Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Парк «Зарядье» став одним з найкращих місць світу за версією Time

Журнал, відомий своїми добірками найвпливовіших людей світу, вводить нову категорію World's Greatest Places. У списку з 100 локацій - пам'ятки, готелі та ресторани Журнал, відомий своїми добірками найвпливовіших людей світу, вводить нову категорію World's Greatest Places

Фото: Андрій Нікерічев / АГН «Москва»

Американський журнал Time включив столичний парк «Зарядье» в список 100 кращих місць в світі в 2018 році (World's Greatest Places 2018), випливає з публікації на сайті видання.

«Величезні громадські парки були головною рисою радянських міст, центральні, але при цьому величні і офіціозні. Але тільки не «Зарядье», що стало першим громадським парком нового типу в Москві за останні 50 років », - пише журнал.

Всього в списку з 100 локацій значаться пам'ятки, готелі та ресторани, імовірно кращі в світі. Що стосується пам'яток, то заглянути, на думку Time, варто в Лувр Абу-Дабі - за ім'я і частина колекцій паризького музею Арабським Еміратам довелося виплатити Франції кругленьку суму в 1 млрд доларів.

Крім того, в рейтингу підводний музей мистецтва у Флориді - колекція статуй і інсталяцій розташована на глибині 20 метрів під рівнем моря. Парк віртуальної реальності Oriental Science Fiction Valley в Китаї, де відбувається «справжня магія». Заповідник темного неба в Айдахо - максимально знижена «світлове забруднення» і такі зірки, яких ви не бачили ніколи.

Далі слідують готелі. Giraffe Manor в Кенії: стежте, щоб жирафи не з'їли ваш вечерю через вікно. Icehotel 365 в Швеції, де все зроблено з льоду, навіть ліжка, але тепло завдяки чудесам сучасних технологій. Conrad Maldives Rangali Island на Мальдівах - прозорий готель на дні моря. Norwegian Bliss - готель-корабель на тисячу гостей, на якому є навіть картингова траса. Росія в категорію не потрапила, зате є Грузія: в Тбілісі Time рекомендує заглянути в Stamba - елегантний готель в будівлі колишньої друкарні.

Нарешті, ресторани. Noma в Копенгагені, інгредієнти сюди надходять з власної ферми неподалік. Happy Paradise в Гонконзі - ф'южн кантонскої і високої кухні. Atlas Bar в Сінгапурі - більше 1000 найменувань міцного алкоголю на будь-який смак. Ultraviolet в Шанхаї - вечеря «в четвертому вимірі», подача кожного блюда супроводжується аудіовізуальними ефектами. І, нарешті, Interno в Колумбії - ресторан на території жіночої в'язниці. Страви готують справжні ув'язнені, яких навчали відомі шеф-кухарі.

При підготовці рейтингу Time оцінював потенційні кращі місця світу за якістю, оригінальності, інноваційності, екологічності та впливовості. У список потрапили об'єкти в 48 країнах на шести континентах.

Додати BFM.ru в ваші джерела новин?

Ru в ваші джерела новин?

Новости