Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Крах АН-148 під Москвою: в Запоріжжі відкинули звинувачення

  1. Орфографічна помилка в тексті:

12 лютого 2018, 13:14 Переглядів: 12 лютого 2018, 13:14 Переглядів:   Місце аварії Ан-148

Місце аварії Ан-148. Фото: AFP.

Крах Ан-148 під Москвою , Де розбився авіалайнер "Саратовских авіаліній", не могло бути викликано несправністю двигунів українського заводу "Мотор Cіч", як про те говорили деякі російські ЗМІ.

У прес-службі українського заводу виданню 061.ua запропонували дочекатися офіційних результатів розслідування.

"Йде розслідування. Двигуни працювали до кінця." Мотор Cіч "поставляв їх в 2014 році, після цього двигуни більше не обслуговували", - йдеться в повідомленні.

Директор зі зв'язків з громадськістю Анатолій Малиш підкреслив: "Давайте дочекаємося результатів розслідування, в катастрофі розглядається чотири можливих причини".

Відзначимо, що серед чотирьох причин розглядаються обмерзання літака, погане технічне обслуговування "Саратовський авіалініями" свого лайнера, а також людський фактор.

Літак авіакомпанії "Саратовські авіалінії" розбився після вильоту з московського аеропорту "Домодєдово" в місто Орськ Оренбурзької області. На його борту знаходився 71 осіб - 65 пасажирів і шість членів екіпажу, - при цьому вижити не вдалося нікому .

Слідчий комітет Росії розглядає кілька версій катастрофи Ан-148 в Підмосков'ї . Основні - погодні умови, людський фактор і технічний стан лайнера.

За оголошеною раніше попередньою версією, літак розвалився в повітрі, що пояснювало б значну площу, на якій знаходять уламки Ан-148. Разом з тим, оперативний штаб на місці катастрофи вважає, що літак був зруйнований при зіткненні з землею : Аварія сталася незабаром після зльоту, і, ймовірно, при ударі авіалайнера про грунт здетонували повні паливні баки.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Катастрофа літака під Москвою: в Запоріжжі відповіли на звинувачення Россмо". інші Новини Запоріжжя дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Новости