Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Баночки для косметики з натуральних матеріалів-зустрічають по одягу

  1. Які матеріали використовуються для упаковки натуральної косметики?
  2. Для упаковки натуральної косметики виробники найчастіше використовують:
  3. Незвичайні упаковки натуральної косметики
  4. Косметика в тихоокеанських раковинах
  5. Золотий контейнер для пудри від Марка Розена
  6. Креативні баночки від Ігоря Мітіна
  7. Дивись також:

Полиці магазинів рясніють яскравими баночками, тюбиками, бульбашками і чарівною форми флаконами. Погодьтеся, досить складно зробити вибір косметики не за принципом гарної обгортки!

зробити вибір косметики

Американські соціологи провели дослідження і визначили: 67% покупців, вибираючи в магазині товар, орієнтуються тільки на якість і привабливість оформлення, а 47% взагалі керуються лише критерієм привабливості. Нам же необхідно пам'ятати, що в косметичній галузі спокуситися на красиві баночки для косметики найпростіше.

Які матеріали використовуються для упаковки натуральної косметики?

Отже, визнаємо за собою пристрасть до красивого оформлення, але ж ми купуємо натуральну і органічну косметику , А до її упаковці висуваються особливі вимоги. В першу чергу матеріал упаковки повинен бути екологічно чистим, піддаватися подальшій переробці і ні в якому разі не впливати на склад кошти.

Для упаковки натуральної косметики виробники найчастіше використовують:

  • Пластик не вступає в реакцію з компонентами, з яких виготовлена натуральна косметика, отже, її склад не піддається зміні. Використовуються тільки ті види пластика, що легко переробляються в майбутньому.
  • Скляна баночка, незважаючи на те, що легко б'ється, надійно зберігає натуральну косметику тривалий час. Найпопулярніша упаковка для любительок виготовляти косметику в домашніх умовах , А потім дарувати друзям
  • Алюмінієвий тюбик теж відмінно підходить для зберігання улюбленої косметики. Справа в тому, що не відбувається процес окислення, немає контакту з повітрям, а, отже, і з шкідливими мікроорганізмами, що містяться в ньому.
  • Картон і деревина завдяки своїй надшвидкої утилізації стають все більш популярними пакувальними матеріалами.

Незвичайні упаковки натуральної косметики

Спочатку з'явилися на ринку натуральні косметичні засоби відрізнялися від традиційних своєю непомітною і простий на перший погляд упаковкою. Але щоб залишатися в строю і залучати нових клієнтів, виробники натуральної косметики постійно представляють нам щось нове й оригінальне. адже незвичайна косметика - то завжди цікаво!

Косметика в тихоокеанських раковинах

Косметика в тихоокеанських раковинах

Філіппінська компанія Tawas Crystal пропонує нам взагалі унікальні в своєму роді косметичні засоби - з натуральних мінералів, які не тільки не містять хімії, а й упаковані як в ексклюзивні бамбукові шкатулки, так і в тихоокеанські раковини. Настільки незвичайна упаковка напевно привнесе екзотичну настрій в рутинні регулярні гігієнічні процедури.

Золотий контейнер для пудри від Марка Розена

Останнім часом відомі luxury-бренди експериментують з упаковкою натуральної косметики з дорогоцінних металів, які ніяким чином не впливають на погіршення якості засобів. Так Марк Розен, створюючи колекцію Triad, виготовляє контейнер для пудри з чистого золота. Для всієї колекції характерні гострі лінії і чіткі краї. Кришка компактної пудри нагадує клапан конверта. Вміст в повне мірі відповідає зовнішньому вигляду.

Креативні баночки від Ігоря Мітіна

Дивують останнім часом і казахські творці упаковки. Для своїх робіт дизайнер Ігор Мітін використовує морські камінці-гальку, морські раковини і бамбук. Звичайна форма упаковки парфумів ZEN у вигляді пірамідки стала незвичайною і витонченою. Погодьтеся, жіночі парфуми в такому оформленні будуть дуже красиво виглядати на будь-якому туалетному столику! Навіть первісна досить звичайна упаковка у вигляді бамбукового дерева після "редизайну" Ігоря Мітіна стала набагато вишуканіші і оригінальне.

Сьогоднішня прихильність органіці - не просто данина моді, а стиль життя, ми все частіше замислюємося про більш дбайливе ставлення, як до власного здоров'я, так і до навколишнього світу. Перехід на натуральну і органічну косметику - це перш за все принципова позиція, позиція людини інформованого, уважного і небайдужого. Але, кажучи про натуральну косметику, ми розуміємо, що важливе значення крім складу має і сама упаковка, яка гарантує: наша краса і здоров'я - під надійним захистом!

Редакція рекомендує:

Дивись також:

Десять найоригінальніших масок для обличчя

Огляд найоригінальніших масок для обличчя: маски з золотом, з червоною ікрою або шоколадом і навіть з халвою. Читайте чим вони корисні для нашої шкіри і яке враження справляють. Огляд найоригінальніших масок для обличчя: маски з золотом, з червоною ікрою або шоколадом і навіть з халвою Незвичайна косметика: 5 найоригінальніших косметичних процедур Крем зі зміїної отрути, ліфтинг з слизу равлика, масаж дорогоцінними каменями ... У цій статті я зібрала 5 найбільш яскравих прикладів незвичайної косметики з усього світу! Компоненти для домашньої косметики Перш ніж приступити до виготовлення масок і кремів, треба розібратися, які компоненти для домашньої косметики потрібні, скільки вони коштують і де застосовуються Історія розвитку косметики: коли вся косметика була натуральною Історія розвитку косметики: від кам'яного віку до сучасності! Прочитай статтю і дізнайся що означає косметика "перевірена часом"

Які матеріали використовуються для упаковки натуральної косметики?
Які матеріали використовуються для упаковки натуральної косметики?

Новости