Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Переваги нового порталу електронних закупівель АТ "Самрук-Қазина"

Підприємці отримали потужний і зручний інструмент для розвитку своєї справи.

На порталі електронних закупівель АТ «Самрук-Қазина» з початку року зареєструвалися понад 15 тисяч потенційних постачальників. Система була запущена в лютому поточного року. Zakup.sk.kz автоматично відстежує дотримання вимог правил закупівель, не допускає завищення вимог по відношенню до постачальників, контролює дотримання процедурних термінів, проводить фільтрацію ненадійних постачальників Фонду та державних закупівель, автоматично публікує прийняті рішення по закупівлях і т.д., передає Zakon.kz .

На думку директора «СенiмTrade LTD» АСЕТ Ігембаева, підприємці отримали потужний і зручний інструмент для розвитку своєї справи. З моменту запуску інформаційної системи електронних закупівель АТ «Самрук-Казина» в 2013 році, компанія АСЕТ почала активно брати участь в електронних закупівель. Сьогодні, оцінюючи новий портал електронних закупівель zakup.sk.kz, підприємець виділив кілька корисних переваг даного ресурсу.

kz, підприємець виділив кілька корисних переваг даного ресурсу

доброзичливий інтерфейс
Сприйняття порталу комфортно з першого погляду. Цьому сприяє функція поділу головного вікна. Зліва відображена інформаційно-пошукова частина, справа-дані про опубліковані закупівлі, їх цінові та типові характеристики. Зручно наявність лічильника часу, що залишився.

Чуйний і швидкий пошук
Тепер для пошуку потрібних закупівель достатньо трьох-чотирьох кліків. Користувачі оцінять зручність пошуку через класифікатор кодів Єдиного номенклатурного довідника товарів, робіт і послуг.

Зручний особистий кабінет користувача
У вкладці «Зауваження / пропозиції», потенційний постачальник безпосередньо на порталі може залишити замовнику повідомлення. Вкладка «Профіль компанії», включає розділи «Користувачі компанії», «Документи», «Реєстраційні дані», «Організаційна структура» - всі вони завжди під рукою і готові до редагування.

Швидкі повідомлення
Оновлений портал також може повідомляти інформацію по конкретній закупівлі. Спеціально для цього розроблена вкладка «Повідомлення». Якщо будуть нові дані про закупівлю, то на вкладці загориться червоний сигнал з кількістю даних повідомлень.


Більше новин в Telegram-каналі «Zakon.kz» . Підписуйся!

Новости