Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Ліплення, аплікація, колаж, Школа мистецтв Happyart

Вашим дітям дуже сподобаються наші уроки ліплення, об'ємної композиції і колажу!

Завдання з цих напрямків чергуються і складають комплексну цікаву програму Завдання з цих напрямків чергуються і складають комплексну цікаву програму !!!

Ліплення. Запрошуємо Ваших дітей в чарівний світ, де в їх маленьких руках будуть народжуватися справжні чудеса! Важко переоцінити значення ліплення в творчому розвитку дітей. Бачачи, як світяться радістю очі дитини, коли він ліпить фігурки - тварин, чоловічків, будиночки і інших найнесподіваніших предметів, стає зрозуміло, наскільки такі заняття є розвиваючими і цілющими.

"Витоки здібностей і обдарування дітей - на кінчиках їхніх пальців. Від пальців, образно кажучи, йдуть найтонші нитки - струмочки, які живлять джерело творчої думки. Іншими словами, чим більше майстерності в дитячій руці, тим розумніша дитина", - стверджував В.А .Сухомлінскій, геніальний педагог і вчений.

На додаток до основного пластичному матеріалу - пластиліну, пластику, глини і солоного тесту ми пропонуємо різні елементи декору, бісер, бусинки, природні матеріали - всього не перелічити! Наші учні особливо люблять створювати цілі об'ємні композиції з безліччю деталей - це дуже цікавий, живий і по-справжньому творчий процес. При створенні таких композицій і Ваші діти зможуть розвинути просторове мислення і дизайнерський підхід до будь-якої справи! А заодно виготовлять іграшки власного виробництва, які будуть з вдячністю згадувати, подорослішавши ...

Заняття ліпленням в нашій студії часто перегукуються з напрямком колаж - Вашим діткам точно не доведеться нудьгувати, на заняттях буде цікаво і весело!

При такому розмаїтті матеріалів і керівництві досвідченого креативного педагога, у Ваших діток в найкоротші терміни буде видно помітні успіхи. Виходячи з великого досвіду успішної роботи з дітьми різного віку, позитивний результат гарантуємо!

Приклади дитячих робіт »

колаж

Якщо Ви хочете навчитися поєднувати кілька технік і матеріалів в одному творі, то колаж - це саме те, що Вам потрібно! Ця універсальна методика дозволить зануритися з головою в творчий процес. Працюючи з колажем в нашій студії, Ви насолодитеся ефектом несподіванки від поєднання різнорідних матеріалів, а також емоційною насиченістю самого твору.

Ми навчимо Вас і Ваших дітей дивовижного мистецтва - з непоєднуваних речей робити одне гармонійне завершений ціле !!!

Для дітей будь-якого віку і творчих дорослих:

! Фантазуючи на задану тему, використовуємо і поєднуємо такі матеріали як: папір, картон, фарби, нитки, тканину, гіпсові і керамічні фігурки, крупи і безліч інших природних матеріалів, пластилін, декор: бісер, намистини і ін. Список матеріалів можна продовжувати до нескінченності , так як на наших заняттях в техніці колаж немає обмежень, і будь-яка випадково попалася під руку річ може бути застосована з користю для справи. Іноді наші учні приносять з дому накопичилися, і непотрібні, на перший погляд, дрібниці, а забирають додому зроблену з них же несподівану і милу саморобку !!!

Записуйте дітей в нашу студію на заняття колажем і спостерігайте, як у них розвиваються:

  • кмітливість і винахідливість
  • дизайнерське мислення
  • дрібна моторика (а разом з нею і мова)
  • і, звичайно ж, радість творчості - забезпечена! :)

Колажі наших учнів ↓

Роботи найменших учнів :) ↓

Увага: йде набір в групи!

Пробне заняття - зі знижкою 50%!

Щоб записатися на пробне заняття, або задати питання, достатньо зателефонувати за тел .: 098 43 787 34, 066 448 18 41

З нами Ви ще раз переконаєтеся, що Ви - талановиті і унікальні!

Новости