Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Продаж і оренда нерухомості в Марбельї Costa Del Sol, Costa Blanca - апартаменти та квартири в центрі Marbella. Наймання на тижні, месац

Оренда і продаж нерухомості на Коста Дель Соль - Оренда житла на відпочинок - Управління нерухомістю

Оренда і продаж нерухомості на Коста Дель Соль - Оренда житла на відпочинок - Управління нерухомістю

Володимир Путін покупки будинку в Марбельї?

P & O Apartments SL - Продаж і оренда нерухомості в Марбельї - короткострокова здача житла в оренду - Марбелла - Коста Дель Соль - Здача житла на отд их.

Ми пропонуємо вам нерухомість на Коста Дель Соль - найтепліший куточку Європи, де навіть взимку температура перевищує 25 градусів, а сонце світить круглий рік.

Придбання нерухомості. Якщо ви зацікавлені в покупці нерухомості на Коста Дель Соль - ви потрапили в потрібне місце! У нас є безліч цікавих, заздалегідь підібраних пропозицій спеціально для вас. Якщо ви шукаєте що-небудь унікальне, що не вагайтесь - Сконтактуйтесь з нами. Ми виберемо що-небудь, що відповідає вашим перевагам. Зараз дуже вдалий час для покупки житла, так як ціни на іспанському ринку нерухомості дуже низькі.

Продаж нерухомості. Якщо ви бажаєте продати вашу власність - не вагався і доручіть це завдання нам. На місцевому рівні ми спілкуємося з безліччю ріелтерів, які будуть раді допомогти вам.

Процедура купівлі-продажу нерухомості в Іспанії Купівля нерухомості в Іспанії - це велике фінансове рішення і для багатьох іноземців нові правила покупки можуть здатися заплутаними. Однак, ця процедура досить проста і не схожа на таку ж в інших країнах >>>>>

Обслуговування нерухомості. Якщо ви належите до щасливого групі власників апартаментів або вілли на Коста Дель Соль, у нас є для вас пропозиція - ми можемо допомогти вам у здачі житла в оренду або ж в його обслуговуванні та утриманні.

Здача нерухомості в найм. Для тих з вас, хто хоче відвідати Іспанію тільки на період відпустки, ми пропонуємо апартаменти і будинки на Коста Дель Соль в довгострокових і краткострочную здачу. Краткосткострочная оренда - дуже популярний спосіб проведення відпустки на Коста Дель Соль. Це найкраща альтернатива готелям. Особливо для тих людей, які цінують спокій і тишу, незалежність і приватність, а також відмінний вибір для відпочинку з сім'єю і дітьми. Ми пропонуємо апартаменти біля Марбеллі і Малаги на Коста Дель Соль, мальовничому місці, відомому своїми численними гольф-клубами і красивими пляжами. Ідеальна знахідка для любителів сонця і розкоші, фанатів водних видів спорту, гольфістів, гравців в поло і любителів верхової їзди. Також ми запрошуємо лижників і сноубордистів. Всього година їзди від Малаги відокремлює вас від знаменитих гір Сьєрра Невада. Взимку ви можете вибирати між загорянням на пляжі і швидким спуском по засніжених горбах на лижах чи сноуборді.

P & O Apartments SL пропонує здачу в найм нерухомості в Марбеллі, на узбережжі Коста дель Соль в Іспанії. Ми пропонуємо Вам апартаменти в самому теплом регіоні Європи - Коста Дель Соль. Місці, де температура взимку перевищує 25 градусів за Цельсієм і де сонце світить круглий рік.

Новости