Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Туркменська делегація відвідає сьогодні Алтайський тракторний завод

15 грудня 2008 р 8:05

Гості з Туркменії пробудуть на Алтаї до 17 грудня.

Як повідомляють в управлінні Алтайського краю по промисловості та енергетиці, це візит у відповідь туркменських фахівців в рамках домовленостей , Досягнутих під час відвідування Республіки Туркменістан делегацією Алтайського краю під керівництвом заступника Губернатора Алтайського краю Віталія Ряполова в серпні цього року і керівників ВАТ «Алтайское тракторобудівельне об'єднання» в листопаді 2008 року.

Програмою візиту передбачено знайомство з роботою Алтайського тракторного заводу, огляд основних цехів і виробництв, організація зустрічей і переговорів з питань проведення в Республіці Туркменістан презентації та випробувань алтайських тракторів в польових умовах.

В ході візиту і проведення переговорів буде прийнято остаточне рішення щодо можливих поставок до Республіки Туркменістан алтайських тракторів з подальшим підписанням відповідного контракту на 2009 рік. Також будуть обговорені питання поставки навісного та грунтообробного обладнання, що випускається іншими сільгоспмашинобудівної підприємствами краю.

Довідка: У складі делегації - начальник виробничо-технічного управління Асоціації «Туркменобахизмат» Авганов Сулеймангали, заступник директора виробничого об'єднання Асоціації «Туркменобахизмат» Акбугдайского етрапу Ахалського велаята Мамедов Байраммурат Оразмурадовіч і заступник директора господарського товариства «Тайли» Овезов Чари Овезовіч, що є представником ВАТ «Алтайское тракторобудівельне об'єднання »в Республіці Туркменістан.

Історія теми:

Влада Туркменії зацікавлені в розвитку торгово-економічних зв'язків з Алтайським краєм

Сьогодні в рамках Всеросійської національної виставки в Туркменії пройде презентація Алтайського краю

Презентація Алтайського краю привернула велику увагу ділових кіл Туркменістану

Адміністрація Алтайського краю відзначена дипломом за активну участь у налагодженні російсько-туркменських відносин


15 грудня 2008 р 8:05   Гості з Туркменії пробудуть на Алтаї до 17 грудня Твитнуть

Новости