Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

База відпочинку «Мій дім» Сузунський район с.Верхи-Сузун

  1. БАЗА розраховані на проживання 24 ЛЮДИНА І ВКЛЮЧАЄ:
  2. Вартість послуг

Ви хочете відпочити від міської метушні з комфортом, милуватися красою природи, подихати чистим повітрям, покататися на конях уздовж Обі, зайнятися риболовлею?

Ми запрошуємо відпочити на базу відпочинку «Мій дім» в Сузунський район Новосибірської області с.Верхи-Сузун. База відпочинку «Мій Дім» розташована в одному з найстаріших поселень Новосибірської області - с.Верхи-Сузун Сузунський району, всього в 200 км. від Новосибірська.

База відпочинку «Мій Дім» приймає відпочиваючих цілий рік. Це затишне місце вдалині від міської суєти, де чарівно свіже повітря і тиша. Ви зможете сходити в російську лазню з віником, зіграти в більярд або покататися на конях.

Завзяті рибалки, для яких риболовля і є найкращий відпочинок, знайдуть тут рибні місця на будь-який смак. У двохстах метрах від бази протікає річка Верх-Сузун, де можна викупатися, погрітися на піску, посидіти з вудкою. Річка Об, яка протікає в двох кілометрах від села, так само славиться своїми уловистими місцями і великою різноманітністю риб (щука, судак, окунь, минь, чебак, лящ, язь, сазан, карась). Чим притягує до себе рибалок не тільки з Новосибірської області, а й з сусідніх регіонів Кемеровської області, Алтайського краю.

База відпочинку «Мій Дім» це місце, де Ви можете вдосталь насолодитися відпочинком і прогулянками по красивому сосновому бору, який багатий різними лісовими дарами: (ягодами, грибами, травами). У бору Ви зможете зустріти безліч лісових мешканців: від бурундуків і зайців до великих тварин: лосів і кабанів. У «Моєму домі» так само є всі умови, щоб відсвяткувати великою компанією знаменні події: ювілей, весілля, дні народження, корпоративні заходи.

Домашня кухня з сільських разносолов, парне молоко, некваплива сільське життя і добре ставлення персоналу, нікого не залишить байдужим!

База відпочинку «Мій дім» - це двоповерхова цегляна будівля площею 1000 м.кв. із земельною ділянкою 1 га. Територія обгороджена високим дерев'яним парканом. На території бази розташована автостоянка, стайня, баня, мангальная майданчик, літня тераса, парк для прогулянок. Всі приміщення всередині оброблені деревом. 2-х, 3-х і 4-х місне проживання, баня, рибалка, більярд, мангал.

БАЗА розраховані на проживання 24 ЛЮДИНА І ВКЛЮЧАЄ:

Проживання пропонується на комфортабельній, затишною і теплою базі відпочинку, яка знаходиться недалеко від Обської протоки. У протоці і на Обі можна успішно половити білорибицю: лящ, чебак, под'язкі, а так же, судака, щуку і окуня. На території бази передбачена стоянка для автомобілів. Для проживання надаються двомісні, тримісні і чотирьох місні номери, а так же постільна білизна та рушники. Вас ніщо не буде відволікати від відпочинку, про всі тонкощі побуту подбає наш персонал. Ми забезпечуємо 3-х разове гаряче харчування. Меню з домашньої кухні + кухня на багатті.

Прибуття до бази передбачається самостійне. Дістатися можна на будь-якому автомобілі, відстань від Новосибірська близько 200 км. Для любителів рибної ловлі можлива організація доставки від бази відпочинку до річки (10 хвилин).

Вартість послуг

  • проживання з 3-х разовим харчуванням
  • Спеціальна пропозиція для рибалок - проживання, сніданок, вечеря
  • баня
  • більярд
  • оренда моторного човна з гідом
  • в зимовий час снігохід з гідом

НСО Сузунський район, с.Верхи-Сузун, вул.Миру 18

Заявки приймаються з 9.00 до 21.00 за телефоном 8-923-117-36-56

Новости