Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Ніч в общаге. Кращі хостели світу

  1. Кращі хостели Барселони
  2. Де недорого переночувати в Барселоні
  3. Кращі хостели Амстердама
  4. Де недорого зупинитися в Амстердамі
  5. Кращі хостели Пекіна
  6. Де зупинитися недорого в Пекіні
  7. Кращі хостели Лондона
  8. Де дешево зупинитися в Лондоні
  9. Кращі хостели Гонконгу
  10. Де зупинитися дешево в Гонконзі
  11. Кращі хостели Нью-Йорка
  12. Кращі хостели Парижа
  13. Де недорого зупинитися в Парижі
  14. Кращі хостели Риму
  15. Де зупинитися недорого в Римі
  16. Кращі хостели Стокгольма
  17. Де зупинитися недорого в Стокгольмі
  18. Кращі хостели Сіднея
  19. Де зупинитися дешево в Сіднеї
  20. Кращі хостели Токіо
  21. Де недорого зупинитися в Токіо

Колись подібне житло вважалося виключно студентським і навіть називалося Youth Hostel, тобто молодіжний гуртожиток. Нині хостелах кожен вік підвладний, оскільки це самий бюджетний варіант, розташований, як правило, в самому центрі міста.

Хостели, як і готелі, в різних країнах сильно відрізняються за якістю обстановки і ціною. Іноді це майже розкішні номери за смішні гроші, а часом просто сараї за ціною апартаментів. Ми підібрали 11 міст, в яких є хостели з прекрасним розташуванням, позитивними відгуками, при цьому набагато більш дешеві, ніж готелі в тому ж районі.

Кращі хостели Барселони

Кращі хостели Барселони

Якщо ви ще не були в Барселоні, неодмінно заплануйте собі поїздку туди. Це місто нікого не залишає байдужим. Пройтися по бульвару Ла Рамбла з його вуличними артистами, сувенірними крамницями і чудовими будівлями, згорнути на ринок - перекусити свіжої рибкою, морепродуктами або чудовим хамоном. Вивчити всі вигини творінь Антоніо Гауді, прогулятися в парку Гуель і перейнятися картинами Пабло Пікассо в музеї його імені. Це програма-мінімум.

Де недорого переночувати в Барселоні

Sant Jordi Rock Palace Hostel Barcelona: самий центр, басейн на даху, бар, колекція гітар і - дивно! - прекрасна звукоізоляція кімнат. Ліжко від 19,90 євро.

TOC Hostel Barcelona : Розташований біля Ла Рамбла, є бар і басейн. Ліжко від 18 євро.

Casa Gracia: в 15 хвилинах ходьби від площі Каталонії і поруч зі станцією метро. Є бібліотека, кімната для ігор, винний підвал і бар. З бронювання через сайт на деякі дати бонусом надається повний сніданок. Ліжко від 16,25 євро.

Кращі хостели Амстердама

Кращі хостели Амстердама

Канали і вузькі різнокольорові будинки, нескінченні велосипеди і тюльпани-тюльпани-тюльпани. Ще дуже смачна оселедець, ну, і пиво, чого вже там. Вже пішли шукати дешеві авіаквитки? Ось вам кілька адрес-явок.

Де недорого зупинитися в Амстердамі

Cocomama: хостел з власним садком, загальною кухнею з безлімітного «Нутеллою» і милим котиком. Бронювати можна від двох ночей. Ліжко від 32,5 євро (так, Амстердам дороге місто).

Ecomama : «Брат» Cocomama, де можна зупинитися і на одну ніч. Ліжко від 24,93 євро.
ClinckNOORD: хостел з музичним баром. Обдаровані голосом і слухом мандрівники, готові виступити в барі, селяться безкоштовно. Іншим ліжко від 13,64 євро.

Кращі хостели Пекіна

Кращі хостели Пекіна

Тут навіть обговорювати нічого, будь-який поважаючий себе мандрівник в Китай коли-небудь та приїде. Обговорити враження від східних красот цілком можна в столичних готелях, які самі по собі є пам'ятками.

Де зупинитися недорого в Пекіні

Happy Dragon Saga Youth Hostel пропонує, крім відпочинку в барі, безкоштовні уроки китайської мови. Ліжко від 89 юанів (приблизно 790 рублів).

Box Courtyard Hostel з безкоштовними вечерями щотижня, а у вихідні чайними церемоніями і уроками каліграфії коштує від 100 юанів за ліжко (приблизно 900 рублів).

Кращі хостели Лондона

Кращі хостели Лондона

У британській столиці є, куди витратити гроші, тому економія на житло - дуже навіть хороша ідея.

Де дешево зупинитися в Лондоні

Clink78 Hostel розташувався в будівлі біля King's Cross, в якому раніше був суд, і з особливих послуг може похвалитися пральні, а також баром з живою музикою і різними щотижневими заходами. Ліжко від 14,40 фунтів стерлінгів.

Wombats - хостел цілої мережі, що охопила кілька міст. Крім Лондона, ще Будапешт, Берлін, Відень і Мюнхен. У британській столиці він розташований у колишній гуртожитку моряків - будівлі вікторіанської епохи в 15 хвилинах пішки від Тауера. Ліжко від 20 фунтів стерлінгів.

Кращі хостели Гонконгу

Кращі хостели Гонконгу

Заощаджуйте гроші на житло, щоб витратити їх на СПА або вечерю в мішленівських ресторані.

Де зупинитися дешево в Гонконзі

Hop Inn - розписаний місцевими художниками хостел і безкоштовними Wi-Fi, терасою на даху і настільним футболом. Ліжко від 150 гонконгських доларів (приблизно 1,1 тисячі рублів).

В Rainbow Lodge Hong Kong у кожного спального місця є своє джерело світла, розетка і фіранка, якій можна відгородитися. Ліжко від 170 гонконгських доларів (приблизно 1,2 тисячі рублів).

Кращі хостели Нью-Йорка

Кращі хостели Нью-Йорка

Бродвей, хмарочоси, музеї і шопінг - чим зайнятися в Нью-Йорку, зрозуміло. А ось де зупинитися, щоб недорого, але в центрі?

Q4 - хостел в районі Квінс, який щодня пропонує різні розваги своїм гостям: від караоке до більярду, а також безкоштовний вхід в деякі музеї в певні дні. Ліжко від 24,62 долара.

HI NYC пропонує безкоштовний Wi-Fi, постільна білизна, сніданки і щоденні тури, а також тематичні вечірки в хостелі. Ліжко від 41 долара.

Кращі хостели Парижа

Кращі хостели Парижа

О, романтичний Париж, де хотілося б провести тиждень в розкішних, як зали Версаля, апартаментах з видом на Лувр або в квартирці де-небудь на Монмартрі. Це можливо, але за яку ціну! Тому давайте подивимося, що там з хостеламі.

Де недорого зупинитися в Парижі

Oops! Design Hostel , Розфарбований в яскраві життєрадісні кольори, знаходиться в парі хвилин ходьби від Латинського кварталу і Люксембурзьких садів, поруч станції трьох ліній метро, ​​так що ви будете на зв'язку з усім містом. Ліжко від 27 євро.

Generator в 15 хвилинах від Gare Du Nord пропонує, крім стандартних послуг, бар на даху з чудовим видом на даху Монмартра і собор Сакре-Кер. Ліжко від 17 євро.

Кращі хостели Риму

Кращі хостели Риму

Побачити все культурні цінності Вічного міста, насолодитися смаками італійської кухні, кинути монетку в кожен з фонтанів - приваблива перспектива. Готелів і гостьових будинків в Римі вистачає. Але чому б не зекономити на житло, все одно в цьому місті ви будете повертатися ввечері втомлені від вражень і спати без задніх ніг.

Де зупинитися недорого в Римі

Yellow Hostel пропонує масу розваг і постійні знижки на тури, вхідні квитки та інші потрібні речі. У ньому також є перукарня і проводяться заняття йогою на даху. Ліжко коштує від 11,80 євро.

Freedom Traveler знаходиться в п'яти хвилинах ходьби від вокзалу Терміні та здає спальне місце в дормі від 12,40 євро.

Кращі хостели Стокгольма

Кращі хостели Стокгольма

Шведська столиця відома своєю дорожнечею. Тому хостел, мабуть, єдина можливість відвідати Стокгольм, не залишивши в бюджеті величезних дірок. Зате і хостели тут такі, що в готель не захочеться.

Де зупинитися недорого в Стокгольмі

Jumbo Stay - перероблений під житло літак. Пришвартований недалеко від аеропорту і за ніч бере 450 шведських крон (це 3 з гаком тисячі рублів, але тут такі ціни).

Чи не хочете в літаку, вирушайте на корабель Af Chapman в самому центрі Стокгольма. Ліжко від 200 шведських крон (приблизно 1,4 тисячі рублів).

Кращі хостели Сіднея

Кращі хостели Сіднея

Якщо ви вже забралися так далеко, значить, вже виклали чималу суму за авіаквитки. Так що економія на житло зайвою не буде.

Де зупинитися дешево в Сіднеї

YHA навпроти центрального вокзалу пропонує постояльцям бар в підвалі і панорамні види на даху, підігріває басейн, сауну, кінотеатр, безкоштовний Wi-Fi. Ліжко від 37 австралійських доларів (близько 1,6 тисяч рублів).

Mad Monkey Backpackers годує мешканців безкоштовними вечерями кілька разів на тиждень і надає супершвидкий Wi-Fi на всій території. Ліжко від 35 австралійських доларів (1,5 тисячі рублів).

Кращі хостели Токіо

Кращі хостели Токіо

Ще одна не дешева, але така приваблива для мандрівника країна. Ви напевно бачили репортажі про капсульні готелі - не знаємо, зважитеся коли-небудь на такий експеримент. Можливо, простіше почати з хостелів.

Де недорого зупинитися в Токіо

K's House - затишний, чистенький і акуратний бере за ліжко 2,3 тисячі ієн (1,2 тисячі рублів).

Khaosan World Ryogoku оформлений в традиційному японському стилі і бере за ліжко ту ж ціну. Обидва хостелу розташовані в самому центрі японської столиці.

Вже пішли шукати дешеві авіаквитки?
А ось де зупинитися, щоб недорого, але в центрі?

Новости