Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

За кількістю калорій в одному грамі алкоголь не поступається чистому жиру

Вживання алкоголю може бути однією з головних причин набору зайвої ваги, про яку ми навіть не підозрюємо. Такий висновок зробили американські експерти, які порахували кількість калорій в різних спиртних напоях.

Калорії в алкоголі Калорії в алкоголі

Персональний тренер і дієтолог з Арізони Лукас Джеймс встановив, що люди, які відносять себе до вживають помірну кількість вина, щомісяця отримують додаткові 2 000калорій, що становить еквівалент 114 пачок морозива в рік. Насправді, у більшості дорослих людей на частку алкоголю припадає 10% всіх одержуваних калорій.

Дуже легко переконати себе в тому, що алкоголь у разі не впливають на нашу талію, але безпристрасна наукова статистика показує, що це далеко не так. Коли ми вживаємо келих вина, то не усвідомлюємо, що отримуємо з ним теж кількість калорій, як і з шматком торта. А замість півлітра пива ми з таким же успіхом могли б з'їсти шматок піци, що містить таку ж кількість калорій.

Між коктейлем Піна колада і пончиком немає ніякої різниці в калоріях, так само як між замороженої Маргаритою і чізбургером. Коли питання заходить про кількість калорій в алкоголі на один грам, то з'являється інформація, в яку взагалі важко повірити. Чи знаєте ви, що в спиртних напоях міститься 7 калорій на кожен грам, що відповідає їх кількості в чистому жирі?

Гірше тільки алкогольні коктейлі, що містять цукор. Наприклад, в одній порції текіли міститься всього 100 калорій, але якщо змішати її з усіма інгредієнтами із замороженої Маргарити, то кількість калорій збільшиться до 500. Тим часом, багато дорослих людей навіть не уявляють, як багато калорій вони споживають додатково через своїх улюблених спиртних напоїв. ( ЧИТАТИ ДАЛІ )

Чи знаєте ви, що в спиртних напоях міститься 7 калорій на кожен грам, що відповідає їх кількості в чистому жирі?

Новости