Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

ТК "Скарабей"

Лікувальні тури в Польщу -> Лікування в санаторіях / готелях на курорті Колобжег

Лікування в санаторіях / готелях на курорті Колобжег

Санаторій / готель Arka Medical Spa (Колобжег) - це 4-зірковий комплекс, оточений зеленню, розташований в 50 метрах від піщаного пляжу курорту Колобжег. Готель Арка Медікал СПА (Колобжег, лікування) пропонує відпочинок на високому рівні. У Колобжег, в санаторії Arka Medical Spa можна пережити унікальне пригода з оновленням тіла і духу. Надзвичайної привабливістю готелю Arka Medical Spa є в обертається кафе, розташоване на 11 поверсі (повний оборот 40 хв.). З кафе санаторію Arka Medical Spa відкривається захоплюючий вид.

Адреса: Sul kowskiego 11, Ko l obrzeg 78-100

Санаторій Arka Medical Spa має 800 комфортабельних місцями: 1-, 2-, 3- місні номери з кондиціонерами. У спа-готелі Arka Medical Spa всі номери просторі іl оформлені в теплих тонах. У кожному номері спа-готелю Arka Medical Spa є балкон, ЖК-телевізор і холодильник.

До послуг гостей готелю Arka безкоштовні басейни з морською водою, сауни і фітнес-центр. У спа-центрі готелю Arka Medical Spa гостей можуть побалувати себе різними процедурами для всього тіла. В готелі Arka Medical Spa щоранку сервірують різноманітний сніданок "шведський стіл". Гості можуть насолодитися стравами в одному з 2 ресторанів готелю - Baltica або Impresja. Є також в санаторії Arka Medical Spa і лобі-бар Wellness, який спеціалізується на освіжаючих напоях і трав'яних сортах чаю.

У СПА-готелі Arka Medical є торговий центр і просторий конференц-зал, де 200 чоловік можуть насолоджуватися фільмом або концертом. Гості можуть користуватися безкоштовним бездротовим доступом в Інтернет у всіх зонах загального користування.

Профіль лікування в СПА-готелі Arka Medical: хвороби кровоносної системи, органів дихання , опорно-рухового апарату . Біологічне оновлення душі і тіла.

ЦЕНТР БІОЛОГІЧНОЇ ВІДНОВЛЕННЯ
Комфортний відпочинок в Arka Medical SPA - це також пропонують багаті процедур Центру Біологічного Відновлення.

Професійні процедури з області фізіотерапії, електротерапії, світлолікування і бальнеотерапії з кріокамери і сольовий печерою благотворно впливають на самопочуття наших клієнтів.

На площі 3000 м2 підготували функціональні і зручні кабінети і процедурні, оснащені сучасним, останнього покоління, професійним медичним обладнанням, яке дозволяє запропонувати гостям широку гаму лікувальних процедур з області бальнеотерапії, гідротерапії, кинезитерапии і фізіотерапії, а також біологічного відновлення.

У комплексі є також кріогенна камера, в якій проводять загальну кріотерапію. Центр Біологічного Відновлення і Реабілітації - це також місце розслаблення і релаксу, ігри і спорту.

Тут є як відкритий басейн, розташований на терасі центру, там і критий басейн з морською водою і водними атракціонами, де Ви можете не тільки відпочити і розважитися, але і зайнятися різними водними видами спорту, такими як: навчання плаванню, аквааеробіка, гідроціклінг - інтенсивна тренування на велосипедах, занурених у воду.

У Вашому розпорядженні також великий критий тенісний корт з сучасним покриттям, прокат тенісного устаткування. Можна також взяти індивідуальні уроки гри в теніс у інструктора. Особливим пропозицією для втомлених людей з високим рівнем стресу, які потребують розслабленні, є сольова печера - оазис тиші і спокою.

Для тих, хто любить активний відпочинок, є широка гама пропозицій - нордик Волкінг, велосипедні прогулянки з інструктором, гімнастика на пляжі.

Галерея Spa - це місце для релаксу, гармонії і тиші ...
Це місце, де можна відправитися в незабутню пригоду з відновленням тіла і душі. Пропонуємо комплексний догляд за обличчям і тілом.

Особливо цікавими є: ванна з білою глиною, компреси Egyptos, Thalmer масаж з використанням професійних косметичних препаратів фірми Dibi, чарівний аюрведичний масаж ...

Запрошуємо Вас скористатися наступними процедурами: Ванна з водоростями і гідромасажем; Аюрведичний масаж; Масаж теплими каменями; Масаж Шиатсу; Масаж трав'яними мішечками; Ендермологія LPG; Акупресура ступень; Косметичні процедури DIBI- особа; Косметичні процедури OLOS- особа; косметичні процедури

Медичний профіль цього готелю було

  • Хвороби серцево-судинної системи
  • Хвороби органів дихання
  • Хвороби опорно-рухового апарату
  • Хвороби обміну речовин
  • Хвороби нервової системи
  • Хвороби кістково-м'язової системи
  • SPA & Wellness

Розваги і спорт: відкритий басейн, солярій, масаж, джакузі, більярд, караоке, барбекю, піші прогулянки, велоспорт, аквааеробіка, гідроціклінг.

Для дітей: ігровий майданчик

Пляж: в 50 м від готелю

Додаткова інформація: допускається розміщення домашніх тварин

Якщо Ви зацікавлені, будь ласка, зв'яжіться з нами.

Уточнюйте ціни перед бронюванням у менеджерів!

Контакти для бронювання лікувального туру: +7 (495) 943-41-57.

Переконайтеся в правильності вашого вибору. Врахувати всі показання та протипоказання, взяти до уваги основні і супутні захворювання, зможе тільки досвідчений лікар. Всі матеріали сайту носять інформаційний характер і не замінюють консультації лікаря.

відпочинок, санаторно-курортне лікування і лікувально-оздоровчі тури в Росії і за кордоном. грязелікування, водолікування , кріотерапія , мануальна терапія, озокеритолечение , спелеотерапія, лікування на сірководневих і радонових джерелах , Бальнеотерапія в Підмосков'ї, в містах Росії , Вірменії, Болгарії, Угорщини, Італії, Литви, Польщі, Румунії, Сербії, Словаччині , Словенії,

Туреччини, Чехії і Білорусі.

ТК «Скарабей» організовує тури з лікуванням ДЦП в Польщі. Реабілітаційні центри для дітей з ДЦП в Польщі. З Калінінграда, з Москви відпочинок на морі в Польщі.

Новости