Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Великі замки Франції | Франція | Тури до Франції, тури в Париж | Туроператор Альянс - alliance.ua

  1. 1 день
  2. Примітка і необхідні документи

8 екскурсій у вартості
8 екскурсій у вартості. Екскурсія в Оперу Гарньє!

Період: 01.03.2019 - 31.10.2019

Заїзди: четвер, п'ятниця, субота, неділя

8 днів / 7 ночей

Вартість від 379 EUR / чол в DBL

1 день

Виліт з Києва. Прибуття в Париж, зустріч з представником приймаючої компанії в залі прильоту. Трансфер в готель, розміщення. Вільний час.

Сніданок. Оглядова екскурсія по Парижу і музей парфумів Фрагонар (автобусна, 3 години з гідом і групою). Ви побачите Єлисейські Поля і вінчає їх Тріумфальну арку, площа Згоди, церква Мадлен, Гранд Опера, Будинок Інвалідів, де покоїться прах Наполеона, Собор Паризької Богоматері, площа Трокадеро, звідки відкривається чудовий вид на Ейфелеву вежу і Марсове поле. Ваш маршрут пройде повз площу Вогезов, університету Сорбонни, Латинського квартал і Пантеону - останній притулок великих людей Франції. Ви побачите будівлю Сенату в Люксембурзькому саду, Лувр, вишуканий квартал Сен-Жермен і Вандомскую площа, знамениту своїми ювелірними магазинами і т.д.

Сніданок. Екскурсія по Латинському кварталу, з відвідуванням Собору Нотр-Дам. Ми пропонуємо вам прогулянку по одному з наймальовничіших кварталів Парижа. Екскурсія розпочнеться від знаменитого Собору Паризької Богоматері, свідка легендарних подій французької історії. У цьому соборі служили месу з нагоди одруження королеви Марго з майбутнім королем Франції Генріхом IV. У ньому ж три століття тому коронували Наполеона Бонапарта. Пройшовши по вузьких середньовічних вуличках (в Латинському кварталі знаходиться найвужча вулиця Парижа), повз книжкових крамниць, кафе і ресторанчиків, ви опинитеся перед огорожею колишнього монастиря Клюні - одного з найбільших релігійних і духовних центрів минулого. Останнім етапом вашої екскурсії стане університет Сорбонна, з якого свого часу почалася історія Латинського кварталу.

Завтрак.Пешеходная екскурсія по Монмартру з відвідування базиліки Сакре Кер (пішохідна, 2 години). Екскурсія включає в себе відвідування базиліки Сакре Кер, а також прогулянку мальовничими куточками кварталу, в якому жили і творили Моне, Тулуз-Лотрек, Ван Гог, Дега, Курбе і багато інших. Крім того ви побачите площу Тертр, за традицією стала улюбленим місцем зустрічі художників, і знамените кабаре Мулен Руж. До визначних пам'яток кварталу також відноситься Монмартрська кладовищі, де поховані письменники Стендаль, Теофіл Готьє, Дюма-син, композитор Оффенбах і багато інших.

У другій половині дня пішохідна екскурсія в Оперу Гарньє. Екскурсія дозволить Вам побачити будівлю вишуканої архітектури, прославлену сцену, і величну красу залу для глядачів, цієї головної культурної пам'ятки Парижа. А можливо Вам пощастить зустріти загадковий Привид Опери, описаний в романі Гастона Леру.

Будівля Гранд Опери - це один з головних шедеврів французької архітектури епохи Другої Імперії, парадні сходи, багато прикрашений зал і фойє - все викликає захоплення!

Зведена з ініціативи Наполеона III Опера Гарньє і до цього дня залишається найбільшим і красивим музичним театром Європи.

Сніданок. Екскурсія в Версаль. Версальський Палац - величезний палац, побудований Людовіком XIV, апофеоз примх французьких монархів. Версаль - головну резиденцію Людовика 14 по праву можна назвати самим прекрасним палацом регіону і можливо навіть Франції. Грація і розкіш, тонкий смак і архітектурне майстерність, простір і витонченість - все сплелося і перемішалося в чарівному зразку класичного стилю.

У другій половині дня екскурсія в Лувр. Проходячи через століття, Лувр змінював своє призначення і свій вигляд, і у кожного в сприйнятті Лувр - свій, індивідуальний. Був він колись і фортецею, і головною резиденцією королів Франції, і Академією образотворчих мистецтв. Королівський палац став музеєм в 1793 році після революції, коли вхід до Лувру був відкритий для широкої публіки. Тепер це один з найбільших музеїв світу, і тут представлені тисячі творів мистецтва. В даний час в Палаці Лувру розміщено кілька музеїв або, так званих, відділів - Стародавнього Сходу, Єгипту, грецьких і римських старожитностей, світової скульптури і живопису. Екскурсія по Лувру познайомить вас з такими шедеврами, як Мона Ліза Леонардо да Вінчі, Венера Мілоська і Ніка Самофракийская, а також розкриє для вас багато таємниць живопису, скульптури та історії мистецтва в Європі

Сніданок. Екскурсія в замок Фонтенбло - один з найкрасивіших палац епохи Ренесансу, де були народжені і жили багато правителів Франції, від Людовіка VII до Наполеона III. З кожним століттям королі розширювали свої покої, пристроюючи до існуючих будівель нові галереї, апартаменти, зали. Так палац перетворився на величезну, наповнену безцінними скарбами шкатулку.

Сніданок. Вільний день.

Звільнення номерів, трансфер в а / п, виліт.

Примітка і необхідні документи

Увага!

Порядок екскурсій може змінюватися в залежності від дня заїзду.
Групові трансфери гарантовані під певні рейси з Києва, Мінська, Праги, Риги, Астани. Перед бронюванням просимо уточняти інформацію.
Трансфери до всіх рейсів без обмежень здійснюються з доплатою 10 євро / чол / в одну сторону.
У період салонів в разі анулювання менш, ніж за 7 діб до заїзду - штраф 50%; менше, ніж за 3 доби до заїзду 100% штраф.
В день заїзду або під час заїзду ануляція здійснюється зі 100% штрафом.
Увага! У період святкових заїздів ануляція менш, ніж за 14 діб штраф 50%, менше, ніж за 7 діб до заїзду 100%.

СПИСОК НЕОБХІДНИХ ДОКУМЕНТІВ ДЛЯ ВІДКРИТТЯ ВІЗИ

Новости