Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Як приготувати лаваш

  1. інгредієнти

У нашій родині вірменський лаваш обожнюють і дорослі, і діти: ароматні коржі вживають не тільки в якості хліба, а й як універсальний продукт для приготування листкових пирогів, швидких закусок і навіть лазаньї. Поласувати смачненьким люблять все, а ось возитися з дріжджовим тестом - одиниці. Виявилося, щоб приготувати тонкі коржі не гірше магазинних, ні дріжджі, ні тандир не потрібні - на все про все 4 інгредієнта і сковорода з антипригарним покриттям!

Виявилося, щоб приготувати тонкі коржі не гірше магазинних, ні дріжджі, ні тандир не потрібні - на все про все 4 інгредієнта і сковорода з антипригарним покриттям

Тонкий лаваш на сковороді за рецептом «Так Просто!» Дуже легко приготувати вдома: коржі виходять еластичними, ароматними і згортаються без клопоту. Прекрасна альтернатива звичному хліба і відмінна основа для приготування рулетів. Будинки вірменський лаваш вийде якнайкраще, з першого разу.

інгредієнти

  • 350 г пшеничного борошна
  • 200 мл гарячої води
  • 2 ст. л. рослинного масла
  • 0,5 ч. Л. солі

Готувати лаваш з дріжджового тіста в домашніх умовах - це напрочуд просто і швидко. До того ж заморожений в морозильній камері лаваш може зберігатися до року - діставай і пригощай гостей!

Тонкий прісний лаваш використовуй як душа забажає: подавай гарячим до супу, запікай його з сиром і зеленню, з яблуками і корицею або загортай в нього м'ясо з овочами. Словом, найкраща основа для швидких домашніх закусок!

Якщо ти любиш лаваш не менш нашого, обов'язково зберігай рецепт домашніх коржів і не забудь поділитися з зайнятими подругами - вони неодмінно оцінять доступність інгредієнтів і простоту приготування.

Автор статті

Христина Миронюк

Прихильниця живопису, особливо Моне і Клімта. Обожнює кіно, цінує музику на вінілі. Архітектура і скульптура - то, що надихає допитливу особистість цілодобово! Христина займається вивченням цифрових технологій для протезування в стоматології. Дівчина вибирає мінімалізм і простоту як в інтер'єрі, так і в житті. Надихаючий гірський вид і книга «Двадцять тисяч льє під водою» Жюля Верна - ось що потрібно для щастя нашому чарівному автору!

Новости