Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Кемпінг Алтин-Туу, Телецкое озеро південний берег Телецкого

  1. Кому рекомендуємо
  2. номери

Кемпінг "Алтин-Туу" розташований на південному березі Телецкого озера, в гирлі річки Чулишман, біля підніжжя однойменної гори. Улаганський район Республіки Алтай. Побудований в 1991 році. Стільниковий зв'язок МТС
У літній період до кемпінгу організована планова транспортна доставка комфортабельними міжміськими автобусами з Новосибірська до Артибаш і далі малотоннажними судами типу "Ярославець".

Кому рекомендуємо

любителям активного відпочинку

Ідеальний час для відвідування

липень серпень

проживання

У двох дерев'яних котеджах і в 20 літніх будиночках-бунгало. Кемпінг розрахований на одночасний прийом 56 туристів.

Російська лазня - 2 рази на тиждень (включена у вартість), гаряча вода є щодня. Душова з теплою водою. Для проживаючих в бунгало - зручності на вулиці (10 умивальників, 4 туалети). Автономний дизель-генератор забезпечує кемпінг електроенергією. Електрика в бунгало і котеджах включається кілька разів в день 2 години вранці, 2 години в обід і ввечері з 19-00 до 24-00


номери

У кожному котеджі 4 номери, 2 номери на першому поверсі, кожен з яких складається з спальні та окремої закритої веранди, де при бажанні гостей ставиться додатково ліжко, а також 2 номери на 2-му поверсі, кожен з яких складається з однієї спальні, обидва номери мають вихід на загальний балкон. На першому поверсі котеджу - раковина для вмивання.

У всіх номерах котеджів і бунгало встановлені по два ліжка і тумбочки.

харчування

У літньому кафе-барі комплексне 3-разове. Своя пекарня забезпечує щодня свіжим хлібом і здобними булочками.

Розваги

Ігровий павільйон (російський більярд, настільний теннісшахмати, нарди). Пляжний відпочинок: волейбол, бадмінтон, водні лижі, банан, боб-скейт. Дискотека, відеотека. Риболовля з виїздом до усть гірських річок. Екскурсії, сплав по Чулишману. Прокат моторного човна і яхти.

територія

Велика, на березі Телецкого озера

Особливості / нюанси


Додаткові послуги

  • 2 лазні
  • спортивний майданчик
  • прокат
  • 2 басейни
  • дитячий надувний батут

Новости