі сколіозом

При вживанні лікарського препарату брому не можна займатися діяльністю, яка вимагає підвищеної концентрації уваги.

Що стосується їжі в армії, треба розуміти, що тут неприпустимо будь-яке шахрайство у вигляді додавання в їжу і напої різних препаратів. Це може негативно позначитися не тільки на здоров'я солдатів, але і на собівартості їжі. У підприємства відберуть ліцензію, якщо буде помічений факт підсипання препаратів в їжу. Єдиний препарат, який можуть підсипати в їжу або напої солдатам - аскорбінова кислота.

Адже як інакше пояснити той факт, що після початку служби у багатьох дійсно знижується статевий потяг?

Новости