Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Навчання у Великобританії (Англії) | Підготовка до вступу в Англію для білорусів

  1. Особливості вищої освіти і підготовка до вступу в Англію
  2. Які ступені навчання пропонуються?
  3. Скільки коштує вчитися у Великобританії?
  4. Гранти на навчання
  5. Де найкраще оформлятися на навчання в Англії?
  6. Відмінні риси компанії «Контур-ЛАМН»
  7. ЗАДАТИ ПИТАННЯ

Сьогодні, як ніколи, навчання в Англії стає все більш поширеною Сьогодні, як ніколи, навчання в Англії стає все більш поширеною. Якщо вірити статистиці, то з року в рік кілька сотень студентів твердо вирішують отримати освіту за кордоном і вибирають саме Великобританію. Але незважаючи на такий попит і популярність багатьом громадянам не вистачає інформаційної підтримки в цій сфері. Адже багато хто з студентів до сих пір думають, що освіта за кордоном для них недоступне. Давайте ж розвіємо ці міфи і детально розберемося, як відбувається навчання дітей в Англії і де краще оформлятися на навчання.

Особливості вищої освіти і підготовка до вступу в Англію

Навчання у Великобританії - задоволення досить витратна. Більшою мірою це сталося через великий попит на англійське вищу освіту. Тому, готуючись до навчання в Англії, потрібно врахувати, що англійська стипендія фактично являє собою певну знижку на вартість навчання і надається вона тільки тим студентам, які значним чином відзначилися в плані навчання, спорту або громадської роботи.
Отримати право на стипендію, практично не будучи ще студентом англійського державного коледжу, можна. Більшість вузів для залучення закордонних студентів роблять знижки на навчання в Англії. Адже кожен з університетів зацікавлений в тому, щоб серед його студентів були люди з видатними здібностями в тій або ж іншій сфері.
Особливу увагу слід приділити мові, тому як для успішного навчання в вузі Великобританії кожен іноземний студент зобов'язаний на досить хорошому рівні володіти англійською мовою. Відсутність знань мови не є проблемою, але це надалі призведе до виникнення додаткових витрат, так як доведеться проходити навчання англійської в Англії .

Які ступені навчання пропонуються?

На сьогоднішній день Великобританія пропонує три основні ступені навчання:

  • бакалаврат чи Bachelor. В даному випадку у студента в обов'язковому порядку повинна бути довузівська підготовка. Тривалість навчання на бакалавра становить 3 роки;
  • магістратура або Master`s. Особливостями цього курсу є поглиблена дослідницька діяльність і розширений теоретичний курс. Тривалість навчання на магістра становить 1 рік;
  • аспірантура або PhD. У переважній більшості випадків навчання на аспіранта передбачає виконання різного роду дослідницьких проектів. Тривалість навчання в даному випадку становить близько 3-4 років.

Скільки коштує вчитися у Великобританії?

Як уже згадувалося вище, навчання в Англії - дороге задоволення. У цьому можна переконатися, якщо ознайомитися з розцінками на навчання. Так, в середньому вартість одного року навчання в великобританським вузі складає близько 10-15 тисяч фунтів стерлінгів. Мінімальний прожитковий мінімум для Лондона становить тисячу двісті шістьдесят-п'ять фунтів, у той час як для інших міст він знаходиться на рівні 830 фунтів в місяць.
На вартість навчання в Англії також впливає і обрана студентом спеціальність. Найбільш дорогими спеціальностями є стоматологія та медицина, а навчання в деяких топових ВНЗ також коштує дорожче, ніж в середньому по Великобританії.

Гранти на навчання

гранти на навчання в Англії надаються студентам задоволеному рідко. Та попри це в переважній більшості випадків вони включають в себе повну вартість не тільки навчання, а й проживання та в деяких випадках навіть перельотів. Для того щоб отримати гранти на навчання необхідно пройти жорсткий відбір.

Де найкраще оформлятися на навчання в Англії?

Ви замислюєтеся про навчання закордоном? Не знаєте, до кого можна звернутися за допомогою і консультацією? Тоді ви звернулися за адресою! Адже компанія «Контур-ЛАМН» завжди підтримає вашу ідею і зможе допомогти в такій нелегкій і важливій справі, як надходження в англійський університет.

Відмінні риси компанії «Контур-ЛАМН»

Чому варто вибирати саме нас? Вся справа в тому, що наша фірма готова запропонувати інформацію про:

  • доступних цінах на програми з підготовки до вступу в Англію;
  • консультацію з боку висококваліфікованих фахівців;
  • оперативний пошук навчальних закладів і програм, які відповідають вашим вимогам.

ЗАДАТИ ПИТАННЯ

Сподобалася сторінка? Ставте лайк:

Скільки коштує вчитися у Великобританії?
Які ступені навчання пропонуються?
Скільки коштує вчитися у Великобританії?
Де найкраще оформлятися на навчання в Англії?
Ви замислюєтеся про навчання закордоном?
Не знаєте, до кого можна звернутися за допомогою і консультацією?

Новости