Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

З Франції до Великобританії

Кале - Дувр є найпопулярнішим поромних маршрутом для транспортування фургонів, вантажних автомобілів і вантажних автомобілів з причепом з Франції до Англії

Кале - Дувр є найпопулярнішим поромних маршрутом для транспортування фургонів, вантажних автомобілів і вантажних автомобілів з причепом з Франції до Англії. Даний маршрут представляє найбільш різноманітну програму для подорожей в усі регіони Франції.

DFDS Seaways відпливає з Кале в Дувр 10 раз в день, подорож займає близько 90 хвилин і квитки все відкриті, так що ви можете подорожувати першим же поромом, коли ви приїдете в порт. Дувр є найбільш популярним портом в Англії, з нього можна легко дістатися до всіх регіонів Англії, включаючи Лондон, Бірмінгем, Манчестер і Шеффілд.

Дюнкерк - Дувр це ще один популярний поромний маршрут з Франції до Англії.

Пороми по цьому маршруту здійснюють переправи від компанії DFDS Seaways і відпливають кожні дві години. Подорож з Дюнкерка в Дувр займе близько 1 години 45 хвилин, це відмінний варіант для подорожуючих в Північно-Східну Англію. Порт Дюнкерк (також пишеться як "Dunkerque" у багатьох публікаціях) не такий жвавий, ніж порт Кале, що дозволяє вам подорожувати без зайвого шуму.

Інший популярний маршрут це потяг Eurotunnel з Кале до Фолкстона, відмінно підходить для водіїв фургонів, яким потрібно зробити термінову переправу через канал. Переправи здійснюють 6 поїздів на годину, ви можете дістатися до Франції менш ніж за 90 хвилин.

Квитки на ці маршрути все відкриті.

Для подорожі до південного узбережжя Англії, вам ідеально підійдуть пороми на Західному каналі з Бретані і Нормандії.

Пороми до Великобританії популярні для вантажних автомобілів і вантажних автомобілів з причепом, водіям надається час для відпочинку на борту порома.

Є схожі поромні маршрути з Кана в Портсмут, з Гавра в Портсмут, з Шербура в Пул і з Сен-Мало в Портсмут.

Пороми надають хороші послуги, каюти для водіїв і харчування, під час нічних переправ можна виспатися до ранкового прибуття.

Для збільшення карти, просто натисніть неї!

Новости