Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Пунта Кана

  1. Як дістатися
  2. Клімат і погода в Пунта Кане
  3. Прогноз погоди
  4. Погода в Пунта Кане по місяцях
  5. Відгуки по місяцях
  6. транспорт
  7. автобуси
  8. таксі
  9. Оренда автомобіля
  10. Alamo
  11. Dollar
  12. райони
  13. Що подивитися в Пунта Кане
  14. Парк Eyes Ecological
  15. парк Манат
  16. Будинок-музей Понсе де Леона
  17. Марінаріум
  18. Куди сходити в Пунта Кане
  19. Цікаві місця в Пунта Кане
  20. Чим зайнятися
  21. Джип-сафарі
  22. рафтинг
  23. Прогулянка на вертольоті
  24. агротуризм
  25. покупки
  26. їжа та напої
  27. де поїсти
  28. Зв'язок в Пунта Кане
  29. Інтернет
  30. Корисні телефони
  31. Безпека
  32. Де зупинитися в Пунта Кане
  33. Останні заброньовані готелі в Пунта Кане

Пунта Кана знаходиться на східному узбережжі Домініканської республіки. Займана територія - 475,3 квадратних метрів, чисельність населення складає 325 244 особи. Район вважається одним з найпопулярніших курортів в країні, статистика відзначає щорічний приріст за цим показником в середньому на 6%. У перекладі Пунта Кана означає «місце зустрічі всіх пальм». Курорт відомий своїми легендарними піщаними пляжами, розташованими вздовж узбережжя Карибського моря і Атлантичного океану. Дане туристичний напрямок набуло популярності в сімдесятих роках минулого століття. Власники більшості готельних мереж на курорті - європейці. Найчастіше місцеві готелі належать іспанським бізнесменам.

Курорт виділяється еклектичним поєднанням іспанської та домініканської культури в архітектурі, дизайні та мистецтві. Район Пунта Кана відрізняється відсутністю сильних вітрів і сприятливим кліматом в цілому. Більшу частину водного басейну курорту складають води океану, в яких туристи можуть купатися без будь-якої небезпеки.

Площа: 475,3 км2
Населення: 325 244 чол. (2008)
Валюта: домініканське песо
Мова: іспанська
Оф.сайт:

Поточний час в Пунта Кане:

6:59

(UTC -4)

На курорті знаходиться безліч відомих готельних комплексів. Постояльцями готелів зазвичай стають сім'ї або закохані парочки. Відпочиваючі дотримуються правила rest & relaxation (відпочинок і розслаблення), тому перевага віддається в основному пляжного відпочинку. Більшість готелів працює по системі all inclusive (все включено). Незважаючи на загальну концепцію курорту, деякі готелі пропонують варіанти активного і клубного відпочинку. Щовесни на тусовки в Пунта Кану злітаються представники просунутої американської і канадської молоді.

Як дістатися

До курорту здійснюються безпосадочні рейси з Москви і Санкт-Петербурга. Як правило, вони включені в турпакет і рідко продаються окремо.

Туристи, які віддають перевагу самостійні подорожі і пристойний сервіс на борту, можуть скористатися стикувальними перельотами з пересадками в аеропортах Європи і США. Наприклад, рейсом American Airlines з Москви з пересадкою в Лондоні і Нью-Йорку.

Є ще простіший спосіб: з Москви і Санкт Петербурга з однією пересадкою в Парижі літаками авіакомпанії «Air France».

Пошук авіаквитків
в Пунта Кану

Пошук попутників
на BlaBlaCar

Трансфери
в Пунта Кану

Пошук автомобіля
в прокат

Клімат і погода в Пунта Кане

Погода в Пунта Кане без різких перепадів протягом року. Середньорічна температура 30 ° C, дуже спекотна погода в Пунта Кане буває рідко. У теплу пору, з травня по жовтень, стовпчик термометра може підвищуватися до позначки 35 ° C, але зазвичай туристів радує комфортна для відпочинку температура.

З травня по липень на курорті сезон дощів. В цей час часто йдуть сильні, але короткочасні зливи. Восени в регіоні починається сезон ураганів, але вони зазвичай атакують острів Гаїті з західної сторони (з боку однойменної держави), і до того моменту, коли доходять до східного узбережжя, їх небезпека вже не настільки велика. У холодну пору року з листопада по березень звичайна температура становить близько 20 ° C.

Прогноз погоди

вівторок
11.06

+ 31 ° C

+25 ... + 31 ° C

+ 31 ° C

53%

53%

в, 4 м / с

середа
12.06

+ 31 ° C

+26 ... + 31 ° C

36%

36%

в, 5 м / с

четвер
13.06

+ 31 ° C

+26 ... + 31 ° C

93%

93%

в, 5 м / с

п'ятниця
14.06

+ 31 ° C

+26 ... + 31 ° C

99%

99%

в, 6 м / с

субота
15.06

+ 31 ° C

+25 ... + 31 ° C

0%

0%

в, 5 м / с

неділя
16.06

+ 31 ° C

+26 ... + 31 ° C

1%

1%

в, 5 м / с

Погода в Пунта Кане на 10 і 14 днів

на «Погода.Турістер.Ру»

Погода в Пунта Кане по місяцях

Відгуки по місяцях

транспорт

аеропорт

У місті Пунта Кана є свій Міжнародний аеропорт (Aeropuerto Internacional de Punta Cana). Цікаво, що зовнішнє оформлення будівлі виконано в традиційному карибському стилі. Щорічний пасажирооборот аеропорту виріс майже до двох мільйонів пасажирів. За цим показником Aeropuerto Internacional de Punta Cana займає перше місце в країні і третє серед країн Карибського басейну. Пунта Кана - єдиний з домініканських аеропортів, що підтримує авіасполучення з Росією. До курорту без стикувань можна долетіти з Москви і Санкт-Петербурга.

автобуси

Автобуси в Пунта Канні - найдешевший і невибагливий вид транспорту. У Домініканській республіці їх прийнято називати guaguas. Поїздка на автобусі може заощадити вам значну кількість грошей, але в цей же час пристойно потріпати нерви. Місцеві жителі дуже настирливі і постійно пристають з проханнями і питаннями. Зате поїздка від Пунта Кани до Ігуей обійдеться всього в $ 1, a до Санта-Домінго в $ 6. Поїздка на таксі обійдеться приблизно в 10 разів дорожче. Уточнити вартість і графік міжміських рейсів можна в компанії Caribe Tours, яка є одним з лідерів пасажироперевезень регіону. Телефон 809-221-4422.

таксі

На курорті є два типи таксі: туристичні і міські. Перший був створений за програмою розвитку туризму в Домініканській республіці. Туристичне таксі обладнано понад новими і надійними автомобілями. Цей тип перевезень став самим комфортним і безпечним для приїжджих туристів. Правда «нові водії» запитують дуже високу ціну, яка, часто в кілька разів перевищує стандартну «таксу». Крім того, мандрівники бувають неприємно здивовані тим, що місцеві таксисти можуть зупинитися по дорозі і підсадити до вас в машину незнайомої людини. Якщо вас не влаштовує подібна ситуація, заздалегідь обумовлюйте ціну і умови поїздки. Звичайна вартість проїзду від аеропорту до вашого готелю в Пунта Кане не повинна перевищувати $ 20.

Оренда автомобіля

Брати автомобіль на прокат має сенс, якщо ви збираєтеся здійснювати тривалі поїздки - в такому випадку замовляти таксі кожен раз, природно, невигідно. Варто зауважити, що місцеві водії не надто дотримуються правил, але для російських автомобілістів така ситуація цілком звична. Дорожня поліція Пунта Кани теж має багато спільного з російськими колегами. Часто туристи скаржаться на прискіпливість домініканських інспекторів дорожнього руху. Сперечатися з ними не потрібно, найкращим рішенням буде просто заплатити.

Найзручніше орендувати машину можна прямо в аеропорту Пунта Кани, де працює відразу кілька фірм, що надають подібні послуги. Взагалі, в Пунта Кане розкидано достатню кількість таких агентств, тому проблем з наявністю автомобілів бути не повинно.

Alamo

сайт: http://www.alamo.com

Телефон: 809 688 5069

Адреса: 5 Caretera Bavaro Km, Punta Cana, Dominican Republic

Автомобілі (ціна за день):

$ 114 Chevy Spark 0.8

$ 142.5 Chevrolet Aveo 1.5

$ 370.50 Suzuki Grand Vitara 2.5 4WD

Dollar

сайт: http://www.dollar.com

Адреса: Punta Cana - Off Airport

Автомобілі (ціна за день):

$ 58 Hyundai Accent

$ 64 Hyundai Matrix

$ 84 Hyundai Elantra

Також в місті представлені знамениті світові компанії, що займаються прокатом автомобілів.

офіси компанії Avis в Пунта Кане

офіси компанії Budjet в Пунта Кане (виберіть країну і місто)

офіси компанії Europcar в Пунта Кане

офіси компанії Hertz в Пунта Кане (виберіть вкладку «Browse all locations», потім країну і місто)

офіси компанії Sixt в Пунта Кане

райони

Пунта Кана - це частина недавно створеного муніципального району Пунта Кана - Баварія - Макао в провінції Ла-Альтаграсіа. Берегова лінія курорту простягнулася на 100 кілометрів уздовж східного узбережжя Домініканської республіки. Територія обмежується районами Кабеца де Торо (Cabeza de Toro), Кабо Енжано (Cabo Engaño) і Жуанілло (Juanillo). Готельні комплекси, розважальні центри, клуби, кафе і ресторани розташувалися уздовж узбережжя в кількох десятках метрів від океану.

Курорт умовно розділяється з півночі на південь пляжами - Арена Горда, Баварія, приберіть Альто, Макао, Ель Кортекіто, Кабеца де Торо, Кабо Енжано, Пунта-Кана і Жуанілло, відомий також під назвою Кап-Кана. Найбільш популярним в «некупальное» час вважається район пляжу Баваро. Даний об'єкт став центром послуг зі своїми торговими центрами, аптеками, банками, клініками, майстернями, супермаркетами і школами.

Що подивитися в Пунта Кане

Пунта Кана - один з найпопулярніших курортів не тільки в Домініканській Республіці, а й на всіх Великих Антильських островах. Сучасні готельні комплекси з відмінним сервісом, a також безліч визначних пам'яток регіону приваблюють сюди туристів з усього світу. Широкий асортимент розваг робить курорт привабливим для людей різного достатку, віку і стилю життя.

Парк Eyes Ecological

парк Eyes Ecological знаходиться в південній частині регіону. На його великій території розмістилися понад 500 видів екзотичних тварин. Можна скористатися послугами екскурсовода або здійснити прогулянку по захоплюючому заповіднику самостійно.

парк Манат

В цьому природному парку ви зможете зустрітися з тропічними птахами, рептиліями і тваринами. На території розташований музей, присвячений культурі аборигенів. Для відвідувачів регулярно влаштовуються розважальні програми за участю екзотичних папуг і танцюючих коней. Активні відвідувачі можуть поплавати разом з дельфінами.

Будинок-музей Понсе де Леона

Дана споруда була побудована більше п'яти століть назад відомим дослідником Хуаном Понсе де Леоном. Будинок-музей знаходиться в області Сан-Рафаель де Юма. Вчений жив тут разом з його дружиною Леонор і чотирма дітьми. Пізніше Понсе де Леон переїхав в Пуерто-Ріко, де став губернатором.

Марінаріум

У так званому Марінаріум ви зможете познайомитися з життям мешканців прибережних вод Домініканської Республіки. У програмі екскурсії поїздка уздовж пляжів Пунта Кани, в ході якої ви зможете побачити багатьох представників морської фауни, в тому числі хижих акул і електричних скатів. Також відвідувачам пропонується зробити занурення і побачити зсередини загадковий підводний світ.

Куди сходити в Пунта Кане

Дана споруда була побудована більше п'яти століть назад відомим дослідником Хуаном Понсе де Леоном. Будинок-музей ...

Всі пам'ятки Пунта Кани

Цікаві місця в Пунта Кане

Музеї та галереї

Де поїсти і випити

Парки та зони відпочинку

Магазини та ринки

пам'ятки

Чим зайнятися

гольф

Пунта Кана вважається головним центром гольфу в Карибському регіоні. В районі побудовано 12 професійних полів для цього виду спорту. Всі вони знаходяться в межах однієї години їзди один від одного. Перше поле було побудовано в 1991 році для комплексу Барсело. Більшість спортивних об'єктів були створені за участю кращих в світі проектувальників таких споруд. У їх числі Джек Ніклос, Том Фасіо і Нік Прайс. Поле Пунта Естадіо входить в рейтинг з 50 найкращих у світі полів для гольфу.

Джип-сафарі

Відразу кілька фірм пропонують туристам популярні екскурсії - джип-сафарі . Це розвага є аналогом джипінг, поширеного на південних курортах Росії. Відпочиваючим пропонується на вибір кілька засобів пересування: повнопривідні позашляховики, бігфути (величезні джипи на гігантських колесах), всюдиходи або навіть коні. Ви вирушаєте в подорож через тропічні джунглі, відвідуєте занедбані містечка і пустельні дикі пляжі. Часто в програму джип-сафарі включається дегустація домініканської їжі, a якщо ви вибрали кінну прогулянку, то вам запропонують екскурсію верхом вздовж узбережжя.

рафтинг

дане розвага припаде до душі любителям екстриму. Поруч з містом Харабокоа розташувався каскад з 18 водоспадів різної висоти і рівня небезпеки. Сміливці можуть зробити спуск на плотах по найдовшій гірській річці, що впадає в Карибське море. Варто зауважити, що містечко Харабокоа знаходиться далеко від готелів Пунта Кани, тому розраховувати на поїздку завдовжки в один день не доводиться.

Прогулянка на вертольоті

Одна з найдорожчих і одночасно запам'ятаєте надовго, які можна зробити, відпочиваючи на курорті. вартість такої прогулянки починається від $ 90 на людину. Ви зможете побачити Пунта Кану з декількох сотень метрів і зафіксувати цю картину на фотознімках. На висоті пташиного польоту перед вашими очима пронесуть сучасні поля для гольфу, незаймані рукою людини куточки природи і довга смуга шикарних пляжів курорту.

агротуризм

Серед сучасних туристів все більшої популярності набуває такий напрямок відпочинку, як агротуризм . Дані екскурсії зазвичай проходять в невеликих групах. Відпочиваючих відвозять в глухі села Пунта Кани і показують справжнє життя селян без прикрас. Туристи знайомляться з побутом і укладом життя домініканців. При бажанні, можна навіть допомогти по господарству і спробувати традиційні домініканські ремесла. Ніяка інша екскурсія не зможе так здорово передати місцевий колорит.

покупки

Після далекої подорожі в Пунта Кану ви просто не можете повернутися додому без традиційних подарунків для своїх родичів, друзів і сусідів. Привозити ручки, брелки, гуртки з символікою Домініканської республіки занадто банально. Краще проявити фантазію і порадувати ваших близьких сувенірами, що несуть в собі місцевий колорит.

Місцева валюта - домініканський песо. Приблизний обмінний курс становить 30-35 песо за один долар США і 48-53 песо за Євро. Провести обмін валют можна практично в будь-якому банку. У багатьох магазинах і розважальних закладах можна розплачуватися і американськими доларами, але в такому випадку продавець часто пропонує набагато менш вигідний обмінний курс, ніж офіційний.

Більш докладно про покупки в головному курортному місті Домініканської Республіки ви можете прочитати в статті « Шопінг в Пунта-Кані ».

їжа та напої

Домініканська кухня має багато спільного зі стравами інших країн Карибського басейну, але в той же час у неї є свої унікальні особливості. Пікантні аромати - часник, цибуля, коріандр і материнка дуже популярні в Домініканській республіці. Для європейців буде дивним, що більшість м'ясних страв готується з козлятини. Яловичина тут коштує дуже дорого, тому в основному йде на експорт. Взагалі домініканці схильні до споживання великої кількості м'яса і поряд з козлятиною дуже люблять курку.

Морепродукти не так популярні у місцевого населення через їх дорожнечу, але туристи можуть почастувати себе вишуканими делікатесами. Більшість рибних ресторанчиків розташувалося в прибережній зоні, неподалік від пляжів. Крім традиційних страв успіхом серед відпочиваючих користуються креветки, омари, a також риби марлин, махи-махи (корифена) і Золота риба.

Найпопулярніше національне блюдо в Домініканській республіці - Ла Бандера (La Bandera). Воно готується з рису, червоних бобів (квасоля), тушкованого м'яса, овочів і смажених зелених бананів. Інший популярний домініканське страва - Коміда Крайолла (Comida Criolla) складається з більш звичних інгредієнтів - тушкованого курячого м'яса з рисом і квасолею. Таино (Taino) схоже на наші оладки, але з начинкою з курки, м'яса або риби.

Під активним впливом іспанської культури в Домініканську кухню стали проникати і рецепти з Піренейського півострова. Традиційне валенсийское блюдо Паелья домініканці давно вважають своїм і навіть коректують оригінальну рецептуру. За класичним рецептом у паелье обов'язково повинен бути присутнім шафран, але в Домінікані його просто ніде дістати, тому місцеві кухарі цілком обходяться без нього.

Домініканські десерти набагато солодший, ніж звичні росіянам солодощі. Найбільш відомий рецепт - коли тростинний цукор змішується з молоком. Серед безалкогольних напоїв популярні коктейлі з різних комбінацій фрешу і молока. Вони дуже сподобаються дітям, ну a дорослим можна порадити місцевий ром і пиво Президент.

де поїсти

Більшість готелів на курорті працює по системі все включено, тому вам не доведеться обтяжувати себе пошуками підходящого місця для прийому їжі. Зазвичай в кожному готелі є великий ресторан з харчуванням, організованим за принципом шведського столу. На сніданок пропонують тости, млинці, бекон, яйця, фрукти та іншу нескладну закуску. Під час обіду відпочиваючим теж надається великий вибір: супи, салати, гаряче, десерти, піца і багато іншого. Крім загального столу в готелях є тематичні ресторанчики системи A-la Carte, місця в яких потрібно резервувати заздалегідь. Вам пропонуються страви італійської, французької, японської, бразильської, китайської, мексиканської або аргентинської кухні. У кожному готелі зазвичай буває від 3 до 5 таких ресторанчиків, тому про їх спеціалізації необхідно дізнатися заздалегідь, перед поїздкою.

Звичайно, на території Пунта Кани працюють і звичайні ресторани, не прив'язані до готелів, які при бажанні ви можете відвідати, щоб скрасити своє дозвілля. Розповімо o найоригінальніших з них.

«Капітан Кук»

Ресторан, що спеціалізується на морепродуктах. Він розташований прямо на пляжі Ель Кортекіто. Сума середнього рахунку становить 25-25 доларів. Заклад не відрізняється оригінальним дизайном, але відмінні страви зі свіжих морепродуктів і шикарний навколишній пейзаж з лихвою заповнюють цей недолік. Фірмові страви ресторану - омар і риба махи-махи.

Телефон: (809) 552-0645

«Висока хвиля»

Цей заклад знаходиться в торговому центрі Баварія , В кафе подають страви американської кухні. Невимушена атмосфера із запальною музикою залучає велику кількість відвідувачів не тільки з США. Коник закладу - лаунж-зона з широкоформатними телевізорами для перегляду кіно чи спортивних змагань.

Телефон: (809) 309-0500

«Хард Рок Кафе Пунта Кана»

Заклад в Пунта Кане стало іншим представником Hard Rock Cafe в стране и сьомим в Карибського РЕГІОНІ. Ідеальне місце Розташування в сучасности торговому центрі Palma Real Shopping дозволяє передати традиційну атмосферу, завдяки якій бренд Hard Rock Cafe став відомим у всьому світі.

Телефон: (809) 552-0594

«Лас Ленас II»

Кав'ярня в іспанському стилі з бездротовим інтернетом. Велика кількість відвідувачів в даному закладі - найкраща реклама якості. Крім відмінної кави вам запропонують різну випічку власного приготування.

Телефон: (809) 552-6776

Зв'язок в Пунта Кане

Телефонний зв'язок

Домініканська республіка користується єдиної з США системою телефонних кодів. Найчастіше застосовується код 809, але існують і номера з префіксом 829. Міста Домінікани не мають власних телефонних індексів, тому дзвонити в Пунта Кану потрібно через загальний код для всієї країни. Якщо вам залишають тільки сім цифр телефонного номера, то, швидше за все, мається на увазі номер, що починається на 809. На території Пунта Кани функціонує роумінг двох російських стільникових операторів: «Білайн» і «Мегафон».

Для того, щоб зателефонувати з Росії з домашнього телефону, необхідно набрати 8 (гудок) -10-1809-номер абонента, з мобільного телефону 1809- номер абонента.

Телефонних автоматів на території Пунта Кани практично не знайти. Дзвонити можна з готельних номерів, але така послуга обходиться занадто дорого. Люди звикли користуватися стільниковим зв'язком. Придбати телефон з місцевим номером можна всього за $ 42. Місцеві оператори стільникового зв'язку - «КЛАТ-Кодетель», «Оранж», «Триком» і «Віва». Найбільш економічним вважається «Оранж».

Інтернет

Вітчизняні провайдери, на жаль, не підтримують мобільний роумінг в Домініканській республіці, тому російським туристам доведеться скористатися іншими варіантами. Можна підключитися до місцевого оператора і запросити послугу GPRS. Крім того, на території Пунта Кани досить Інтернет-кафе, вартість години в яких коливається в районі $ 10. Номери в готелях часто забезпечуються роз'ємами для самостійного виходу в Інтернет зі свого ноутбука або іншого пристрою.

Корисні телефони

Екстрена допомога 911 Поліція 809 455 тисячі дев'яносто сім Медичний центр Пунта Кани 809 552 1506 Госпіталь 809 686 +1414

Дрімс - інноваційна симкарта и прорив в мире зв'язку. Унікальність сімки Полягає у відсутності ее пріналежності до Певного оператора І, як наслідок, більш низька ВАРТІСТЬ спілкування: Дрімс працює в 197 странах світу и автоматично підключається до місцевіх операторам. Більше немає необхідності шукати Вигідний роумінг або купуваті симкарту в Кожній новій стране, так як Дрімс готова до роботи відразу после перемикань Вашого мобільного телефону з авіарежіма в звичайний. Кроме смартфона універсальна симкарта адаптована до планшетів и роутера.

Відстежуваті и поповнюваті баланс можна с помощью безкоштовна мобільного! Застосування як в ручному, так и в автоматичності режімі. Больше не нужно розорятіся на пакети послуг и Абонентське плату, так як гроші почнут спісуватіся з Рахунку только за секунду розмови и вітрачені мегабайт. Дрімс - це стабільний доступ в інтернет, Вигідні дзвінкі, прозора Тарифікація и ціни, что мало відрізняються від місцевої вартості зв'язку. Все це дозволяє спілкуватися з близьким, ділітіся фотографіямі, будуваті маршрути и дізнаватіся много Корисної информации про країну без побоювання вітратіті всі гроші на роумінг.

Купити сім-карту

Безпека

Сильно хвилюватися o своєї безпеки в Пунта Кане не варто, але, тим не менш, необхідно дотримуватися певних запобіжних заходів. Виїжджаючи на екскурсії або просто прогулюючись по місту, беріть з собою тільки ту суму, яку розраховуєте витратити, a основні засоби зберігайте в сейфі свого готельного номера. Іншим хорошим рішенням буде використання для оплати пластикових карт.

Відпочиваючим варто бути більш пильними вночі. У цей час активізуються місцеві любителі «нагріти руки» на невдалих туристів. Все-таки не варто забувати, що рівень життя в Домініканській республіці досить низький. Злочини, вчинені проти іноземців, хоч і не є частим явищем, але все-таки іноді трапляються. Постарайтеся уникати одиночних нічних прогулянок по вулицях і на пустельному пляжі Пунта Кани.

Жителі району та всієї країни часто пропонують вам показати пам'ятки і виступити в ролі гіда. Не варто відгукуватися на такі пропозиції. Аборигени зазвичай розраховують, що вони будуть винагороджені матеріально і допомагають туристам не лише з альтруїстичних переконань. Щоб уникнути неприємних ситуацій в майбутньому, слід відразу твердо, але ввічливо відмовлятися від подібних послуг місцевих жителів.

Жінкам не варто випробовувати долю і з'являтися одним в безлюдних місцях, незалежно від часу доби. Найбільш безпечні засоби пересування по Пунта Кане - це туристичні автобуси і таксі. Громадські автобуси допоможуть вам краще познайомитися з місцевим способом життя і жителями Домінікани, але іноді таке знайомство може таїти в собі певні небезпеки.

Одна з головних проблем, пов'язаних зі здоров'ям, - якість води в Пунта Кане. Не пийте воду з-під крана. Тисячу разів ми чули цю пораду вдома, але в Домініканській республіці слід стався до нього більш серйозно. Купуйте в воду в пляшках і вживайте її для пиття чи приготування їжі. В іншому випадку ви ризикуєте отримати розлад шлунка або навіть серйозне отруєння. Уникайте випадкового попадання води в рот навіть тоді, коли миєтеся в душі, a при чищенні зубів теж користуйтеся пляшкової водою або спеціальною рідиною.

Докучливі москіти стають справжньою напастю для непідготовлених туристів. Справитися з цими неприємними комахами допоможе спеціальна рідина, що наноситься на тіло і відлякує своїм різким запахом. Придбайте засіб заздалегідь і не нехтуйте цією порадою. Якщо російські комарі відносно нешкідливі і можуть завдати неприємностей тільки противним дзижчанням і свербінням після укусів, то місцеві москіти можуть заразити вас серйозними захворюваннями на зразок лихоманки або малярії.

При виникненні непередбачених ситуацій негайно зв'язуйтеся з російським консульством в Домініканській республіці. Телефон: (809) 685-45-45. Адреса: 31 Libertador, San Carlos, Santo Domingo.

Де зупинитися в Пунта Кане

компанія Booking.com предлагает до бронювання більше 550 готелів Пунта Кани . Ві зможете підібраті готель, вікорістовуючі різноманітні фільтри: зірковість готелю, тип готелю (готель, апартаменти, вілла, хостел и т.д.), ВАРТІСТЬ, Розташування готелю, ОЦІНКИ людей, Які відвідалі готель, наявність Wi-Fi и много Іншого. Перейти в сервіс підбору та бронювання готелю в Пунта Кане .

Останні заброньовані готелі в Пунта Кане

Більшість відпочиваючих в Пунта Кане зупиняються в готелях з системою харчування все включено: All inclusive позбавляє вас від зайвих турбот на курорті. Не потрібно вважати решту грошей до кінця відпочинку і переживати про величезний рахунку в ресторані - ви за все вже заплатили. Зазвичай у вартість путівки включається їжа, напої, спортивні ігри та розважальна програма. Різні послуги (лазня, масаж) пропонуються за додаткову плату.

Крім all-inclusive на курорті поширені готелі економ-класу, в яких можна відпочити при обмеженому бюджеті. Такі готелі зазвичай віддають перевагу молоді компанії, іноді сім'ї. У подібних місцях немає організованої системи харчування для відпочиваючих, але часто на території або поблизу є заклади, в яких відпочиваючі можуть недорого перекусити. Вартість подібного роду бюджетних готелів різноманітна, але самі економічні варіанти дозволяють зняти номер дешевше, ніж $ 50 з людини за ніч.

Подивитися детальну інформацію про готелі Пунта Кани (карти, фото, опис і т. П.) Можна у нас на сайті, в рубриці « Готелі Пунта Кани ».

Новости