Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

вірменська кухня, Запоріжжя

Вірменська кухня вважається однією з найдавніших на Землі і є представником кавказької кухні. Вона формувалася в Азії і Закавказзі ще багато тисячоліть тому. Вірменська кухня має достатком страв і складної смаковою гаммою. У наш час вона стала досить популярною в місті Запоріжжя. Багато запорожці відвідують ресторани вірменської кухні. Запорізькі ресторани балують своїх жителів різноманітними вірменськими стравами і радують їх воістину вірменським гостинністю. Вірменська кухня вважається однією з найдавніших на Землі і є представником кавказької кухні

Знайдено: 7 Знайдено: 7   Потрапивши на територію ресторану, опиняєшся в своєрідному оазисі Потрапивши на територію ресторану, опиняєшся в своєрідному оазисі. "Наірі" буквально потопає в зелені і квітах (природно, в теплий період часу року). Також на території комплексу є невелике озеро з фонтаном, в якому мешкають екзотичні золоті рибки.

Рейтинг: 185

Інтер'єр нашого ресторану вижержан в традиційному кавказькому стилі. Ви відчуєте незвичайне гостіпріімство, відразу ж переступивши поріг ресторану "Кавказький аул".

Рейтинг: 185

Інтер'єр виконаний в стилі Воронцовського палацу в Алупці. Схожість з бальними залами додають масивні люстри з безліччю світильників. Зали для курців та некурців клієнтів.

Рейтинг: 155

Вірменська, європейська кухня, літній майданчик, жива музика. Просторий затишний зал чудово підійде для проведення урочистих подій. Неперевершені страви нашого шеф-кухаря не залишать нікого байдужим. У теплу пору року працює літній майданчик. Доповнить романтичний вечір жива музика.

Рейтинг: 155

У ресторані "Арагві" Вам пропонують зануритися в культуру і традиції грузинського народу. Тут збережені традиції грузинської кухні.

Рейтинг: 145

Європейська та вірменська кухня. Запрошуємо відвідати наш ресторан і просто приємно провести час.

Рейтинг: 130

Заклад досить відомо далеко за межами Шевченківського району. Славиться воно своєю кухнею. Кухня кавказька. Шашлична користується великим попитом і на вихідні тут потрібно бронювати столики.

Рейтинг: 125

Новости