Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Літній мовний табір для дітей в Англії на літніх канікулах.

  1. Що?
  2. Де?
  3. Коли?

15.07.2018

Гідний рівень володіння іноземними мовами, особливо англійською, може серйозним чином вплинути і навіть визначити майбутнє Вашої дитини. Його утворення, кар'єру, коло спілкування. У сучасному світі безліч варіантів освоїти іноземну мову, отримуючи від процесу позитивні емоції. Один з таких варіантів - літній табір в Англії.

Що?

Організовуючи літнє дозвілля для своєї дитини в Англії, ви досягаєте наступних цілей. По-перше, дитина отримує навички «класичного» англійського. По-друге, розширює кругозір, здобуває нові знання, які позитивно позначаться на подальшому навчанні і в майбутній професійній діяльності. І нарешті, дитина переживає незабутні емоції і знаходить друзів по всьому світу.

перевага таборів Великобританії на сьогоднішній день - новітні методики викладання мови. Процес навчання не сконцентрований на зубріння, заняття проходять у вигляді ігор і діалогів. Діти під час уроків спілкуються один з одним і з викладачами, які є носіями мови. Учитель задає тему бесіди, а далі учні повинні активно її розвивати, розігрувати сценки, брати участь в дискусії. Лише після кількох днів в Англії дитина починає краще сприймати інформацію на слух і без проблем відповідати на поставлені запитання. Нові слова пізнаються максимально швидко і легко. По поверненню на Батьківщину, як правило, виникає помітна перевага перед однокласниками у володінні англійською мовою.

У групи діти розподіляються відповідно до віку, а на заняттях розподіляються в підгрупи ще й за рівнем володіння мовою. В ході навчання вчителі ретельно стежать за прогресом кожної дитини, при необхідності вносячи корективи в програму. Також в таборах проводяться розвиваючі заняття за інтересами. Зазвичай у кожного табору є своя спрямованість. Наприклад, бувають спортивні табори. Як варіант - футбольні. Або ж, де крім англійської хлопці заглиблюються в образотворче мистецтво або акторська майстерність. При бажанні можна і малювати, і співати, і танцювати, і грати на музичних інструментах, і осягнути ази дизайнерської справи ... Тому при виборі табору ми рекомендуємо відштовхуватися від захоплень дитини, щоб йому було простіше знайти для себе улюблене і близьке по духу заняття на відпочинку , але при цьому відкрити щось нове.

Режим дня скрізь приблизно однаковий: в першій половині дня - сніданок, 3-4 заняття, вільний час, обід. Екскурсії, спортивні, розважальні програми, театральні дійства і тому подібні активності - у другій половині дня. Як правило, заняття мовою займають 15-20 годин в тиждень, але є табори і з більш інтенсивним курсом вивчення мови, де на нього виділяють до 30 годин. Основна увага приділяється лексиці і подолання мовного бар'єру. Для «просунутих» є можливість підготуватися до спеціалізованих тестів або іспитів Trinity Exam in Spoken English, Cambridge KET, IELTS.

Звичайно ж, не варто забувати і про екскурсії, заради яких багато хто вирушає до Великобританії. У дитини буде можливість побувати в знаменитих музеях, побачити готичну архітектуру, легендарні парки Лондона і садиби аристократів, погуляти вулицями всесвітньо відомих студентських міст Оксфорда і Кембриджа.

Перебування в інтернаціональному середовищі в юному віці розвиває в дитині толерантність і відкриває нові горизонти в спілкуванні, формує уявлення про культуру і менталітет інших народів.

Ми рекомендуємо відправляти дітей в мовні табори починаючи з 9-10 років, оскільки в цьому віці навчання сприймається легко і невимушено, а прогрес помітний дуже швидко. Звичайно, для деяких дітей бути далеко від батьків - це стрес. Але викладачі - досвідчені психологи, які втягують дітей у навчання та суспільне життя, допомагають адаптуватися на новому місці в колі інших дітей.
Щоб не відчувати дискомфорту при заїзді в табір, дитина вже повинен розуміти мову хоча б на початковому, самому елементарному рівні. Найчастіше знань, отриманих в звичайній школі, цілком достатньо для початку.

Де?

Як правило, літні табори в Англії базуються на території приватної школи , Коледжу або університету. Перевага таких майданчиків полягає в прекрасному матеріальному оснащенні, в просторі достатній для активного проведення часу. Мовні табори функціонують і в великих містах Великобританії, і в невеликих затишних містечках, селах ... часто в прибережних районах. Дітей розміщують в резиденціях і забезпечують харчуванням за програмою повний пансіон.

Коли?

Переважна більшість літніх таборів для дітей та підлітків починають роботу з останнього тижня червня і закінчують не пізніше другого тижня серпня. Орієнтуватися треба саме на ці терміни. Краще почати підбір табору і оформлення поїздки не пізніше березня. У цьому випадку вибір буде помітно ширше, так як майже скрізь є обмеження на кількість дітей однієї мовної групи.
Існує не мало канікулярних програм на 1-3 тижні, в період довгих різдвяних або великодніх канікул. Так що не тільки влітку можна зануритися у вивчення англійської мови на батьківщині Шекспіра.

За допомогою і консультацією можна звернутися до фахівцям з британським літнім таборам - це допоможе заощадити час і отримати максимальну віддачу від поїздки.

Що?
Де?
Коли?
Що?
Де?
Коли?

Новости