Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Група The Road Dogs з Мінська виступить на грузинському курорті Саирме

Фото: THE ROAD DOGS / Офіційна група Вконтакті

ТБІЛІСІ, 8 вересня - Новини-Грузія. Популярна білоруська блюз-рок-група The Road Dogs сьогодні, 8 вересня, виступить на музичному фестивалі Sairme Blues Summit.

Фестиваль проходить з 8 липня в Sairme Hotels & Resorts - готелі відомого бальнеологічного курорту Саирме, розташованого на південь від міста Кутаїсі, в Багдадському регіоні.

На фестивальному майданчику вже виступили гармоніст Артак Нерсисян і гітарист і вокаліст Лукас Модоян з Вірменії, американський блюз-музикант Уїлл Джейкобс (Will Jacobs), а також блюзовий гітарист, виконавець і автор пісень Алекс Долгов з України.

Початок концерту The Road Dogs о 20:00. Відвідування вільне.

Група The Road Dogs утворена в 2007 році в Мінську і була практично повністю звернена до блюз-року 1970 років. Надалі музичний стиль був розширений до сучасного блюзу. Сьогодні він представляє синтез традицій кореневого блюзу, фанку, соулу і Євангеліє.

The Road Dogs мають за плечима десятирічний досвід виступів в клубах, на великих сценах, різних міжнародних блюзових фестивалях в Білорусі, Польщі, Чехії, Грузії та Росії. В репертуарі The Road Dogs пісні англійською, польською, білоруською та російською мовами.

Нинішній склад групи представляють Сергій Скляров (вокал, гітара), Вадим Галіулліна (гітара, бек-вокал, вокал), Максим Марченко (ударні, перкусія) і Євген Степанов (бас-гітара).

Sairme Blues Summit - проект блюзовий асоціації Грузії, заснованої відомим грузинським блюз-музикантом Кокой Цкітішвілі. Мета проекту - розвиток і популяризація блюзу в Грузії.

Новости