Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Тіматі знову зійшовся з Оленою Шишковою

(Казань, 11 січня, «Татар-інформ»)

(Казань, 11 січня, «Татар-інформ»). Як відомо, 19 березня 2013 року у репера Тіматі народилася дочка Аліса. Її мамою стала кохана співака, модель родом з Тюмені - Олена Шишкова . Спочатку, після пологів, Олена з маленькою донькою Тіматі жили в Домінікані, у мами співака. Коли малій виповнилося 2 місяці, Алена переїхала з малятком в Москву.

Але тут дівчина встигла закрутити новий роман. Її обранцем став Андрій Чадов. Тіматі також недовго сумував на самоті і знайшов собі нову пасію. Його новою подружкою виявилася дівчина на ім'я Маргарита Старостіна. Красуня-блондинка сама виклала в Інстаграм фото зі співаком під час вечері в Мілані. Судячи по знімку, відносини у молодих людей найтепліші. Фанати репера відразу ж відзначили, що нова пасія Тіматі як дві краплі води схожа на Шишкову. сам же Тіматі ніяк не коментує своє особисте життя. І в своїх піснях частіше співає про дочку, ніж про дівчат.

І в своїх піснях частіше співає про дочку, ніж про дівчат

Як з'ясувалося, пара знову помирилася - можливо, заради спільної дочки. Так, зовсім недавно в Instagram Тимура Юнусова з'явилася фотографія, на якій він сидить разом з дочкою. Аліса, схоже, тримає в руках подарунок. Призначений вони нікому іншому, як Олені Шишковою. Знімок відразу викликав здивовані коментарі з боку фоловерів, проте Тіматі, як і раніше, вважав за краще не коментувати своє особисте життя.

Знімок відразу викликав здивовані коментарі з боку фоловерів, проте Тіматі, як і раніше, вважав за краще не коментувати своє особисте життя

Бузова і Тарасов відзначили Новий рік на Мальдівах (фото)

Бородіна розповіла про боротьбу з похміллям після Нового року (фото)

Більше цікавого в стрічці медіа сервер - додайте «Татар-інформ» в обрані джерела.

Новости