Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

АлтайТурМаркет

Дорогі друзі Дорогі друзі!
Компанія «АлтайТурМаркет» працює на ринку туристичних послуг з 2013 року. Компанія зареєстрована в єдиному Федеральному реєстрі туроператорів Росії під номером РТО 018862. Ми є туроператором по внутрішньому і міжнародному в'їзного туризму. Метою нашої компанії є залучення на Алтай іноземних туристів і туристів з інших регіонів Росії. Наша компанія чотири роки поспіль бере участь в міжнародних туристичних виставках, які проходять в Москві, MITT і INTOURMARKET, в складі Алтайській делегації. На виставках нами були укладені договори про співпрацю з великими московськими фірмами, що працюють в сфері ділового туризму і туристичними компаніями бажаючими продавати наш туристичний продукт в своєму регіоні. В травнем 2017 і 2018 роки ми організували і провели рекламні тури на Алтай. У них взяли участь співробітники туристичних компанії з Москви, Санкт-Петербурга та інших регіонів Росії. За минулий рік нашою компанією були проведені два виїзних тімбілдінга на Алтаї для двох великих федеральних компаній. Від роботи з ними ми отримали багатий досвід проведення таких заходів і готові працювати в цьому напрямку. У 2017 році компанія «АлтайТурМаркет» повністю оновила сайт. Зараз він орієнтований на продаж власних турів по Алтаю.

Туристична компанія «АлтайТурМаркет» проводить екскурсійні поїздки для жителів і гостей краю по кращим заходам і незабутнім місцях Алтаю. Ми робимо відпочинок доступним, даємо можливість людям подорожувати, дізнаватися свій рідний край, показуємо і розповідаємо про визначні пам'ятки краю, про його людей, залучаємо людей до культурного відпочинку і спілкування.

Компанія «АлтайТурМаркет» бере активну участь у всіх подієвих заходах проходять в Алтайському краї. На святкування «Сибірської масниці» в 2016 році в селі Новотиришкіно ми організували доставку на свято 450 осіб на 10 автобусах, а на «Цвітіння маральніка» -200 людина. Туристична компанія АлтайТурМаркет внесла свій вклад у популяризацію міста курорту Белокуриха. Тільки в курорт Белокуриха за три роки ми привезли понад 1500 туристів з різних районів краю і міст Росії, за що отримали лист подяки від АТ «Курорт Белокуриха». В нашій географії подорожей все райони Алтайського краю і Республіки Алтай.

У 2016 році компанія «АлтайТурМаркет» брала участь у всеросійському конкурсі «Кращий Туристичний маршрут року». Ми подали заявки на участь в трьох номінаціях: кращий дитячий маршрут «Шляхами Шукшина», кращий тур вихідного дня «Алтайський Куршавель», кращий культурно-пізнавальний маршрут «Гірська Коливань». Ці тури викладені на нашому сайті і на сайті Алтайтурцентра.

Туристична компанія «АлтайТурМаркет» внесла вагомий внесок в популяризацію екскурсійного та активного відпочинку на Алтаї, але ми не стоїмо на місці і постійно відкриває нові місця на карті Алтаю, тим самим даючи можливість іншим туристам подорожувати разом з нами. Ми з усією відповідальністю ставимося до свого бізнесу і ретельно готуємо всі маршрути, обов'язково проходимо їх до подорожі з туристами. Кожен турист важливий для нас і ми робимо все можливе, щоб подорож стало максимально приємним, безпечним і виправдало очікування.

Щороку до нас приїжджають сотні людей з інших регіонів Росії, які завжди здивовані, як їх зустрічають, як все організовано і скільки цікавого вони встигли подивитися.

Завдяки активності крайової влади та туристичного співтовариства Алтайського краю, бренд «Алтай» і відпочинок на Алтаї стає все більш затребуваний у жителів інших регіонів і компанія «АлтайТурМаркет» завжди рада новим гостям і нашим вірним туристам.

Новости