Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Чоловік-турок Марії Собчак розповів про ворожнечу між сестрами

(Казань, 21 травня, «Татар-інформ»). Рідна сестра Ксенії Собчак Марія не хоче спілкуватися з нею. Виною тому - кардинальна різниця характерів. Ксюша Собчак постійно (Казань, 21 травня, «Татар-інформ») потрапляє в історії і часто буває замішана в гучних скандалах.
А тим часом мало хто знає, що у Ксюші є старша сестра, рідна по батькові, про яку практично нічого не чути. Хто вона, чим займається, що її пов'язує з розкрученої молодшою ​​сестрою? Ясно одне - старша сестра залишилася в тіні молодшої.
рідна по батькові сестра Ксенії Марія Анатоліївна Собчак старше Ксюші на 16 років, народилася в Ленінграді і зараз живе в цьому місті. З її мамою Анатолій Собчак прожив в шлюбі 23 роки. Як зізнавалася Марія, батько наніс велику душевну травму її матері, пішовши до Нарусова. Нонна Степанівна розповіла, що зуміла подолати цей біль і зберегти добрі відносини з колишнім чоловіком. «Я постаралася прийняти все, як є, - повідала Нонна Степанівна. - Маша спілкувалася з батьком, вони дружили. Проблем не було. Поділу майна теж. Ми ж інтелігентні люди. Моя дочка - дуже порядна людина ».

Марія Анатоліївна Собчак пішла по стопах батька. Зараз вона працює в Петербурзькій колегії адвокатів. До речі, в вузі вчилася під прізвищем Петрова. Дочка мера не користувалася гучним прізвищем. Тільки коли сама домоглася успіху, зізналася колегам, хто її батько. Марія Собчак - людина надзакрите і непублічний. Вона не дає інтерв'ю, ніяк себе не афішує. Заміжня, має сина, спілкується тільки з інтелігентними людьми свого кола. Марія не бачить сенсу в спілкуванні зі своєю сестрою через різницю інтересів. «Я звичайна людина, - зізнається Марія Анатоліївна. - Мені неприємно, що прізвище Собчак Зараз асоціюється тільки з Ксюшею і шоу-бізнесом ».
Чоловік-турок Тургут джерала познайомився з Марією в Мармарисі в травні 2000 року. Вона приїхала на відпочинок одна, він до цього часу закінчив службу в армії. Якось увечері в одному з ресторанів вони і зустрілися. Причому вона йому не відразу сподобалася. Тургут було 23, а Марія на 12 років старше. Проживши разом рік, Марія поїхала назад до Росії. І до сих пір з 2001 року подружжя ніяк не можуть розлучитися. Тургут був навіть учасником програми "Пусть говорят", присвяченому 30-річчю Ксенії Собчак. За словами турка, світська діва вмовила взяти участь в цій програмі заради свого рейтингу.

Чоловік розповів і про ворожнечу сестер. "Наскільки я знаю, на момент нашого спілкування з Марією вони з Ксенією були в сварці. Після смерті папи у них навіть дійшло до бійки, так як вони довго не могли поділити спадщину, гроші. З тих пір вони один з одним не розмовляють. Думаю , що взагалі не будуть ніколи спілкуватися. Ніяких шансів помиритися у них немає ".

Зараз Тургут працює в спа-салоні одного з престижних готелів турецького міста Белек. У свої 35 років єдине, про що він мріє, це скоріше отримати розлучення від своєї російської дружини, щоб завести нову сім'ю.

Собчак розпродала свою нижню білизну заради дітей (фото)

Собчак образила "жіробасов" і посадила чоловіка на дієту (фото)

Більше цікавого в стрічці медіа сервер - додайте «Татар-інформ» в обрані джерела.

Хто вона, чим займається, що її пов'язує з розкрученої молодшою ​​сестрою?

Новости