Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Як дістатися до Алушти з Москви

На цікавить наших читачів питання «Як дістатися до Алушти з Москви» відповідає редакція сайту «В Отпуск.ру» Питання:

Батьки купили мені і братові путівку в Алушту, але організацію поїздки до Криму поклали на нас. Як туди з Москви найпростіше потрапити?

25.08.2018 Александріна


Відповідає редакція сайту «В Отпуск.ру»

ру»

Алушта - це другий за популярністю курорт Криму . Єдиним його недоліком можна назвати відсутність поруч аеропорту. літаки з Москви та інших міст Росії приземляються в аеропорту, розташованому в столиці Криму - місті Сімферополі . Як же звідти дістатися до Алушти ?

Багато туристів навіть не розглядають переліт до Криму, вважаючи, що він обійдеться в ціле стан. Насправді, вартість квитків до Сімферополя починається від 4200 рублів. Прямі рейси є кожен день. Літак летить всього 2 години 5 хвилин (рейси, які пропонує компанія «Alrosa» з аеропорту Домодєдово). До Криму з інших московських аеропортів літає також транспорт авіаперевізників «Yamal Air», «Ural Airlines», «Nordwind Airlines».

З аеропорту Сімферополя до автобусної станції Курортна в центрі міста підвозять численні автобуси. Там слід пересісти на автобус або тролейбус №51 або №52, що йде в Алушту.

Є ще один спосіб доїхати з Москви до Алушти. Для цього потрібно скористатися бюджетним автобусом. Вартість квитка на нього становить 2850 рублів, але на дорогу доведеться витратити більше доби. І хоча автобуси досить комфортабельні, цей вид транспорту не підійде для подорожі з дітьми або літніми родичами.

Як туди з Москви найпростіше потрапити?

Новости