Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Саморобний самогонний апарат

  1. Як зробити змійовик?
  2. Все про краплинному поливі
  3. - н а в і г а т о р -

додав: Master , Дата: 21 Лип 2014

Один з найпростіших варіантів отримати спирт - це взяти целофановий пакет, залити в них брагу Один з найпростіших варіантів отримати спирт - це взяти целофановий пакет, залити в них брагу. Потім перев'язати і покласти в морозилку. Після вода кристалізується, а спиртосодержащая рідина залишиться. Звичайно, це важко назвати самогоном 🙂 А про те, як зробити простий самогонний апарат нижче в статті. (18+)

Якщо ви зважилися на щось більше, ніж те, що описано вище, тоді можете зібрати найпростіший самогонний апарат. Він представляє з себе три ємності, це велика каструля, краще з нержавійки, миска, яка поміщається всередину каструлі на саму брагу, і інша миска, яка служить і як кришка, і як охолоджувач для конденсату, який в свою чергу буде стікати в миску всередині каструлі.

Він представляє з себе три ємності, це велика каструля, краще з нержавійки, миска, яка поміщається всередину каструлі на саму брагу, і інша миска, яка служить і як кришка, і як охолоджувач для конденсату, який в свою чергу буде стікати в миску всередині каструлі

Така конструкція вимагає постійної уваги, потрібно часто міняти воду і виймати миску зсередини. При певному старанності можна отримати цілком якісний самогон.

Але ми більш докладніше же зупинимося на іншому варіанті, який найбільше користується популярністю.

Для подібного апарату використовують ємність для браги і змійовик, що охолоджується проточною водою. Вигнаний самогон може бути вищої якості, але це залежить від досвіду власника.

Ідеальною ємністю для браги є молочний бідон, але для домашнього користування зійде і каструля. Якщо це скороварка то у вас вже є отвори для трубки провідною до змійовика. Якщо кришка для каструлі має прикручувати ручку, то можна використовувати отвір для гвинта. В іншому випадку доведеться свердлити або пробивати отвір в кришці вручну, але його можна зробити і в стінці самої каструлі. Таку ємність заливають наполовину брагою, а кришку, для запобігання витоку пара, закріплюють за допомогою простого тесту з дешевого борошна. Також важливо щоб ємність була вимита начисто.

Як зробити змійовик?

Хороший, компактний змійовик в домашніх умовах не так вже й легко зробити, розглянемо те що можна зробити з підручних засобів. Головним елементом є сама трубка, в якій пар буде перетворюватися в рідину. Вона може бути оцинкована, алюмінієва, силіконова, латунна, але найкраще мідна (вона мовляв абсорбує сивушні масла). Внутрішній діаметр трубки не менше 5 мм, її потрібно згорнути у вигляді спіралі і помістити в будь-яку містку ємність (наприклад, старий бляшані таз або пластмасова пляшка). Внизу ємності робимо отвір для виходу кінця змійовика, інший кінець кріпимо до ємності з брагою. Під час перегонки воду в ємності з змійовиком потрібно регулярно міняти і стежити за тим, щоб продукт виходив повністю охолоджений, в ідеалі крижаний. Деякі на кінець трубки намотують складену в декілька шарів марлю, щоб уникнути втрат конденсату.

Також можна зробити більш компактний змійовик, якщо у вас знайшлася силіконова трубка. В якості ємності використовується пластикова пляшка, в дні якої робиться вхідний отвір для силіконової трубки. Усередині пляшки трубку загортаємо у вигляді спіралі. Збоку пляшки акуратно робимо отвори для двох гумових трубок, через які буде йти подача і відведення проточної води.

Джерело: svoimi-rykami.ru



ru

  • саморобний компресор
  • Компресор для накачування повітря корисний інструмент в гаражі автолюбителя Компресор для накачування повітря корисний інструмент в гаражі автолюбителя. Їм не тільки зручно і легко накачати колеса, але і також можна продути карбюратор, трубку ... і будь-яку поверхню, можна використовувати для фарбопульта. Застосувань стислій струмені повітря, звичайно багато, але для роботи, наприклад, відбійного молотка продуктивності цього компресора буде мало.

    Детальніше…

  • Вироби з сизалю своїми руками
  • Чудові вироби можна зробити з сизалю Чудові вироби можна зробити з сизалю. Сизаль - матеріал екологічно чистий і дуже високої міцності. Він виготовляється з волокон агави, яка росте в багатьох тропічних і субтропічних регіонах. Родина агави - Мексика. У наш час найбільшими експортерами сизалю є Танзанія, Кенія, Ангола і Бразилія.

    Детальніше…

  • Крапельний полив своїми руками
  • Все про краплинному поливі

    Крапельний полив або ще як називають - крапельне зрошення є дуже ефективним і економним способом для поливу Крапельний полив або ще як називають - крапельне зрошення є дуже ефективним і економним способом для поливу. При цьому способі вода надходить безпосередньо до коренів, тим самим знижується випаровування і втрати води.

    Крапельний полив добре допомагає в боротьбі з грибковими захворюваннями, такими як борошниста роса і чорна пляма.

    Детальніше…


- н а в і г а т о р -



Популярність: 3 963 перегл.


ПОДЕЛИТЕСЬ З ДРУЗЯМИ


Як зробити змійовик?
Як зробити змійовик?

Новости