Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Апартаменти в Монтенегро - чудова ідея для відпочинку

Найчистіше море, ласкаве сонце, відмінні пляжі, сучасні гірськолижні курорти - цими думками марить більшість наших співвітчизників протягом робочого року Найчистіше море, ласкаве сонце, відмінні пляжі, сучасні гірськолижні курорти - цими думками марить більшість наших співвітчизників протягом робочого року. Оренда апартаментів в Чорногорії на березі моря - один з кращих варіантів відпочинку. Петровац, Бечічі, Герцег-Нові, Улцинь, Будва, Котор, Бар і Ігало - в будь-якому містечку можна зняти апартаменти в Чорногорії біля моря без посередників.

Отже, вирішено - вибираємо пляжний відпочинок в Монтенегро. Але це лише частина справи. Який курорт віддати перевагу, де те місце, що відповідає всім вимогам запитам, де зняти апартаменти в Чорногорії на березі моря недорого? Варто знати про відмінності пляжів в країні:

  • Герцег-ського Рів'єра має здебільшого кам'янистими пляжами;
  • Будванськая Рів'єра - це галькові узбережжі;
  • Улцинь - піщані пляжі, з піском вулканічного походження.

Будванськая Рів'єра по праву вважається туристичною столицею країни. Крім великої кількості пляжів (загальна протяжність 11,31 км), тут розташовується безліч визначних пам'яток (монастир Прасквіца, фортеці Кастелло і Хай-Нехай, палац «білярд», аквапарк Mediteran і ін.). Бечічі дозволить не тільки засмагати на чудових пляжах, а й побачити історичні пам'ятники своїми очима, а зняти апартаменти в Петроваце, значить, перебувати в крокової доступності від фортеці Кастелло.

Барська Рів'єра знаменита вже тим, що Бар - саме сонячне місто Європи. З цього порту регулярно відправляються пороми до Італії. Оренда апартаментів в Чорногорії в Барі буде особливо цікава тим, хто захоче здійснити вояж в сусідню країну.

Територія довкола Которської затоки зберігає сліди античних поселень. Тут у багатьох міст, які відлічують свою історію з Середніх століть, можна зняти апартаменти на березі моря. Котор, Герцег-Нові, Пераст - найбільш відомі курорти, розташовані на березі цього мальовничого затоки.

Орендувати апартаменти в Чорногорії можна на будь-який термін у кожному місті Адріатичного узбережжя. Варіантів розміщення безліч: розкішні вілли, приватні будинки, окремі кімнати і цілі поверхи. Слід знати, що вілли в Монтенегро, по суті своїй, мало відрізняються від приватних будинків. Спочатку зводять трьох-чотирьох поверхові багатокімнатні будівлі, частина яких здають в оренду численним іноземним туристам.

Залежно від ціни оренди оздоблення приміщень та їх обстановка можуть разюче відрізнятися. У будь-якому випадку мандрівник, який вирішив зняти апартаменти в Чорногорії, гарантовано отримує:

  • окремий умивальник, душ, туалет;
  • добротну ліжко;
  • холодильник;
  • кондиціонер або навіть Спліт-систему;
  • необхідний набір меблів (стіл, шафи, тумбочки і т. д.);
  • вихід на загальний або окремий балкон;
  • сучасний телевізор з безліччю каналів;
  • бездротовий швидкісний інтернет.

Як правило, туристам доступна необхідне кухонне начиння, можливість самостійного приготування їжі, а також все обладнання для приготування шашликів і барбекю.

Для оренди апартаментів в Чорногорії від власника, слід пам'ятати, що з початком «високого сезону» можливість оренди апартаментів, що відповідають усім сподіванням мандрівника, стрімко зменшується, так само як зростає їх вартість. Оптимальний вихід - забронювати житло заздалегідь. Здійснити подібну можливість (бронювання апартаментів в Чорногорії) можна за допомогою віджета, розташованого на сторінці ресурсу.

Очевидно, що для когось проживання, нехай навіть короткострокове, визначається повним самотою і наявністю всіх зручностей. Цим умовою відповідає окрема квартира. Слід розуміти, що вартість подібного відпочинку значно вище, ніж оренда апартаментів в Чорногорії біля моря. Крім того, є ще ряд вагомих відмінностей:

  • прибирання апартаментів, як правило, турбота власника і проводиться вона регулярно; прибирати в квартирі доведеться наймачам житла;
  • рівень комфорту квартири нижче, т. к. він залишається незмінним, таким, яким бачить його власник, в той час як апартаменти облаштовуються під смаки відпочиваючих.

Готелі в Чорногорії все включено, безумовно, набагато більш розкішні і комфортабельні.

Зняти апартаменти в Чорногорії без посередників значно дешевше, це бюджетний вид відпочинку. Розташування житла, що здається здебільшого ближче до ринків, супермаркетам, пам'яток. Апартаменти в Чорногорії зняти, значить, мати найбільш демократичний режим проживання. Розпорядок дня в цьому випадку планується виключно мандрівником. Крім того, проживання в апартаментах найзручніше для невеликих дружніх компаній (від 4 до 15 осіб).

Апартаменти в Чорногорії оренда без посередників, безумовно, залежить від безлічі факторів. Основні складові: місце розташування і комфортабельність. Так, житло в Будві (найпопулярнішому туристичному центрі), розташоване далеко від моря, коштує до 2 тис. Рублів добу. Проживання не дуже комфортно. Наймання кімнат з великими зручностями обійдеться в 3500 рублів на добу, але гарантії, що вони будуть поруч з морем, немає. На найбільш комфортабельні апартаменти в Чорногорії оренда сягає 6 тис. Рублів. Таке житло розташоване поблизу моря, може мати власний басейн. Оренда апартаментів в Петроваце (Чорногорія) має аналогічний порядок цін.

Апартаменти Чорногорія оренда від власника - справа, яка потребує певних навичок і знань. Бувалі мандрівники починають пошук відповідного житла з перших днів року. Тут все досить просто: чим раніше зроблений вибір, тим дешевше буде проживання. Мало того, сподіватися на те, що вдасться зняти апартаменти після приїзду - утопічно.

При виборі місця відпочинку необхідно зібрати про нього якомога більше інформації. Чорногорія зняти апартаменти у моря відгуки - один з найбільш об'єктивних джерел. При цьому слід ознайомитися з кількома сайтами, що описують житло в Монтенегро. Не варто покладатися тільки на фотографії власників часто аматорські кадри розкажуть більше про місце відпочинку.

Чорногорія зняти апартаменти у моря - оптимальний варіант, але реальне відстань до пляжів, ринків, ресторанів повинно бути таким, щоб не витрачати нерозумні суми на таксі.

Якщо є бажання здійснити оренду в Чорногорії не окремих кімнат, але вілли цілком, то робити це треба сильно заздалегідь. Вартість оренди вілли на узбережжі - послуга недешева. При цьому існують варіанти бронювання:

  • on-line-сервіси;
  • туристичні агенства;
  • безпосередній контакт з господарем;
  • бронь з використанням інших засобів комунікації (телефон, Skype, електронна пошта і т. д.)

Яке б не було ваше рішення, в Чорногорії або вілли слід, використовуючи надійні джерела. Так, на представленому ресурсі туристам надається тільки перевірена і достовірна інформація про Чорногорію оренді апартаментів.

Який курорт віддати перевагу, де те місце, що відповідає всім вимогам запитам, де зняти апартаменти в Чорногорії на березі моря недорого?

Новости