Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

У Москві презентували фільм про експедицію Євгена Касперського на Алтай

Видавничий дім   «   Алтапресс   »   опублікував матеріал про фільм «Велика вода Алтаю» Видавничий дім « Алтапресс » опублікував матеріал про фільм «Велика вода Алтаю».

Документальний фільм «Велика вода» про екстремальну експедицію Євгена Касперського на Алтай презентували в Москві минулого тижня. Він знятий навчальної телерадіостудії АлтГУ.

Московські туристи врятували кошеня в лісі на Алтаї. Фото: youtube.com.

Фільм розповідає про випробування, які зустрілися на шляху туристів і їх життя в суворих умовах, знайомить з красою природи Гірського Алтаю, а деяких, можливо, надихне на подібну подорож.

Велика вода Алтаю від ASUtv на Rutube .

Фахівці міжнародної компанії - «Лабораторії Касперського» - разом з її засновником здійснили подорож до підніжжя гори Білуха в серпні цього року. Вони пройшли по долинах річок Ороктой, Тухман і Ярлу, побували на найбільшій річці Алтаю - Катуні. За три тижні в експедиційному турі учасники здійснили піший похід до озера Аккем, переліт на вертольоті через Катунский хребет, а також подолали весь набір знаменитих порогів.

Гідами цієї експедиції стали випускники географічного факультету АлтГУ Анатолій Біточкін, Дмитро Юрочкін і Дмитро Першко. Спільно з клубом мандрівників «Алтай-гід» інструктори протягом 10 років проводять тури по всій території Росії і за її межами.

Фільм про експедицію робили протягом двох місяців на навчальної телерадіостудії АлтГУ Фільм про експедицію робили протягом двох місяців на навчальної телерадіостудії АлтГУ. Професіоналам допомагали студенти факультету масових комунікацій, філології та політології Людмила Білозерських та Андрій Пащенко. Озвучив фільм шеф-редактор ДТРК «Алтай» Василь Романів.

3 грудня Євген Касперський вручив лист подяки режисерові та операторові фільму Льву Тюріну за «винятковий професіоналізм при проведенні фото- і відеозйомки на Алтаї і створенні фільму« Велика вода Алтаю ».

Новости