Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Збираємо домашній міні-бар самі!

Домашні міні-бари з кожним роком набувають все більшої популярності

Домашні міні-бари з кожним роком набувають все більшої популярності. Причому не тільки за кордоном. Мати у себе вдома різноманітний асортимент напоїв - бажання досить виправдане. Можливо, сьогодні вам захочеться насолодитися келишком червоного сухого вина за переглядом серіалу або віскі з льодом за бесідою з одним. А може бути і те й інше одночасно? Ось на такі випадки і створюють домашні міні-бари.

Для того щоб зібрати свій власний бар, вам цілком вистачить списку з семи-восьми позицій. Перш за все, це горілка, коньяк, віскі. Непогано б мати вдома біле і червоне вино. І якщо у вас холодильнику є кока-кола і набір соків, то цього алкогольного переліку вам точно вистачить, щоб змішати найпростіші і популярні коктейлі.

І якщо у вас холодильнику є кока-кола і набір соків, то цього алкогольного переліку вам точно вистачить, щоб змішати найпростіші і популярні коктейлі

Тримати в квартирі кілька великих пляшок різного алкоголю не завжди раціонально: і місця багато займають, і спустошити за раз пляшку іноді не виходить. Тут на допомогу приходять мініатюри.

Базовий комплект напоїв для міні-бару ви легко зможете знайти в мережі магазинів «Червоне & Біле».

Основа всіх основ - це горілка. З неї можна приготувати безліч коктейлів і напоїв на будь-який смак. Якщо така пляшечка є у вашому барі, то з неї завжди знайдеться, що приготувати.

Горілка «Пермська Люкс» має неповторний м'який смак і приємний аромат. Зручний формат фляжки і невеликий обсяг дозволяє взяти напій з собою.

Горілка «Зимова Село кедрова» , Приготована з зернового спирту «Альфа», володіє багатим ароматом кедрового горіха. А використання у виробництві артезіанської води надає горілці високі смакові якості.

Наступний в списку - благородний напій аристократів. Як ви вже могли здогадатися, мова йде про коньяк. Вживають його не поспішаючи, маленькими ковтками, смакуючи, насолоджуючись букетом і ароматом напою. Він особливо гарний у колі близьких друзів за неквапливою бесідою.

Створений за класичною технологією і витриманий в кавказьких бочках, коньяк «Аграна» має янтарно-золотистий колір, яскравий фруктовий аромат з квітковими нотками. Насичений смак дозволяє вживати напій як в чистому вигляді, так і в складі коктейлів.

молодий вірменський коньяк «Саят Нова» має приголомшливі фруктовими, шоколадними та ванільними відтінками. Цей напій неодмінно прикрасить ваш бар!

Віскі є оригінальний напій, приготований з різних видів зерна. Дегустувати його краще вдома з близькими людьми, розслабившись і забувши про повсякденні проблеми. Сам процес розпивання повинен приносити задоволення і сприяти щирій атмосфері в компанії. А в якому вигляді його вживати - вже справа смаку.

М'який і освіжаючий смак віскі Suntory Kakubin відомий не тільки на його батьківщині, в Японії, але і далеко за її межами. Основою віскі служать дистиляти, витримані в бочках з-під бурбона не менше 8 років, після чого майстер купажу з'єднує їх, щоб отримати неповторний смак і аромат.

Hankey Bannister був улюбленим напоєм Вінстона Черчілля. Купажірованний віскі кольору червоного золота, що володіє насиченим букетом з нотою серпанок, смак повний зі солодкуватими медовими нотками.

У давнину вино вважалося даром Богів. Варто зробити лише ковток, і вино захопить вас в світ п'янкого аромату і неповторного присмаку. Жінки завжди любили вино і вважали за краще його іншим напоям. Цей напій має обов'язково бути у вашій домашній колекції!

Château Tamagne - це вина класу «преміум», виготовлені з винограду, вирощеного на Таманському півострові Краснодарського краю.

«Каберне Тамані» володіє красивим рубіновим кольором. Аромат чистий, з фіалковими і пасльоновими тонами. Смак повний, гармонійний. «Шардоне Тамані» відрізняється ніжно-солом'яним кольором. Аромат характерний, сортовий, з легкими квітковими тонами.

Сьогодні мало яке торжество обходиться без шампанського. Вино з яскравим іскристим смаком і веселою грою бульбашок міцно увійшло в моду. Приємно мати пляшечку такого напою в запасі на будь-який випадок життя!

Чарівний фруктовий смак «Шато Тамань» з приємним солодкуватим присмаком, красива і тривала гра шампанського прикрасять будь-яке застілля і створять святковий, урочистий настрій. У наших магазинах ви знайдете «Шато Тамань» напівсолодке і «Шато Тамань» брют .

Зберіть свій міні-бар з магазинами «Червоне & Біле»!

А може бути і те й інше одночасно?

Новости