Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Бронювання готелів c 1 зіркою в Москві на MsMap.ru

1 зірка в Москві

Сортування за рейтингом / імені Сортування за рейтингом /   імені

Готель «Алтай Економ» розташований на півночі Москви, в 2 хвилинах ходьби від Ботанічного саду. До послуг гостей цілодобова стійка реєстрації. Світлі номери оформлені в строгому стилі з використанням теплих тонів.

Адреса:

вул. Готельна 4. У готелі 160 номерів вул

Коворкінг-хостел «Дерево», в якому дозволено проживання з домашніми тваринами, розташований в Москві, в 3,2 км від парку імені Горького. До послуг гостей безкоштовний Wi-Fi і тераса для засмаги.

Адреса:

Павелецька набережна 2, стор. 3. У готелі 53 номери Павелецька набережна 2, стор

Готель «Петрівка 17» розташований в історичному центрі Москви, всього в 10 хвилинах ходьби від Великого театру. До послуг гостей безкоштовний Wi-Fi і цілодобова стійка реєстрації.

Адреса:

вул. Петрівка, 17/5. У готелі 16 номерів вул

Хостел GoodMood розташований в Басманному районі Москви, в 900 метрах від собору Святого Василя. Гості користуються спільною ванною кімнатою. У всіх зонах хостелу GoodMood працює безкоштовний Wi-Fi.

Адреса:

Малий Златоустінскій провулок 2. У готелі 8 номерів Малий Златоустінскій провулок 2

Хостел «Клевер» з безкоштовним Wi-Fi розташований в центрі Москви, в 8 хвилинах ходьби від станції метро «Комсомольська». До послуг гостей безкоштовна приватна парковка і тренажерний зал. Всі номери обладнані кондиціонерами.

Адреса:

вул. Нова Басманная 23а / 3. У готелі 10 номерів вул

Хостел «Заходь на Павелецькому» знаходиться в Москві, в 5 хвилинах ходьби від станції метро «Павелецька». Гості всіх номерів користуються спільною ванною кімнатою. До послуг гостей хостелу «Заходь на Павелецькому» безкоштовний Wi-Fi на всій території.

Адреса:

вул. Кожевнічеськая 19 будова 2. У готелі 150 номерів вул

Цей готель розташований в Москві в 5 хвилинах ходьби від саду «Ермітаж» і театру Нова Опера. У розпорядженні гостей безкоштовний Wi-Fi і безкоштовні послуги консьєржа, а також звукоізольовані номери, оснащені телевізором з супутниковими каналами.

Адреса:

Малий Каретний Провулок 5. У готелі 20 номерів Малий Каретний Провулок 5

Міні-готель «Брусниця Полежаевская» розташований в Москві, в 8 хвилинах ходьби від станції метро «Полежаевская». У міні-готелі працює безкоштовний Wi-Fi. В кожному номері є телевізор з плоским екраном і чайник.

Адреса:

Хорошевському шосе 23/2. У готелі 17 номерів Хорошевському шосе 23/2

Хостел Hostelberry розташований в Москві, в 250 метрах від станції метро «Смоленська». До послуг гостей безкоштовний Wi-Fi.

Адреса:

вул. Селезневской 4, під'їзд 4А. У готелі 37 номерів вул

Хостел «Заходь на Білоруської» розташований в центрі Москви, в декількох хвилинах ходьби від станцій метро «Білоруська», «Менделеевская» і «Смоленська». Гості всіх номерів користуються спільною ванною кімнатою.

Адреса:

вул. Лісова 55 с5. У готелі 170 номерів вул

Хостел «77» знаходиться в Москві, в 300 метрах від станцій метро «Пушкінська», «Тверська» і «Чеховська» і в 20 хвилинах ходьби від Червоної площі і Кремля. На всій території хостелу працює безкоштовний Wi-Fi.

Адреса:

Малий Гнездніковскій 9, будова 3А. У готелі 26 номерів Малий Гнездніковскій 9, будова 3А

Міні-готель «Сухаревка» знаходиться в центрі Москви, всього в 2 хвилинах ходьби від станції метро «Сухаревская» і в декількох хвилинах ходьби від Червоної площі ...

Адреса:

Велика Сухаревская Площа, 16/18, корп 2. У готелі 0 номерів Велика Сухаревская Площа, 16/18, корп 2

У міні-готелі Moscow Ideal до послуг гостей недорогі номери з безкоштовними рушниками та постільною білизною, а також безкоштовний Wi-Fi і цілодобова стійка реєстрації. Міні-готель знаходиться в історичному центрі Москви, в 5 хвилинах ходьби від Кремля.

Адреса:

вул. Маросейка 13 стор.3. У готелі 13 номерів вул

Міні-готель Welcome мережі Microhotels розташована в Москві, в 8 хвилинах ходьби від станції метро "Автозаводська". До послуг гостей номери з безкоштовним Wi-Fi і цілодобова стійка реєстрації. Стійка реєстрації працює цілодобово.

Адреса:

вулиця Автозаводська будинок 17/3 під'їзд 2, поверх 5. У готелі 10 номерів вулиця Автозаводська будинок 17/3 під'їзд 2, поверх 5

Готель розташований в спорткомплексі "Олімпійський". Цей готель з самообслуговуванням знаходиться в 3 хвилинах ходьби від станції метро Проспект Миру. У готелі пропонується безкоштовний Wi-Fi, приміщення для зберігання лиж і критий басейн.

Адреса:

Олімпійський проспект 16/2. У готелі 24 номери Олімпійський проспект 16/2

Цей готель знаходиться в 10 хвилинах ходьби від станції метро "Таганська" в Москві. Гостям надається безкоштовний Wi-Fi, щоранку в готелі сервірується сніданок. До послуг гостей номери з телевізором з плоским екраном.

Адреса:

вул. Олександра Солженіцина 10. У готелі 17 номерів вул

У хостелі "Оазис", розташованому в Москві всього в декількох хвилинах ходьби від Пушкінської площі, до ваших послуг строго оформлені номери з безкоштовним Wi-Fi. Прогулянка до Кремля і Червоної площі займає 15 хвилин.

Адреса:

Strastnoy Boulevard 4 bld 3 apt 27. В готелі 6 номерів Strastnoy Boulevard 4 bld 3 apt 27

До послуг гостей готелю Lucky Stars, розташованого в Москві, в 6 хвилинах ходьби від станції метро «Електрозаводська», ресторан і безкоштовний WiFi на всій території готелю. На території готелю діє приватна парковка.

Адреса:

Medovyy Pereulok 5. У готелі 52 номери Medovyy Pereulok 5

Готель «Садове кільце» знаходиться в Москві, в 20 хвилинах ходьби від станції метро «Нагірна». До послуг гостей сауна з купіллю і безкоштовний Wi-Fi. У всіх номерах, розташованих на цокольному поверсі, встановлено телевізор.

Адреса:

вул. Нагірна 5, корп. 1. В готелі 12 номерів вул

Міні-готель «Брусниця Шелковськоє» знаходиться в Москві. Кожен номер обладнаний чайником і телевізором з плоским екраном. Гостям надається фен, кімнатні капці і безкоштовні туалетно-косметичні приналежності.

Адреса:

Амурська вул., Д. 62. У готелі 9 номерів Амурська вул

Готель «Заріччя АВ» знаходиться в Москві, в 1,5 км від станції метро «Каширська». У кафе готелю подають страви російської кухні. На всій території готелю надається безкоштовний Wi-Fi.

Адреса:

Каширське шосе, 21. У готелі 25 номерів Каширське шосе, 21

Готель «ДОСААФ» на похідному проїзді знаходиться в житловому районі Москви, в 20 хвилинах ходьби від станції метро «Сходненская». До ваших послуг комфортабельні номери з безкоштовним Wi-Fi.

Адреса:

Похідний проїзд 23. У готелі 29 номерів Похідний проїзд 23

До послуг гостей готелю «Відпочинок 4» комфортабельні номери в житловому районі Москви, в 5 хвилинах ходьби від станції метро «Любліно» і в 8 станціях метро від Червоної площі.

Адреса:

вул. Армавирская 3. У готелі 12 номерів вул

Гостьовий будинок «На Дмитровському шосе» розташований в Москві, в 5 км від ботанічного саду Академії наук. До послуг гостей безкоштовний Wi-Fi на всій території гостьового будинку. Кожен номер оснащений телевізором з плоским екраном.

Адреса:

Дмитрівське шосе 96, корпус 4. В готелі 6 номерів Дмитрівське шосе 96, корпус 4

Готель "Вояж-Бутово" знаходиться в Москві, менш ніж в 3 хвилинах ходьби від Бунінської Алеї. Готель пропонує просто оформлені номери, цілодобову ...

Адреса:

Ulitsa Kadyrova 8. У готелі 0 номерів

Забронювати готель на Booking .com

Готелі в Москві за категоріями

Готелі в інших містах

Розповісти друзям

Новости