Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Доставка вантажів з Великобританії, перевезення з Англії в Росію

  1. Морські перевезення з Великобританії
  2. Авіадоставка з Англії
  3. Доставка збірних вантажів з Англії

Компанія ALBERANI LOGISTICS пропонує послуги з організації вантажоперевезень з Великобританії.

У комплекс послуг включається розробка маршруту, оформлення документації, складування і зберігання вантажів в Англії і Росії, а також транзитних країнах, страхування, митне оформлення та інші послуги.

Ми виконуємо доставку вантажів з Великобританії до Росії за системою «від дверей до дверей» з повним супроводом і контролем.

Ми виконуємо доставку вантажів з Великобританії до Росії за системою «від дверей до дверей» з повним супроводом і контролем

АЛЬБЕРАНІ ЛОГИСТІКС організовує перевезення вантажів з Англії і доставку в Москву, СПб і інші регіони РФ. Ми пропонуємо відпрацьовані логістичні схеми доставки для вантажів всіх типів, включаючи:

  • обладнання та спецтехніку;
  • електротехніку, електроніку та обчислювальну техніку;
  • автомобілі;
  • хімікати;
  • текстильну продукцію, одяг, взуття;
  • продовольчі товари та інші вантажі.

Для доставки вантажів з Англії використовується морський, в тому числі і поромний, автомобільний і авіатранспорт. Транзитний час доставки - 7-12 днів.

ALBERANI LOGISTICS виконує контейнерні перевезення з Великобританії в РФ і надає контейнери під будь-які типи вантажів. Ми організуємо доставку в 20, 40, 45-ф контейнерах типів DC, DV, GP, HC, RT, RS, PW, ТС і ін. Доставка контейнерів проводиться судами-контейнеровозами, а також автомобільним транспортом - тентами, контейнерними майданчиками.

Морські перевезення з Великобританії

Для морської доставки вантажів з Великобританії використовуються суду морських і фідерних ліній, судна типу ро-ро, а також пороми, такі до портів Данії, Норвегії, Голландії, Франції. Наша компанія допоможе доставити вантаж морем і організовує відправку з портів Ліверпуль, Лондон, Саутгемптон, Глазго, Гулл, Манчестер. Транзитний час морського перевезення становить до 10 днів. Ми співпрацюємо з найбільшими морськими лініями і пропонуємо нашим клієнтам найвигідніші ставки на фрахт з Англії.

Авіадоставка з Англії

У разі термінових вантажів ми організуємо повітряну доставку контейнера з Англії в Росію. Загальний час повітряного перевезення - до 7 діб. Відправка проводиться з міжнародного аеропорту Хітроу (Лондон).

Доставка збірних вантажів з Англії

ALBERANI LOGISTICS виконує доставку збірних вантажів з Великобританії до Росії. Це найбільш вигідний спосіб доставки в разі невеликих партій вантажів. Всі роботи по організації збірних відправок виконуються партнерами нашої компанії.

Збірні вантажоперевезення з Англії можуть виконуватися морем і наземним транспортом, а також в змішаному сполученні. Наші фахівці підберуть оптимальну схему доставки в залежності від особливостей вантажу та вимог замовника. Ми виконуємо автоперевезення з Англії по тунелю під протокою Ла-Манш або ж на поромах. Доставка вантажів в Росію здійснюється через Білорусь і Прибалтику.

Наша компанія виконує доставку автомобілів з Англії контейнерами і забезпечує повне збереження машин під час транспортування. Для цього ми використовуємо найактуальніші технології транспортної логістики і ретельно контролюємо перевезення на всіх етапах. Для доставки використовуються вантажні поромні лінії, а також морські та фідерні суду.

Компанія АЛЬБЕРАНІ ЛОГИСТІКС займається організацією експортних поставок і виконує перевезення вантажів з Росії до Англії. Ми надаємо повний комплекс послуг, включаючи передконтрактна підготовку і консультації в сфері ЗЕД. Можлива експрес відправлення вантажів з Росії до Великобританії, яка виконується повітряним транспортом протягом 1-2 діб.

Наші фахівці мають великий досвід по організації доставки і розмитнення вантажів з Англії і зможуть запропонувати оптимальне рішення для будь-якої, самої складної логістичної задачі.

Всю додаткову інформацію ви зможете отримати, зв'язавшись з нашими менеджерами по телефону +7 (495) 228-17-38 або відправивши заявку на e-mail: [email protected]. Ми відповімо на всі ваші запитання, допоможемо розрахувати вартість відправки контейнера морем і підібрати найбільш прийнятний варіант доставки.

Новости