Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

«Міс Росія» перед фіналом «Міс Всесвіт» покрилася прищами

(Казань, 23 серпня, «Татар-інформ»). Сьогодні ввечері о 21.00 за місцевим часом відбудеться фінал конкурсу «Міс Всесвіт - 2010». На конкурс з'їхалися (Казань, 23 серпня, «Татар-інформ») учасниці з 80 країн світу. Для «міс Росії» Ірини Антоненко за день до фіналу конкурсу викликали лікарів. У дівчини почалася алергія на косметику, яку використовують для гриму перед дефіле.
Ірина забула поділитися з організаторами тим, що з дитинства страждає на алергію і з юності користується тільки гіпоалергенної косметикою. Після репетиції фінального дефіле в купальниках, на яке дівчата виходили при повному параді, тіло 19-річної Ірини покрилося дрібними прищиками.

Чарівна екатерінбурженка не на жарт злякалася, адже у неї є всі шанси стати найкрасивішою дівчиною не тільки 1/6 частини суші, але і всьому Всесвіті, а позбавлятися його через власну дурість буде вкрай прикро. Тому при перших симптомах захворювання Ірина кинулася до організаторами за допомогою. Ті відразу ж викликали до росіянки лікаря, який дав їй ліки, що знімають алергію, і Антоненко змогла спокійно приступити до подальших репетицій.
«Ірина дуже виконавча дівчинка, - розповіли« Life Showbiz »організатори конкурсу. - Вона багато працює, намагаючись зробити свій виступ на конкурсі ідеальним ».
Ірина зізналася, що серйозно налаштована на перемогу. Свої шанси вона оцінює високо. Заради участі в найважливішому конкурсі Антоненко кинула всі справи в Єкатеринбурзі. "КП" нагадує, що напередодні тут проходив місцевий конкурс «Міс Єкатеринбург-2010», на якому всі з нетерпінням чекали виходу минулорічної переможниці - Ірини. Однак глядачам довелося задовольнятися лише відеозверненням красуні, яке вона записала незадовго до змагання.
Своє сходження на олімп красуня почала ще в школі - невдало. На шкільному конкурсі краси Ірині не вдалося потрапити в число фіналісток. Однак вона не засмутилася - і стала підкорювати інші сходинки, працювати в модельному агентстві, брати участь в модних проектах на телебаченні. Красуню стали помічати, але вона ще чекала свого часу.

Перший свій значимий і довгоочікуваний трофей Ірина отримала в минулому році - виграла регіональний конкурс «Міс Єкатеринбург-2009». Журі залишилося в захваті від красуні. А та, примірявши корону, не захотіла зупинятися і «спочивати на лаврах». Антоненко як і раніше працювала моделлю, час від часу з'являлася на місцевих тусовках, підкоряючи всіх присутніх чарівною посмішкою. Антоненко вирішила будь-що-будь стати першою красунею Росії. Кілька місяців Уралочка готувалася до головного змагання країни. І, врешті-решт, взяла титул «Міс Росія 2010».
Підтримати Ірину в Лас-Вегас приїхали її батьки. Але їм заборонено з нею зустрічатися: графік у дівчат дуже щільний, крім того, організатори не хочуть, щоб учасниці витрачали емоції на зустріч з рідними. Графік у красунь дійсно розписаний по хвилинах: сніданок в 7 ранку, потім фотосесії, інтерв'ю, благодійні аукціони, шоу-програми, концерти, вечері. Спати дівчата відправляються вже за північ.

Ірина Антоненко дізнається своїх батьків в натовпі глядачів за великим російського прапора, який тато - Ігор Григорович - спеціально захопив на цей конкурс.

Більше цікавого в стрічці медіа сервер - додайте «Татар-інформ» в обрані джерела.

Новости