Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Алкоголь, яким в Туреччині отруїлися росіянки, зробили сепаратисти

  1. Орфографічна помилка в тексті:

2 червня 2011, 13:09 Переглядів: 2 червня 2011, 13:09 Переглядів:   Про це заявило міністерство сільського господарства Туреччини

Про це заявило міністерство сільського господарства Туреччини.

В ході розслідування інциденту на турецькому курорті Бодрум представникам Мінсільгоспу країни вдалося з'ясувати, що партію контрафактного спиртного з ТРПК в Туреччину привезла якась фірма "Жасмин". Далі, алкоголь був реалізований на ринку в Анкарі компанією "Бірлік".

Згідно з наявними даними, фірма "Жасмин" отримала "контрольний документ" на ввезення 180 тисяч пляшок джину, такої ж кількості горілки і 2,1 тисячі пляшок віскі. Потім частина алкоголю - 6 тисяч пляшок горілки, 5,8 тисячі пляшок джину, 240 пляшок віскі - була відправлена ​​на середземноморський курорт Аланья.

За даними місцевих ЗМІ, які посилаються на джерела в правоохоронних органах, в четвер в результаті рейду поліції Аланії вдалося вилучити частину нереалізованого алкоголю. Яка кількість підробленого алкоголю потрапило в Бодрум і інші курортні міста, не повідомляється.

Масове отруєння російських туристів неякісним алкоголем сталося в ніч на 27 травня на вечірці на яхті, влаштованої для представників туристичного бізнесу. Після вживання спиртних напоїв 28-29 травня за медичною допомогою звернулися близько двадцяти осіб, шестеро з них були госпіталізовані у важкому стані.

В результаті алкогольного отруєння померло три громадянки Росії. Двоє з них, Марія Шаляпіна 1983 року народження і Айгуль Заляева 1991 року народження, померли в турецьких лікарнях. Третя росіянка, Марина Шевельова 1989 року народження, встигла повернутися в Росію і померла в одній з московських клінік. Власник яхти затриманий.

Турецька 1 сторона червня заявила, що лікування отруєних росіян, а також витрати, пов'язані з перельотом і розміщенням родичів постраждалих, буде оплачено міністерством культури і туризму країни.

середземноморський острів Кіпр знаходиться під контролем кількох держав. 36 відсотків території займає невизнана Турецька республіка Північного Кіпру, менше двох третин острова займає міжнародно визнана Республіка Кіпр. Також близько 3,7% території займає буферна зона ООН , А 2,7% острова віддані під британські військові бази Акротірі і Декелія.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Алкоголь, яким в Туреччині отруїлися росіянки, зробили сепаратисти". інші Світові новини дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Новости