Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Сонячний Крим / Дитячий відпочинок в Криму / Дитячий табір "Smart Camp" (Заозерне, Євпаторія)

  1. сел. Заозерне, Євпаторія
  2. Розташування
  3. Переваги молодіжного центру "Smart Camp"
  4. Розміщення
  5. водопостачання
  6. харчування
  7. Режим харчування в дитячому ресторані
  8. пляж
  9. інфраструктура
  10. Розклад тематичних табірних змін на 2020 рік
  11. Протипоказання для направлення в дитячий табір
  12. Необхідна інформація та документи
  13. проїзд
  14. Адреса дитячого табору
  15. в дитячому оздоровчому таборі "Smart Camp" у 2020 році
  16. Ціна включає
  17. Індивідуальний трансфер з Сімферополя
  18. Відповімо на питання


Гарячі ціни

Акції та спецпропозиції

Курси валют для розрахунків

1 грн. = Р. 1 $ = р. 1 € = р.

Курси оновлені 03.01.20.

Точні ціни на всі туристичні послуги в Криму на сайті "Сонячний Крим" публікуються в рублях РФ. Ціни в інших валютах наводяться довідково для клієнтів за межами рублевої зони і можуть перераховуватися за курсом, що встановлюється на момент виписки рахунку та оплати.

Реклама на сайті


сел. Заозерне, Євпаторія


Smart Camp
Щоб діти були успішними

Розташування

Дитячий табір нового покоління "Smart Camp" розташувався на західному узбережжі Криму в курортному селищі Заозерне, в 50 метрах від моря і займає територію 4,3 га.

Заозерне - курортне та дачний передмістя Євпаторії. Піщані пляжі цього регіону - одні з найкращих у Східній Європі. Великий золотистий пісок, тепле море створюють сприятливі умови для відпочинку і лікування дітей.

Вся територія дитячого табору обгороджена і цілодобово охороняється.

Переваги молодіжного центру "Smart Camp"

  1. Розташований на самому березі Каламітської затоки з піщаними пляжами.
  2. Упорядкована паркова територія.
  3. Унікальний цілющий мікроклімат прекрасно підходить для оздоровлення та відпочинку дітей.
  4. Сучасні технології, модні тенденції та нові підходи до розвитку дітей.
  5. Розміщення в сучасних номерах, корпус в 50 метрах від піщаного пляжу.

Порівняльна характеристика таборів Terra Unique "Мандарин", "Smart Camp" і "I & Camp"


Розміщення

Діти розміщуються в трьох капітальних корпусах (3 поверхи, реконструкція в 2016 році). Кожен поверх корпусу ділиться на загонові сьюти (блоки). Загальна місткість спальних корпусів - 550 місць.

4-х і 6-ти місні номери. Площа кімнати 14 кв. м. У кожній кімнаті дві (три) двоярусних ліжка (ортопедичні матраци, гіпоалергенні подушки і ковдри), шафа, диван, стіл, стільці. Двері кімнат з електронними замками. Всі номери мають вихід на власний балкон.

Зручності (душ, туалет, умивальник) розташовані в загінній блоці (сьюте). Поділ побутової та спальної зон дозволяє зробити гігієнічні процедури більш комфортними.

водопостачання

Холодна і гаряча вода постійно.

харчування

5-ти разове в ресторані дитячого табору (сніданок, обід, фруктовий полуденок і вечерю - "шведський стіл", сонник). Склад меню передбачає різноманітність страв, овочів, фруктів, десертів.

Зали ресторану кондиційованих, є літня тераса і спеціальна лінія для самих маленьких відвідувачів.
Наявність "Organic-меню" має на увазі ретельний відбір продуктів, використовуваних для приготування їжі. Всі страви готуються з використанням свіжих продуктів і соврмеенного обладнання.

Режим харчування в дитячому ресторані


Медичне обслуговування

Медичний блок працює цілодобово. Можливо амбулаторне та стаціонарне надання допомоги. Обладнаний ізолятор на 24 людини, і бокс для інфекційних хворих на 2 людини. У разі серйозного захворювання дитини відвезуть в дитячу лікарню. Хворого відвідують медпрацівники табору. Про захворювання дитини адміністрація табору повідомляє батькам і відправляє фірмі.

Медичний персонал постійно здійснює контроль за роботою харчоблоку, санітарним станом житлових приміщень і території, контролює водні процедури, спортивні заняття та змагання, а так само щодня (вранці і ввечері) проводить обхід кожної дитячої кімнати і візуальний огляд кожної дитини.

Всі діти на період перебування в таборі застраховані від нещасного випадку.

пляж

Широка смуга власного піщаного пляжу розташована в 50 метрах від спальних корпусів. Пляж обгороджений і обладнаний тіньовими навісами і кабінками для перевдягання. На пляжі пляжні бамбукові парасольки, пластикові шезлонги, видаються пляжні рушники, працюють медична та рятувальні служби. Пляж обгороджений, місця для купання виділяються буйками, є рятувальна вишка.

На пляжі проводяться різні заходи і конкурси (аквапарк, День Нептуна, веселі водні естафети, будівництво замків з піску, запуск повітряних зміїв), рухливі ігри, заняття деяких гуртків і студій (по можливості).

інфраструктура

До послуг дітей табір нового покоління "Smart Camp" пропонує: високотехнологічний медіа-центр, концерт-хол, критий і літній кінотеатри, багатофункціональний центр освіти "Smart Lab", ресторан, fit-кафе, сувенірний магазин, Wi-Fi зони, альтанки, дитяче містечко і дитяча кімната.

Водні розваги: неймовірна аквазона, відкритий басейн (великий розмір - 12х22 м, глибина - до 2 м), джакузі (9х6 м, глибина - 0,9-1,2 м) з сучасною системою очищення води, підсвічуванням і протитечією.

Спорт: футбольне поле (штучна трава), волейбольний та баскетбольний майданчики, екстрим парк зі скалолазной стіною, лазертаг, майданчик для джампінг-фітнесу. На спортивних майданчиках проводяться різні змагання, в басейнах - навчання плаванню, аквааеробіка.

Студії та клуби: англійський клуб, IT-клуб (створення презентацій, 3D моделювання), клуб письменницького і ораторської майстерності, прес-центр, Проект "Х" (клуб хіміко-фізичних експериментів), флористика (створення дизайнерських композицій з матеріалів рослинного походження) , фьюзинг (техніка виготовлення вітража), аквагрімм (мистецтво малювання по тілу), Candle Carving (мистецтво виготовлення свічок), Smart-обсерваторія, сувенірна майстерня (м'яка іграшка, біокераміка, пірографія), клуб "Строкате небо" (авіамоделювання, кайтінг), арт-студія (акв Арель, батик, декупаж, малювання на каменях), паперопластика (квіллінг, модульне орігамі, карнавальні маски, скрапбукінг).

Програма відпочинку: Проводяться святкові церемонії відкриття і закриття змін, майстер-класи, освітні курси, конкурсні та ігрові заходи, видовищні музичні, танцювальні, концертні заходи, тематичні вечірки, барбекю. Працюють творчі студії, клуби, дискотеки, перегляд кінофільмів, прямі трансляції головних спортивних подій літа, прем'єри власних фільмів і презентації проектів.

Безпека: Охорона життя і здоров'я дітей на території табору забезпечується службами охорони, рятувальної та медичної. Безпека цінного майна клієнтів забезпечують дверні електронні замки, камери схову і камери відеоспостереження, синхронізовані з постом охорони.

Зв'язок: У штабі табору є телефон, яким може скористатися дитина в разі потреби. Зазвичай діти користуються своїми мобільними телефонами, за потребою, можна придбати сім-карту місцевого оператора. З території табору ведеться трансляція на сайті за допомогою веб-камер.

Розклад тематичних табірних змін на 2020 рік

  1. 0-я зміна (31.05.20-20.06.20) і 1-а зміна (04.06.20-20.06.20) - Спортивні зміни

    Дитячий табір "Smart Camp" в Криму щорічно стає столицею головного спортивного шоу літа - Олімпіади Terra Unique! Чекаємо всіх хлопців на Спортивну зміну!

    Щороку в таборі "Smart Camp" проходить грандіозна Олімпіада Terra Unique! Приєднуйтесь до цієї події і ставте рекорди!

    Як підняти імунітет дитини на весь рік? Як підтримувати спортивну форму на відпочинку? Як знайти велику кількість друзів з усієї країни? Просто приїжджайте на Спортивну зміну до табору "Smart Camp"! У нашому «розумному» таборі заняття спортом виходять на новий рівень. Кращі спортивні майданчики, комфортне проживання, смачне харчування і робота з досвідченими тренерами - ось секрет успіху наших юних спортсменів! Головний захід зміни - Олімпіада Terra Unique, за традицією пройде на території табору "Smart Camp". Хлопцям доведеться готуватися і тренуватися всю зміну, щоб показати гідні результати в змаганні з командами з таборів "I & Camp" і "Мандарин». Ви ще шукаєте спортивний табір на море для своєї дитини? Думаємо, вибір очевидний - дитячий табір "Smart Camp" в Євпаторії!

    Увірвіться в це літо на спортивній хвилі! Крим чекає на відпочинок!

  2. 2-а зміна (21.06.20-07.07.20) - Архітектурно-дизайнерська зміна

    Інноваційний дитячий табір в Криму організовує саму творчу архітектурно-дизайнерську зміну. Ви готові до зухвалих проектів і експериментів, спорудження малих архітектурних форм, 3D моделювання, дизайну одягу та інших яскравих напрямками в дизайні? Тоді ми вас чекаємо!

    У дитячому таборі "Smart Camp" вже вдруге відбудеться Архітектурно-дизайнерська зміна. Наші резиденти в сезоні 2019 реалізували проект зони відпочинку з альтанками і сценою на власному пляжі, прикрасили альтанку біля струмка в морському стилі і створили капсульну колекцію одягу. Що чекає хлопців влітку 2020 роки? Це великий секрет! Однак нагадаємо, що програма зміни буде насичена спілкуванням з іноземними волонтерами і унікальним курсом робототехніки в Smart lab.

    Підсумковим заходом зміни є презентація дизайнерських і архітектурних проектів. Хлопці показують всім плоди своєї творчої праці за всю зміну, презентують нові локації, колекції одягу та аксесуарів, нові цікаві рішення в декорі. Отримання досвіду і корисних навичок для дитини стане цінним внеском в вибір майбутньої професії та життєвого шляху!

    Бути дизайнером не так вже й просто, але ми впевнені, що наші резиденти успішно впораються з усіма проектами в термін і обов'язково отримають подарунки брендової продукції Terra Unique!

  3. 3-тя зміна (08.07.20-24.07.20) - Навколосвітня зміна

    Дитячий табір "Smart Camp", мабуть, найкраще місце, звідки можна відправитися в кругосвітню подорож! Наші іноземні волонтери навчать мовам, а команда табору зробимо подорож яскравим і незабутнім!

    Дитячий мовний табір в Криму "Smart Camp" в самій середині літа влаштовує кругосвітню подорож. На цікавих гуртках і студіях ти дізнаєшся багато корисних фактів про різні країни, подорожі, традиції народів світу. Тематичні вечірки і щоденне спілкування з носіями англійської та китайської мови - те, що потрібно юним мандрівникам, щоб пізнавати світ. А відпочинок на прекрасному піщаному пляжі у самого Чорного моря - це справжні кримські Мальдіви! Цілющий клімат євпаторійського узбережжя оздоровить дітей на рік вперед.

    В рамках роботи English club на зміні буде спеціальний тематичний день, в якому творчі і лінгвістичні здібності хлопців з'єднаються в велике свято. Яскравим завершенням нашої кругосветки стане Карнавал! Феєрія костюмів, танців, пісень і декорацій - тут знадобляться всі таланти, щоб втілити це яскраве свято в життя.

    Чим займемося в кругосветке? Нас чекають:

    • Спілкування з іноземними волонтерами.
    • Вивчення традицій різних країн.
    • Ігри та розваги народів світу.
    • Тематичні вечірки.
    • Приготування і дегустація національних страв.
    • Пошиття костюмів і виготовлення декорацій.
    • Постановка грандіозного карнавалу.

    Welcome to "Smart Camp"! Наше кругосвітню подорож починається 8 липня, не пропустіть!

  4. 4-я зміна (25.07.20-10.08.20) - Вокально-театральна зміна

    Четверта зміна, постановка яскравих мюзиклів, відпочинок на євпаторійському узбережжі з власним великим пляжем - це справжні канікули мрії для дітей!

    Питання: "Як поєднати в таборі всі можливості для творчих дітей: вивчення іноземних мов, постановка мюзиклів, вокал і танці, організація тематичних вечірок, заняття спортом, малювання і майстерність Hand made."

    Відповідь: "Організувати вокально-театральну зміну і зібрати на неї всіх талановитих хлопців країни!"

    Яскраві сценки і спектаклі можна ставити і на англійській мові! В рамках роботи English club на зміні буде спеціальний тематичний день, в якому творчі і лінгвістичні здібності хлопців з'єднаються в велике свято. А кульмінацією зміни стане великий гастрольний тур хлопців команди табору "Smart Camp" з власним яскравим мюзиклом. У сезоні-2019 резидентам вдалося втілити в життя вічну класику - мюзикл Нотр Дам де Парі. Що чекає наших юних акторів влітку 2020? Приїжджайте на зміну і побачите все самі!

    Робимо ставки, який табір переможе в батл влітку 2020: "Smart Camp", "Мандарин" або "I & Camp"! І, звичайно, бронюємо путівки на грандіозну танцювальну зміну (їх з кожним днем ​​все менше!).

  5. 5-а зміна (11.08.20-27.08.20) і 5+ зміна (11.08.20-31.08.20) - Танцювальні зміни

    Літо, Крим, серпень і легендарна Танцювальна зміна! Чи любите ви танці так, як люблять їх резиденти табору "Smart Camp"? 2 тижні активних репетицій і відпочинку на євпаторійському узбережжі в інноваційному таборі - це точно для вас!

    Довгоочікувана, найулюбленіша і найпопулярніша 5-я зміна! Грандіозне танцювальне шоу на березі Чорного моря - про це не варто мріяти, в цьому потрібно брати участь. Відомі хореографи-постановники приїдуть до таборів "Terra Unique", щоб передати хвилю запальною енергії танцю всім резидентам і влаштувати феєричний Щорічний Танцювальний Баттл. Це найкраща можливість висловити свої емоції в танці, проявити творчий потенціал і просто підірвати танцпол!

Протипоказання для направлення в дитячий табір

Всі захворювання в гострому періоді; всі форми туберкульозу; ревматизм в активному періоді; придбані і вроджені пороки серця і судин з порушенням гемодинаміки; гіпертонічна хвороба в період загострення; захворювання крові та кровотворних органів; епілепсія, інші судорожні припадки та їх еквіваленти; гострі психічні захворювання і реактивні стани; бронхіальна астма в період загострення; виразкова хвороба шлунка і 12-ти палої кишки в період загострення; гострий нефрит, пієлонефрит - не раніше 5 років після стихання гострого процесу, хронічний нефрит, нирковокам'яна хвороба, вроджені аномалії нирок, що супроводжуються порушенням їх функції; цукровий діабет; всі заразні, паразитні захворювання шкіри (короста, грибкові ураження тощо.)

Необхідна інформація та документи

Умови розміщення

Розрахунковий час: 08-00.

Заїзди: за фіксованим графіком. Тривалість зміни - 17 днів (програми "Smart 17" і "Smart 17+") або 21 день ( "Smart 21").

Вік дітей: на відпочинок приймаються діти з 7 до 17 років (включно).

При поселенні діти при собі повинні мати: копію свідоцтва про народження або паспорта, копію свідоцтва ОМС (для громадян РФ), медичну карту встановленого зразка або медичну довідку за формою № 079 / у з позначкою про відсутність педикульозу, довідку про епідемічний стан та щеплення, довідку про стан здоров'я, заповнену анкету батьків.

Увага!

Керівництво табору має право відрахувати з табору відпочиваючого дитини в разі, якщо дитина порушила одне з наступних правил (законів) табору:

  • Чи не пити (навіть пиво і слабоалкогольні напої) і не курити.
  • Не залишати територію табору.
  • Чи не заважати відпочивати іншим.
  • Чи не псувати чуже майно.

Підставою для відрахування буде пояснювальна вожатого / вихователя про факт порушення і наказ директора табору про відрахування із зазначенням причини.

Доставка дитини буде здійснюватися за рахунок коштів табору. Залишкова вартість путівки не повертається!

проїзд

Від ж / д вокзалу м.Сімферополя або автовокзалу м.Севастополя автобусом до сел. Піщане, далі 2 км до табору "I & Camp".

Адреса дитячого табору

Крим, Євпаторія, смт. Заозерне, Алея Дружби, 29.

замовлення відпочинку

в дитячому оздоровчому таборі "Smart Camp" у 2020 році

рублі РФ гривні України долари США євро за зміну на людину

Період Номер зі зручностями Тур вихідного дня 1800 0-я зміна - 31.05.20-20.06.20 (Спортивна) 67500 1-а зміна - 04.06.20-20.06.20 (Спортивна) 61400 2-а зміна - 21.06.20-07.07 .20 (Архітектурно-дизайнерська) 68600 3-тя зміна - 08.07.20-24.07.20 (Навколосвітня) 71600 4-а зміна - 25.07.20-10.08.20 (Вокально-театральна) 68600 5-а зміна - 11.08.20 -27.08.20 (Танцювальна) 61400 5+ зміна - 11.08.20-31.08.20 (Танцювальна) 67500

Ціна включає

  • Проживання.
  • 5-ти разове харчування по системі "шведський стіл".
  • Користування пляжем.
  • Користування відкритими басейнами і водними гірками.
  • Культурно-розважальну програму.
  • Шоу аніматорів.
  • Заняття в студіях і клубах.
  • Обов'язкове страхування (медичне та від нещасного випадку).
  • Груповий трансфер (тільки для груп від 10 осіб організовується суворо в дні заїздів і виїздів при наданні необхідної інформації в письмовому вигляді за 14 діб до прибуття групи).

За додаткову плату - екскурсійне обслуговування (три екскурсійних пакета), сувенірна продукція, дитячі кафе на території, індивідуальний трансфер, групова авіадоставка з Москви і Санкт-Петербурга.

Індивідуальний трансфер з Сімферополя

рублі РФ гривні України долари США євро за весь автомобіль в одну сторону

Тип транспорту / маршрут Ж / д вокзал м Сімферополь - дитячий табір Аеропорт Сімферополь - дитячий табір Легковий автомобіль (до 4 чол.) 2000 2150 Мінівен / мікроавтобус (до 8 чол.) 3100 3400

Доплата за автомобіль з гарантованим кондиціонером - 20%.

Знижка 100 р. на зворотний трансфер при замовленні і одночасній оплаті трансферу в обидва кінці.

замовлення відпочинку


Дитячий табір "Smart Camp"

Вхід в табір: місце знайомства з вожатими, альтанки для батьків


Багатофункціональний купол "SmartLab" - висока концентрація навчальних і розвиваючих заходів, включаючи власну обсерваторію


Аквазона: 2 басейни різної глибини з зручним покриттям підлоги, парасольками, шезлонгами і затишним fit-кафе, оточені зеленою зоною


Спортивна зона: універсальний спортивний майданчик для занять ігровими видами спорту і футбольне поле зі штучним покриттям


Пляжі в SmartCamp - це цілий гектар пухнастого піску з бамбуковими тіньовими парасолями і водними розвагами


Всі кімнати оснащені електронними замками, доступ до кімнати мають тільки проживають в ній діти, вожатий і покоївка. У SmartCamp доступно 4-х або 6-ти місне розміщення

Відповімо на питання

Телефони в Криму:
+7 978 788-53-50
+7 978 228-12-11
+7 499 641-15-65 (Москва)
+7 (3652) 607-275
+38 094 711-25-60 (Україна)

318-945-179 Онлайн-чат

Підбір путівок

Увага! На території Криму може бути відсутнім можливість розрахунків вашої міжнародної банківською картою Visa або MasterCard: обслуговуються карти кримських банків, картки платіжних системи "ПРО100", "Мир", а також карти Visa або MasterCard, емітовані російськими банками, якщо банк-емітент такої карти не забороняє операції по карті в Криму.

При цьому заброньовані у нас туристичні послуги можна оплатити онлайн будь-банківською картою, для якої дозволені платежі в Інтернеті.


Як підняти імунітет дитини на весь рік?
Як підтримувати спортивну форму на відпочинку?
Як знайти велику кількість друзів з усієї країни?
Ви ще шукаєте спортивний табір на море для своєї дитини?
Ви готові до зухвалих проектів і експериментів, спорудження малих архітектурних форм, 3D моделювання, дизайну одягу та інших яскравих напрямками в дизайні?
Що чекає хлопців влітку 2020 роки?
Чим займемося в кругосветке?
Що чекає наших юних акторів влітку 2020?
Чи любите ви танці так, як люблять їх резиденти табору "Smart Camp"?

Новости