Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відпочинок в Криму 2018: чому місцеві Розлютившись на росіян, новини України, 18 серпня

  1. ріжуть колеса
  2. Дивіться відео на тему
  3. жадібні росіяни

Жителі півострова незадоволені понаехавшими до них туристами з РФ. Справжньою проблемою для них стали автомобілі, на яких росіяни долають Кримський міст. Вони заполонили вузенькі кримські вулички, а на дорогах через них величезні пробки.

Також господарі, які здають кімнати та готелі приїжджим, скаржаться на скупість туристів з РФ. Ті економлять буквально на всьому, не купують сувеніри, зате плюндрують всі таємні бухти і пляжі східній частині півострова. Самі росіяни не залишаються в боргу - вони вважають кримчан хамами, а сервіс називають совковим. Про битву понаїхали і місцевих - в матеріалі OBOZREVATEL .

ріжуть колеса

Незважаючи на те, що нинішній туристичний сезон в окуппірованом Криму краще кількох попередніх, самі кримчани не задоволені російськими туристами. І в першу чергу через моста.

Справа в тому, що на півострів рвонули росіяни на власних автомобілях. І вузенькі вулички кримських містечок і сіл виявилися заблоковані автомобілями.

Жителі півострова незадоволені понаехавшими до них туристами з РФ

Вузькі вулички заставлені авто

"Я до пізнього вечора працюю на будівництві, повертаюся на машині і до дому просто не можу під'їхати. Все заставлено автомобілями туристів! Я вже з усіма сусідами пересварився. Доводиться машину залишати десь внизу і йти в гору пішки", - обурюється в розмові з OBOZREVATEL житель Алушти Микола Чернов.

Дивіться відео на тему

А деякі кримчани навіть оголосили туристам справжню війну. Наприклад, ріжуть колеса тим, хто паркується на вузеньких вулицях Ялти, Гаспри, Алушти. Через них, як пишуть ялтинці в соцмережах, комунальники не можуть під'їхати до сміттєвих баків і вивезти їх. Громадський транспорт не може проїхати по дорозі або під'їхати до зупинки. За словами місцевих жителів, заставлені і всі під'їзди до моря.

"Виходять з машин, надувають свої надувний круг і відправляються на пляж. А то, що тут ніщо проїхати не може - їх не хвилює", - говорить пенсіонер з Ялти Андрій Колесник.

жадібні росіяни

Також кримчани скаржаться на те, що російські туристи занадто жадібні і не хочуть витрачати гроші на курорті.

"Мало того, що приїжджають зі своєю картоплею і макаронами. Так ще й економлять на кожному кроці. Ми в готелі обладнали кухню з розрахунку, що готувати на ній будуть 20-25% відпочиваючих. В основному мами з дітьми. Чи не так сталося як гадалося ! Майже всі тепер готують. Довелося докуповувати ще один холодильник. Кажуть, що в наших кафе їм харчуватися занадто дорого ", - заявила OBOZREVATEL господиня гостьових будиночків в Новофедовке.

Скаржаться і торговці Алушти. "У цьому році особливо нічого і не купують. Хоча туристів явно більше, але все якісь жадібні. Шльопанці для них дорогі, у нас дешевше, кажуть. Та де ж у вас дешевше, в Сибіру чи що? Надувні кола, матраци - все притягли з собою, наш товар не особливо йде ", - нарікає в бесіді з нами продавець Ольга.

Чи не задоволена сезоном і Маша, яка торгує магнітиками і окулярами на набережній в Ялті. "Дуже погано купують. Окуляри переміряють і нічого не куплять. Мовляв, дорого 500 руб., Давайте за 250. Кажу, ви за 250 рублів у себе в Москві купуйте в дитячому магазині. Магнітики раніше брали по 10 штук на сувеніри колегам на роботу, бабусям. А тут пару штук візьмуть і те торгуються півгодини ", - говорить Маша.

До речі, російські туристи здивували кримчан не тільки скупістю. "У мене в цьому році після від'їзду відпочиваючих пропадали рушники. Зник один електрочайник. Тепер я кожен номер перевіряю, перш ніж вони покинуть готель", - розповіла OBOZREVATEL господиня готелю з Євпаторії.

Власниця готелю в Гаспрі теж згадує, що на початку липня одна сім'я прихопила з номера рушник і столові прибори. "Ми відпочиваючим в номер даємо вилки, ложки, тарілки, чашки, щоб люди могли перекусити, ввечері повечеряти. Так ось ця родина забрала всі прилади. Поки це був одиничний випадок. Але рушники частенько прихоплюють, як би ти не стежив", - повідомила Ольга Олексіївна.

Ще кримчани скаржаться, що хлинули до них туристи запаскудили колись відокремлені місця відпочинку і бухти.

Ще кримчани скаржаться, що хлинули до них туристи запаскудили колись відокремлені місця відпочинку і бухти

Twitter RoksolanaToday & Крим

"З метою економії деякі з них не їдуть по пробкам через півострів, а освоюють район Керчі. Мис Казантип, Опук, місцеві пляжі - тепер тут повно машин і туристів зі своїми наметами, будиночками на колесах. І відповідно, вони залишають тут і своє сміття . Місцева влада не прибирають, і в результаті тут стільки бруду, що навіть загоряти не хочеться ", - зазначила в бесіді з нами мешканка Керчі Світлана Бондаренко, яка багато років відпочивала в цих місцях.

З ким сплять наші зірки - читай у нас в Instagram .

Та де ж у вас дешевше, в Сибіру чи що?

Новости