Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Фестиваль рафтингу проведуть в Алтайському краї

24 вересня 2018 р 18:01

З 5 по 7 жовтня в Алтайському державному університеті пройде міжнародний рафтинг-фестиваль «Великий Алтай». Його організаторами виступають Туристичний клуб вузу і Федерація рафтингу і спортивного туризму Алтайського краю, фестиваль відбудеться під егідою Асоціації азіатських університетів на кошти гранту Федерального агентства у справах молоді.

Організатори уточнюють, що основною метою фестивалю стали поширення ідей і цінностей екології, здорового способу життя, популяризація рекреаційних, культурно-етнічних, туристичних можливостей Великого Алтаю. У програмі рафтинг-фестивалю пріоритетне місце отримає еколого-освітня складова, яка розкриває історичний, рекреаційний, культурно-етнічний, рекреаційно-географічний потенціал Великого Алтаю. Для новачків організують навчальний блок, присвячений водного туризму і видів спорту, для досвідчених - змагання з рафтингу. Культурний і екскурсійний блоки складуть національно-культурні, творчі та презентаційні програми.

У фестивалі рафтингу можуть брати участь представники студентських та молодіжних об'єднань вузів Асоціації азіатських університетів і Азіатського регіону Росії, націлені на просвітницьку роботу з формування здорового способу життя в студентському середовищі, які цікавляться спортом і туризмом. Для участі необхідно зареєструватися на, повідомляють.

Заявки приймають до 28 вересня. Всю інформацію можна отримати за телефоном: (3852) 29-81-30.


24 вересня 2018 р 18:01   З 5 по 7 жовтня в Алтайському державному університеті пройде міжнародний рафтинг-фестиваль «Великий Алтай»

Новости