Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

5 причин для поїздки в ОАЕ

  1. небачена розкіш
  2. Хмарочоси в пустелі і рукотворні острови
  3. Акваріум і підводний зоопарк в Дубаї
  4. Неймовірна палітра розваг
  5. шопінг мрії

В ОАЕ їдуть круглий рік за відпочинком на чистих піщаних пляжах і купанням в теплих водах Перської затоки. Бездоганність готельного сервісу, доступні ціни на тури і безліч варіантів розваг - від шопінгу в величезних торгових центрах Дубая і дайвінгу на Фуджейрі до катання на ексклюзивних моделях Ferrari в Абу-Дабі і польотах на повітряних кулях і літаках над країною.

небачена розкіш

Готель Atlantis The Palm, Дубай, ОАЕ
Готель Atlantis The Palm, Дубай, ОАЕ. Дізнатися ціни на тури в Дубай

Поїздка в ОАЕ - це подорож в країну здійснились фантазій. Здається, що для громадян еміратів немає нічого неможливого - в пустелі розквітають сади, в море виростають острова, а про громадян дбає Міністерство Щастя. Чудові аеропорти, височенні будівлі з пишною внутрішньою обробкою, дорогі автомобілі на дорогах, супермаркет діамантів, семизірковий готель, гірськолижний курорт і зоопарк прямо посеред пустелі, блиск золота ... Тут не скупляться, але при цьому вміють рахувати гроші. В ОАЕ варто поїхати хоча б для того, щоб побачити, як казка стає дійсністю.

Хмарочоси в пустелі і рукотворні острови

Пальма Джумейра, ОАЕ
Пальма Джумейра, ОАЕ. ОАЕ. Дізнатися ціни на тури в Дубай

Як тільки в країні була знайдена нафта, пустельне глушині перетворилося в розкішну суперсучасну країну. У Дубаї знаходиться хмарочос Бурдж-Халіфа, найвищий будинок, звідки відкривається божевільний вид. Перед тим, як піднятися на оглядовий майданчик, помилуйтеся найбільшим в світі танцюючим фонтаном - це феєрія світла, звуку і води. В ОАЕ безліч хмарочосів, які сперечаються за своєю концентрації з Манхеттеном Нью-Йорка. Знамениті рукотворні острови Пальма Джумейра і Пальма Джебель Алі відмінно видно з вертольота і навіть з космосу. Дістатися до них можна по монорельсу, зробивши по шляху безліч цікавих фотографій. Зараз на стадії будівництва ще один грандіозний проект - архіпелаг «Мир» - зменшена копія планети.

Акваріум і підводний зоопарк в Дубаї

Акваріум в торговому центрі Дубай Молл, Дубай, ОАЕ
Акваріум в торговому центрі Дубай Молл, Дубай, ОАЕ. Дізнатися ціни на тури в Дубай

Акваріум знаходиться в торговому центрі Dubai Moll і вражає своїми розмірами. Акули пропливають на відстані витягнутої руки від відвідувачів! Тут живуть 33 тисячі представників підводної фауни. У дубайському критому зоопарку, що стоїть на пісках пустелі, живуть навіть пінгвіни. До речі, приміщення відмінно кондиціонують, а за тваринами ретельно доглядають.

Неймовірна палітра розваг

Гірськолижний комплекс SKI DUBAI, ОАЕ
Гірськолижний комплекс SKI DUBAI, ОАЕ. ОАЕ. Дізнатися ціни на тури в Дубай

Найфантастичніше, чим можна займатися в країні, де майже всю територію займає пустеля - кататися на гірських лижах. Рукотворний закритий гірськолижний комплекс Ski Dubai за пару хвилин перенесе вас з-під палючого сонця до легкого морозцем Альп. Тим, хто більше любить плавати, рекомендуємо відправитися в аквапарки Aquaventure або Wild Wadi. У пустелі можна зайнятися сендбордінгом - покататися на дошці по барханах або відправитися в джип-сафарі. Ще можна стрибнути з парашутом, побачити верблюжі перегони, пополювати на крабів під покровом ночі, поплавати з акулами, пограти в гольф, політати на повітряній кулі або вертольоті - мабуть, немає такого капризу туриста, яка не виконають в ОАЕ.

шопінг мрії

шопінг мрії

У Дубаї знаходиться торговий центр, в якому можна знайти абсолютно все: від шпильок до ексклюзивних моделей Ferrari. Крім бутиків з одягом, взуттям, косметикою і парфумерією, технікою, солодощами, ювелірними прикрасами, тут є ще й величезний акваріум, олімпійський каток, критий традиційний ринок, розважальний центр для дітей, скелет динозавра і модель літака в натуральну величину, триповерховий водоспад і зовсім запаморочливий вид на найвищий хмарочос у світі. Ну а якщо в Dubai Moll ви не потрапили - не турбуйтеся. У Дубаї безліч торгових центрів, і в багато з них готелі пропонують безкоштовний трансфер.

Новости