Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Раймонд Паулс вчить 4-річного сина Пугачової і Галкіна грати на роялі

12:31, 15.08.2018

В кінці липня Алла Пугачова і Максим Галкін разом з 4-річними дітьми Лізою і Гаррі повернулися з Італії, де провели два місяці . Довго засиджуватися в Росії зоряна сім'я не стала і буквально через пару днів полетіла в Юрмалу. там подружжя погуляли на святкуванні дня народження дружини Ігоря Ніколаєва , А також зустрілися з уславленим композитором та піаністом Раймондом Паулсом .

Особливі враження від знайомства з Паулсом залишилися у маленького Гаррі. Хлопчик настільки надихнувся грою 83-річного маестро, що захотів спробувати свої сили на цьому поприщі. Музикант дав йому майстер-клас, після чого син Пугачової і Галкіна продемонстрував те, що засвоїв за урок. Зворушливим відео, на якому Гаррі грає на роялі, а Примадонна його підтримує, Максим поділився в своєму мікроблозі в Instagram.

Раймонд Паулс вчить 4-річного сина Пугачової і Галкіна грати на роялі

Шанувальники обсипали Гаррі Галкіна компліментами: «Гарік очаровашка! Майбутнє за ним !!! У хлопчика явно талант! »,« Чудова творчість завжди надихає! Чудовий підхід, щоб зацікавити дитину !!! Гарік - молодець! »,« Талановиті батьки - талановиті діти !!! »

До речі, після повернення подружжя з Європи, моментально поповзли чутки про те, що сім'я не просто так провела два місяці за кордоном. Як виявилося, Пугачова і Галкін подали документи на оформлення європейських паспортів . Для завершення цієї процедури потрібна присутність не тільки подружжя, але і їхніх дітей. До того ж, як заявив близький до Пугачової джерело, частина заощаджень Алла Борисівна зберігає в європейських банках і офшорах, так як в цих країнах практично немає оподаткування, а також дотримується повна анонімність вкладників. Співачка вирішила перевірити стан своїх рахунків, відкритих в європейських фінансових установах, а також оформити вказівки щодо спадкоємців на випадок непередбачених ситуацій.

Алла Пугачова і Максим Галкін

Алла Пугачова і Максим Галкін з дітьми Лізою і Гаррі

Читайте також:

69-річна Алла Пугачова прийшла в молодіжному вбранні на святкування дня народження дружини Ігоря Ніколаєва

Алла Пугачова поїхала з сім'єю в Європу, щоб отримати посвідку на проживання

Максим Галкін показав зворушливе сімейне відео з відпустки в Італії

Новости