Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Лінія виробництва лаваша, Автоматизовані лінії для виробництва лаваша і ролу.

Смак справжнього лаваша можна зрозуміти, якщо провести не один рік у тандирної печі Смак справжнього лаваша можна зрозуміти, якщо провести не один рік у тандирної печі. Лінія виробництва лаваша служить ідеї втілення досвіду і знань, отриманих за роки стояння у печі. При створенні такого обладнання, як лінія виробництва лаваша, використовуються консультації та поради найкращих і умілих майстрів вірменської кухні. Інженери багатьох компаній, які займаються виробництвом лаваша, враховують побажання майстрів, одночасно впроваджуючи в життя нові технології з виготовлення автоматичної лінії.
Традиційний спосіб передбачає поділ тіста на шматки, розкочування його і випікання в печі поштучно для лаваша. Завдання автоматизованих ліній по виготовленню тонкого лаваша формувати, розгортати, розтягувати, різати на шматки овальної, прямокутної і круглої форми тісто і його подальше випікання.
Смак лаваша, приготованого в автоматизованій лінії, не відрізняється від його смаку, приготованого в тандирної печі. Ніхто не зможе відрізнити смак лаваша з автоматизованої лінії від смаку з печі.
До переваг автоматизованих ліній можна віднести велику продуктивність, мова йде про три тонах на добу, невелика кількість обслуговуючого персоналу, адже раніше було потрібно набагато більше людей, щоб обслужити піч, що працює за традиційними технологіями. Знижується енергоємність в порівнянні з традиційною приблизно рази в три, знижуються вимоги до професійних навичок працівників. Випічка стає рівномірною, а відповідно, збільшується термін зберігання продукту. У автоматизованої лінії є можливість регулювати товщину вироби з тіста, роблячи її однаковою, як на краях, так і в середині. Форма лаваша зручна для упаковки, нарізаний по порціях, лаваш готовий до подачі до столу. Вид продукту цілком товарний, а окупність лінії швидка.
Оскільки собівартість кінцевого продукту значно знижується, його ціна стає більш конкурентоспроможною. В автоматичному режимі можна пакувати готовий лаваш в поліпропіленові пакети.

Прочитано раз: 2705
Рубрика: Лінії з виробництва

Підбірка найцікавіших статей по темі:

Лінія з виробництва скотча, Відкриття виробництва пакувального скотча   Лінія з виробництва скотча складається з бобинорізальні машини, яка комплектується бакелітовими валами Лінія з виробництва скотча, Відкриття виробництва пакувального скотча
Лінія з виробництва скотча складається з бобинорізальні машини, яка комплектується бакелітовими валами. Йдеться про металевому пневмоле (кріплення вихідного роля) і номато ...

Новости