Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Victoria's Secret відкриває бутіки в Європі

Американський бренд планує відкрити відразу декілька бутиків в Європі, найбільшим з яких буде магазин на Нью-Бонд-стріт у Лондоні.>

Перший магазин в Європі американська марка нижньої білизни Victoria's Secret відкриє в Амстердамі, в аеропорту Схіпхол. Свої двері бутік відкриє вже восени поточного року.

Потім магазини Victoria's Secret з'являться в Лондоні, причому найбільший з них відкриється на одній з найдорожчих вулиць британської столиці - Нью-Бонд-стріт. І якщо в амстердамському бутіку покупці зможуть придбати тільки фірмову косметику, колготки, майки та аксесуари, то на більш ніж 1,5 тис. Кв. м лондонського «флагмана» будуть представлені всі колекції нижньої білизни Victoria's Secret. Відкриття магазину в Лондоні намічено на наступний рік.

Крім того, в 2012 році марка також планує відкрити кілька власних бутиків в торгових центрах по всій Великобританії. «Це будуть великі магазини, в яких буде представлений повний асортимент білизни від Victoria's Secret», - говорить виконавчий віце-президент бренду Мартін Редгрейв.

Ще більше цікавого в нашому каналі Яндекс.Дзен. Підпишіться!

Читайте також

Новости