Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Запуск глиноземного заводу в Індії запланований на осінь 2011 року

Індійська компанія Hindalco Industries передбачає запустити новий глиноземний завод в штаті Орісса в вересні 2011 року, а початок комерційних продажів приурочити до грудня Індійська компанія Hindalco Industries передбачає запустити новий глиноземний завод в штаті Орісса в вересні 2011 року, а початок комерційних продажів приурочити до грудня.

Будівельні роботи зі зведення глиноземного заводу потужністю 1,5 мільйона тонн на рік в даний час завершені наполовину.

Базується в місті Раягада завод буде працювати під управлінням «дочки» Hindalco - Utkal Alumina International Ltd, яка є власником двох бокситових рудників в Раягада і Калаханді, робота яких стартує у вересні майбутнього року.

Місцезнаходження рудників і алюмінієвого заводу на відстані близько 20 км одна від одної є вдалим поєднанням для з'єднання їх за допомогою конвеєра.

Компанія Hindalco на даному етапі використовує основний обсяг виробленого глинозему для власних виробничих потреб.

У зв'язку з утворенням надлишку глинозему компанія розраховує реалізувати його за рахунок пуску другого з двох нових алюмінієвих заводів компанії.

Здійснивши плани щодо збільшення вдвічі потужностей з вироблення глинозему в Оріссі - близько трьох мільйонів тонн до 2014 року, компанія сподівається почати продажі половини виробленого глинозему в перспективі.

Обговорити на Форумі на тему: Алюміній. .

Новости