Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Є два різних поняття - «короткострокова оренда» і «довгострокова оренда». Вартість тієї чи іншої оренди, наприклад, на місяць, відрізняється досить значно.

Статті про оренду і продаж нерухомості Статті про оренду і продаж нерухомості   Що таке короткострокова і довгострокова оренда   Багато живлять себе ілюзією, що віллу з басейном в Іспанії на березі моря влітку можна зняти за 1000 євро на місяць, але коли починають шукати подібний варіант оренди, стикаються з тим, що в кращому випадку їм запропонують варіанти від 1000 євро в тиждень

Що таке короткострокова і довгострокова оренда
Багато живлять себе ілюзією, що віллу з басейном в Іспанії на березі моря влітку можна зняти за 1000 євро на місяць, але коли починають шукати подібний варіант оренди, стикаються з тим, що в кращому випадку їм запропонують варіанти від 1000 євро в тиждень. Це і є так звана короткострокова оренда. Хочете зняти віллу помісячно (з договором на рік) і недорого? Приготуйтеся до великої підготовчої роботи, яка забере у вас час, гроші, а часто і нерви.
Короткострокова оренда - це туристичний варіант, тут апартаменти або будинок здаються, як правило, потижнево. Такі об'єкти спеціально призначені для їх здачі в високий літній сезон, в решту часу ж вони законсервовані і не здаються. Часто буває, що бажаючий зняти будинок або апартаменти на літні місяці помилково розраховує на вартість класичної довгострокової оренди.
Довгострокова оренда - договір укладається мінімум на 12 місяців, оплачується комісія агентству (місяць оренди або 10% від річної вартості), потім виплачується страховий депозит (від 3 до 4 місяців) і перший місяць проживання - в цьому випадку вартість місяця оренди стає значно менше по порівняно з короткостроковою.
Але в даному варіанті є серйозні труднощі, часом нерозв'язні:
Перша - ви іноземець, вам можуть здати будинок або апартаменти на невеликий термін, але навряд чи дозволять знімати за договором довгострокової оренди - це зовсім інші відносини, інше законодавство, інша податкова база.
Друга - щоб зняти будинок або апартаменти на рік, вам необхідні певні документи, які треба попередньо підготувати і перевести - а це відносини з консульством, з районної та локальної поліцією і час на все це. В Італії, наприклад, крім усього іншого, можуть зажадати для тривалого контракту довідку про доходи 2НДФЛ, перекладену на італійську мову і завірену в консульстві. А також часто необхідний дозвіл на тривале проживання в країні, тобто ВНЖ.
Третя - припустимо, що власник житла вирішив не зв'язуватися з поліцією і з контрактом в агентстві, не вимагає від вас ніяких особливих документів і готовий здати вам будинок або апартаменти з передоплатою за два-три місяці. Ось тут велика ймовірність, що перед вами шахрай. Заплачені вами гроші підуть в невідомому напрямку разом з фальшивим власником.
Четверта - якщо хтось хоче перехитрити власника, наприклад, зняти будинок або апартаменти на 4-5 місяців в високий сезон (травень, червень, липень, серпень і вересень) і розраховує при цьому так:
«Я заплачу за перший місяць, віддам депозит за три останніх і комісію місцевому агентству, а потім через місяць розірву договір і спокійно відпочину в будинку ще 3 місяці - адже за них вже сплачено».
Однак в разі якщо нерухомість користується хоч якимось попитом (знаходиться на море, на курорті), то від орендаря зажадають доп.гарантій і документів, див. Пункт 2.


Інші статті по темі "оренда квартир":

26.02.2015 Будинки відпочинку на маяках - для тих, хто дійсно любить море
Оренда апартаментів на маяках - вже давно не новий вид відпочинку для самостійних європейських і американських мандрівників. 21.12.2013 Оренда вілли як екотуризм.
В нашу непросту епоху тотальної світової глобалізму країни, нації, порядки і традиції нівелюються, стандартизируются і обезличиваются. 28.11.2013 Переваги відпочинку на Сардинії: недорога оренда вілли до березня як передбачливе і мудре рішення питання про відпочинок.
Приголомшлива за своєю красою острівна природа, фантастичні пляжі і химерні скелі, кришталево чиста вода. 22.11.2013 Оренда шале на гірськолижних курортах - чим раніше, тим краще
Зустріч Нового року треба готувати заздалегідь, на популярних курортах шале бронюють ще в серпні-вересні. 22.11.2013 Оренда вілли на Лазурному березі у Франції: найпопулярніші курорти від Ментона до Сан-Тропе
Апельсиново-помаранчевий Ментон на кордоні з Італією, синяво-зелені пляжі Ніцци і її старе місто, античний Трофей в чарівному Ля-Тюрбо, казкова атмосфера середньовічного містечка Ез, хмарочоси Монако і музей морських мешканців, створений Кусто, затишні Босолей і Вільфранш, що обрамляють чудове князівство, схожий на стародавній корабель Антіб, променад, велосипедні доріжки і старе місто з безліччю ресторанчиків в Каннах, піщані дюни Сан-Тропе, - приголомшлива, різноманітна краса Лазурного берега на півдні Франції нікого не залишить авнодушним. 28.08.2013 Поїздка по Південній Італії: Калабрія уздовж і поперек
Поїздка по Південній Італії: Калабрія уздовж і поперек. 16.07.2013 Відкриваємо для себе Бретань
БРЕТАНЬ (ФРАНЦІЯ) Бретань - найзахідніший регіон Франції, півострів, на 200 км видатний в Атлантичний океан. 29.08.2011 Оренда вілли | будинки. Переваги.
Рано чи пізно ми стикаємося з думкою - скільки можна зупинятися на відпочинок в готелях, може мені спробувати орендувати віллу? 01.05.2011 Оренда котеджу на Новий рік у Фінляндії. Чому це цікаво?
Прокинутися вранці, відкрити двері будинку, вдихнути свіже морозне повітря, вийти на ганок і - побачити північне сяйво! 27.04.2011 Фінляндія. Відпочинок в регіоні Лахті.
Лахті Лахті - жваве місто з населенням близько 100 тисяч жителів в 106км північно-східніше Гельсінкі, адміністративний центр області Пяйят-Хяме. 21.04.2011 Плюси і мінуси оренди вілл в різних регіонах Італії.
Оренда вілл на Сицилії (Вілли в Таормине, Чефалу, Сан-Віто Ло Капо, Сіракузах, Ното ...) плюс вілли на першій лінії від моря плюс вілли з панорамним видом на море плюс відокремлені пляжі плюс дика природа плюс багато піщаних пляжів мінус необхідна оренда автомобіля , щоб добиратися до магазинів і ресторанів мінус немає великих міст, крім Катанії і Палермо (основні торгові центри розташовані в них) мінус переліт з пересадкою (ALITALIA), так як оренда вілл починається з суботи, а прямі чартери літають по п'ятницях мінус вілли з басейном - рідкість . 11.03.2011 Оренда вілли в Європі. Частина II Пояснення, інструкції, коментарі
Отже, ви вирішили змінити звичний готельний вид відпочинку і хочете орендувати будинок у моря в одній з країн Європи. 04.02.2011 Оренда вілли в Італії
Оренда вілли в Італії на морі Італія ідеально підходить для відпочинку саме на приватній віллі, тому що тут: в Італії самі доброзичливі люди в Європі в Італії найсмачніша кухня в Італії найзручніші пляжі (багатолюдні в Форте Дей Мармі і відокремлені на Сицилії) в Італії найкомфортніші вілли (з басейном, кондиціонер, джакузі і власним спуском до пляжу) в Італії самі помірні ціни в порівнянні з багатьма іншими країнами Європи в Італії помірний клімат (можна вибрати прохолодну навіть в серпні Венеціанську Рів'єру, або жарку СИЦ Іллю). 01.01.2011 Вілли в Італії
Оренда вілли в Італії на морі Італія ідеально підходить для відпочинку саме на приватній віллі, тому що тут: самі доброзичливі люди в Європі найсмачніша кухня в ресторанах найзручніші пляжі (на будь-який смак - галькові і піщані, багатолюдні пляжі Форте Дей Мармі з насиченою інфраструктурою і відокремлені приватні пляжі Сицилії) найкомфортніші вілли (з басейном і без, з кондиціонерами, з джакузі, з панорамними видами на море, з власним спуском до пляжу) самі помірні ціни в порівнянні з багатьма іншими країнами Європи помірно ий клімат (можна вибрати прохолодну навіть в серпні Венеціанську Рів'єру, або жарку Сицилію).

Хочете зняти віллу помісячно (з договором на рік) і недорого?
Рано чи пізно ми стикаємося з думкою - скільки можна зупинятися на відпочинок в готелях, може мені спробувати орендувати віллу?
Чому це цікаво?

Новости