Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Заповнення анкети на візу в Англію

Одним з найважливіших документів на візу в Англію є заявка на візу до Великобританії (Анкета), на яку в першу чергу звертає увагу візовий офіцер. Анкета на візу до Великобританії заповнюється в онлайн-режимі на сайті британської імміграційної служби (UK Visas and Immigration). Необхідно вибрати анкету, що відповідає вашому типу візи в Англію , І заповнити Одним з найважливіших   документів на візу в Англію   є заявка на   візу до Великобританії   (Анкета), на яку в першу чергу звертає увагу візовий офіцер її англійською мовою. При цьому потрібно постаратися нічого не переплутати і заповнити всі поля анкети на візу в Англію , Гранично уважно вводячи туди необхідні дані. Варто відзначити, що згідно з вимогами посольства UK, кожен заявник повинен відразу ж оплатити візовий збір. Тільки після цього, можна роздрукувати свою анкету на візу до Великобританії . Відповідно, натиснувши кнопку «оплатити», ви вже не зможете виправити що-небудь в тексті анкети.

У зв'язку з цим, якщо необхідна плата не буде внесена вчасно або в уже заповненій анкеті на британську візу виявиться помилка, то вам доведеться заново пройти цей етап, повторно витративши кошти на візові збори. У такій ситуації істотно зростає ризик того, що ви можете вчасно не отримати візу до Великобританії , А ваша поїздка відкладеться на невизначений термін.

онлайн- анкета на візу в Англію включає кілька полів, обов'язкових для заповнення. Пропуски категорично заборонені! Крім того, заповнюючи анкету на візу до Великобританії , Ви повинні виключити приховування або перекручення будь-якої інформації, яка запитується (персональні дані, судимість, проблеми з законом у рамках колишніх поїздок за кордон, мета поїздки та ін.), Так як саме цей факт може стати вирішальним в ухваленні рішення про видачу візи в Сполучене Королівство. Дані онлайн-анкети ретельно звіряються і перевіряються з іншими документами для візи до Великобританії , Тому в разі виявлення невідповідності цих даних або відсутності можливості їх підтвердження ви ризикуєте отримати відмову у видачі візи до Британії , Заборона на в'їзд в країну на тривалий термін (до 10 років). Крім цього, при подачі документів на візу в Англію повторно або в майбутньому у вас можуть виникнути серйозні труднощі, так як в разі приховування інформації ви автоматично потрапляєте в «чорний список» заявників, для яких в'їзд на територію UK обмежений або суворо заборонений.

Тим, хто планує пов'язати своє майбутнє зі Сполученим Королівством: отримати вищу освіту в Англії , Переїхати на ПМЖ, відвідувати неодноразово UK у справах бізнесу, працювати або просто відпочивати на «Туманному Альбіоні», варто досить серйозно поставитися до заповнення анкети на візу до Британії . Адже проблеми з отриманням виїзних документів можуть відстрочити або повністю перекреслити ваші плани. Звичайно, якщо ви з якихось причин отримаєте відмову у видачі англійської візи або вам заборонять в'їзд в країну на 10 років, ви можете оскаржити це рішення, подавши апеляцію. Але, це досить тривалий, фінансово затратний і треба сказати виснажливий процес, який може закінчитися не на вашу користь.

Тому звернення до фахівців «MaryAdi» допоможе вам здійснити свої цілі та плани на подальшу комфортну і вільну від будь-яких заборон життя, спочатку убезпечивши вас від непередбачених обставин, помилок при зборі та оформленні   документів на візу в Англію Тому звернення до фахівців «MaryAdi» допоможе вам здійснити свої цілі та плани на подальшу комфортну і вільну від будь-яких заборон життя, спочатку убезпечивши вас від непередбачених обставин, помилок при зборі та оформленні документів на візу в Англію .

Компанія «MaryAdi» працює на ринку туристичних послуг з 2006 р За цей час вона зарекомендувала себе як надійний помічник в оформленні британських віз . Фахівці компанії щодня заповнюють англійською мовою десятки анкет для різних категорій віз до Великої Британії , Тому вони знайомі з тонкощами і різними нюансами оформлення подібних документів. Звертаючись в «MaryAdi», ви можете бути впевнені, що ваша анкета на візу в Англію буде заповнена оперативно, грамотно і професійно, і вам доведеться лише подати її в консульство Британії разом з іншими документами в призначений час і готуватися до поїздки.

Новости