Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Максим Галкін зводив 4-річних Лізу і Гаррі в театр і поділився зворушливим відеозвітом

17:18, 27.01.2018

діти Максима Галкіна і Алли Пугачової не поступаються за популярністю своїм зоряним батькам. Шоумен із завидною регулярністю ділиться кадрами з життя Лізи і Гаррі з передплатниками свого мікроблога в Instagram. Фотографії близнюків моментально збирають величезну кількість позначок «Подобається», а ролики за лічені години переглядають мільйони користувачів Мережі. Чарівні близнюки з малих років звикли до підвищеної уваги, тому поводяться перед камерою абсолютно розкуто.

Сьогодні Ліза і Гаррі в компанії зоряного батька побували на дитячому музичному спектаклі. Максим Галкін традиційно зняв викрутаси 4-річних близнюків і поділився з передплатниками своєму мікроблозі в Instagram. «Сьогодні побував з Гаррі і Лізою на чудовому музичному спектаклі« Мама-Кот »в Театрі ім. Маяковського. Спасибі артистам і творцям цього чудового мюзиклу для дітей », - написав гуморист (орфографія і пунктуація дані без змін. - Прим. Ред.).

Максим Галкін зводив 4-річних Лізу і Гаррі в театр і поділився зворушливим відеозвітом

Більшість передплатників мікроблога Галкіна розчулюють, дивлячись на викрутаси 4-річних спадкоємців Максима та Алли Борисівни. Однак є й ті, хто проти виставлення особистому житті напоказ: мовляв, близнюків наврочать, діти швидко звикнуть до популярності і т.д. У недавньому інтерв'ю Максим Галкін пояснив, що їх з Пугачовою діти з самого народження були приречені на світське життя . По-перше, завдяки зірковості батьків. А по-друге, Ліза і Гаррі з'явилися на світ шляхом сурогатного материнства, що автоматично робить їх об'єктом обговорень.

«У них незвичайна доля, розумієш? Все-таки діти, які з'явилися від сурогатного материнства, як правило, залишаються анонімними: їх оточення і майбутні однолітки ніколи цього не дізнаються. У випадку з моїми дітьми або дітьми Філіпа вони вже приречені на публічність, тобто на обговорення всього цього. Притому що зараз це вже стає нормою, це все одно залишається анонімним. Тому діти, які так з'явилися, ніколи не зіткнуться з можливими осудами і пересудами в своєму майбутньому житті. Фактично ми в даному випадку маємо справу, так би мовити, з першим таким досвідом в нашій країні. Тому я хочу їм дати можливість «плюс старту». Я хочу показати вам їх у всій красі - це чудові діти. Тому що в цьому питанні у нас, на жаль, все ще багато дрімучості! »- розповів Максим.

Алла Пугачова і Максим Галкін з дітьми Гаррі і Лізою

Ліза і Гаррі Галкін

Читайте також:

Максим Галкін оприлюднив раніше неопубліковані відео з сімейного архіву

Новорічне відео з дітьми Максима Галкіна і Алли Пугачової за добу набрало більше 2,2 мільйона переглядів

41-річний Максим Галкін показав відео своїх занять в спортзалі

«У них незвичайна доля, розумієш?

Новости