Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Великодні пригоди в Лондоні

Чим зайняти дітей 5-8 років під час канікул

Скоро Великдень - улюблена пора малюків! І справа тут не тільки в довгих канікулах. Настає час справжніх пригод з барвистими призами: діти виходять на пошуки яєць і солодощів, які, за повір'ям, сховав великодній кролик.

Ви можете запитати, при чому тут кролик? З давніх часів заєць був обов'язковим супутником англосаксонської язичницької богині весни і родючості. Своєю незвичайною плодючістю він символізував продовження життя і її оновлення. Популярності персонажу, безсумнівно, додали кондитери, коли стали відливати з шоколаду фігурки зайців і прикрашати ними вітрини.

А старовинне народне повір'я, що на Великдень зайці ховають крашанки взагалі перетворилося в гру Egg hunt, яка припала до вподоби і дорослим і дітям і зараз жодна пасхальне торжество не обходиться без цього полювання.

Лондон, як завжди, пропонує безліч можливостей весело провести святковий час. Англійці дуже люблять це свято! Афіша Лондона підібрала для вас інформацію про кращих місцях святкувань.

Афіша Лондона підібрала для вас інформацію про кращих місцях святкувань

Easter Egg hunt

«Великодню полювання» організовують церкви, школи, дитячі клуби, а якщо ви готові відправитися в центр Лондона, то станете свідками по-справжньому масштабних заходів в лондонських музеях, палацах і парках!

У Ботанічному саду Kew Gardens пропонують провести великодні дні з Кроликом Пітером - персонажем англійських казок дитячої письменниці Беатріс Поттер. Відзначати свята в Кью будуть з 30 березня по 15 квітня. З досвіду минулих років в ботанічному саду завжди полювання зроблена на тверду п'ятірку з хорошими призами.

З 26 березня по 15 квітня малюків чекають в Палаці Хемптон-Корт . Лабіринт і чарівний сад, де будуть заховані фігурки золотих зайчиків, майстер-класи, дегустації, захоплюючі розповіді про великодні традиції - чудовий план для вилазки всією сім'єю!

В Музеї Банку Англії підготували «пасхальну стежку» - з 3 по 13 квітня маленьким «мисливцям» треба розшукати трьох бешкетних курчат, відповісти на питання і зрозуміти, де заховано величезну золоте яйце. Всіх учасників чекають солодкі подарунки.

30 і 31 березня великодні пригоди чекають малюків на міський фермі Mudchute . Ферма розташована на недалеко від Канері-Ворф, а на 32 акрах живуть понад 200 різних тварин.

Якщо зважитеся на поїздку за місто, вирушайте в середньовічний замок Лідс в графстві Кент, який вважається одним з найкрасивіших у світі. З 30 березня по 15 квітня тут буде проходити великодній квест, адаптований для дітей будь-якого віку. На території замку можна провести кілька днів: гольф-поля, історичний музей, ресторани і заміські пейзажі порадують всіх членів сім'ї.

У графстві Кент також розташований величезний парк і палац Knole , Де пропонують весело відзначити свята всією сім'єю. З 30 березня по 15 квітня малюки можуть пройти «пасхальної стежкою» і дізнатися багато нового про життя пташок, що населяють парк, а після, отримавши шоколадні подарунки від Cadbury, можна прогулятися по території парку, площа якого займає більше 1000 акрів і є домом для 350 оленів.

Ненудні уроки під час канікул

4 і 10 квітня в Музеї Шоколаду обіцяють навчити готувати і прикрашати великодні трюфелі , А 5, 6, 12 і 13 квітня - шоколадні пасхальні яйц а. Малюки до 7 років запрошуються в супроводі батьків. Квитки по 12 фунтів.

Ну, а якщо кулінарні амбіції ваших кухарів простягаються далі, 25 березня вас чекають в Шордіч, де навчать піч ванільний торт у вигляді мордочки кролика і прикрашати його кремом, шоколадом і маленькими різнобарвними цукерками. Великоднє кулінарне творіння можна - і треба! - забрати додому. Квиток коштує 27 фунтів і включає присутність одного дорослого помічника.

Захоплюючі творчі класи підготував легендарний Fortnum & Mason - найрозкішніший гастрономічний будинок Британії. 24 і 25 березня тут чекають дітей у віці від 5 до 12 років. Арт-експерти покажуть, як розмалювати керамічні писанки , І навчать робити елегантні і смішні великодні капелюшки і шапочки . Вартість квитків - 25 фунтів.

музей Horniman , Розташований в Південному Лондоні, в Форест-Хілл, запрошує на безкоштовні уроки рукоділля. Приватна колекція цікавинок успішного торговця Фредеріка Хорніман переросла в багату експозицію музею, що об'єднує світ природи і світ людини. Сьогодні, музей Хорніман - один з найбільших у Великобританії.

З 2 по 13 квітня в Музеї Вікторії та Альберта також проводяться мистецькі заходи для малюків та їхніх батьків. Учасникам дадуть уроки малюнка і навчать ліпити звірів з глини. Квитки коштують від 5 до 10 фунтів і доступні на сайті музею. Там же не забудьте зазирнути на виставку про героя Вінні Пуха , До 8 квітня тільки.

А ще ...

У парку Королеви Єлизавети в Східному Лондоні, в Стратфорді, з 30 березня по 7 травня пройде великодній ярмарок, де діти і дорослі зможуть покататися на каруселях і накупити море всякої всячини.

7 квітня Королівський Інститут Британської Архітектури запрошує на сімейний захід «Архітектура майбутнього». На дворі 2100 рік, як виглядає світ навколо нас? Вхід вільний, але необхідна попередня реєстрація

6 квітня дітей від 7 до 9 років чекають на уроці косметичної хімії . У Королівському інституті Великобританії, недалеко від Грін парк, пройде заняття в цій хімічної лабораторії. Малюків навчать робити бомбочки для ванної та блиск для губ, а свої творіння можна буде забрати додому. Вартість квитка - 35 фунтів

Лондонська Консерваторія підготувала безліч майстер-класів для юних обдарувань. Мріяли, щоб ваша дитина грав на укулеле? А, може, ваші діти давно хотіли взяти участь в театральній постановці? Детальний розклад і ціни можна дізнатися тут:

В Національному музеї армії в Челсі 4 і 5 квітня обіцяють занурення в захоплюючий світ джунглів. Якщо ви хочете ближче познайомитися і потримати в руках екзотичних змій і павуків під наглядом досвідчених фахівців, найкращий шанс важко навіть уявити! Квитки вартістю 5 фунтів.

У Грінвічі триває грандіозне уявлення про життя динозаврів . Організатори пропонують перенестися на 67 мільйонів років назад і подивитися на планету, населену цими могутніми і дивовижними істотами. Квитки від 22 фунтів

музей Науки пропонує захід для тих, хто живим істотам і шоколадним яйцям віддає перевагу комп'ютери. З 30 березня по 15 квітня тут проходить захід Power Up, де ви всією сім'єю зможете битися в кращі комп'ютерні ігри за останні 40 років: від майнкрафт до Маріо. Квитки вартістю від 8 фунтів

Наші російські організатори в групі розвитку «Мама і малюк» готують великодній ранок - сюди можна прийти з зовсім малюками.

Афіша Лондона бажає вам чудово провести час канікул і з моря пропонованих містом можливостей вибрати кращі для себе і своєї сім'ї!

Підготували Лідія Баскара, Єлизавета Давидова

Вам ще сподобається:

Русский книжковий клуб в Лондоні

Три адреси російської краси

Інструкція: топові події на 2018 рік

Ви можете запитати, при чому тут кролик?
На дворі 2100 рік, як виглядає світ навколо нас?
Мріяли, щоб ваша дитина грав на укулеле?
А, може, ваші діти давно хотіли взяти участь в театральній постановці?

Новости