Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Чартерні програми в Марса-Алам закривають достроково

Про дострокове завершення чартерних програм в Марса-Алам турагенти дізналися з розсилки «Феєрії» Про дострокове завершення чартерних програм в Марса-Алам турагенти дізналися з розсилки «Феєрії». У ній говориться, що це зважене і раціональне рішення, прийняте обома замовниками рейсів - «Феєрією» і Join UP! І пов'язане воно з тим, що на єгипетському напрямку продовжує бушувати демпінг, на тлі якого дорожчі за ціною турпакети в Марса-Алам не користуються попитом. У розсилці також уточнюється, що останній прямий рейс «Феєрії» на цей курорт відбудеться 12 листопада. Далі туристам буде пропонуватися відпочинок в Марса-Алам з перельотом в Хургаду. Підкреслюється також, що вони отримають весь спектр заброньованих послуг, але з урахуванням оптимізації чартерної програми. З кожним агентством представники «Феєрії» зв'яжуться окремо і запропонують альтернативні варіанти польотів.

Очевидно, що тим же самим буде займатися і замовник другий чартерної ланцюжка в Марса-Алам - Join UP! За даними на 10 листопада в системі онлайн-підбору турів туркомпанії доступна можливість забронювати тур в Марса-Алам з вильотом 12 і 16 листопада. Треба сказати, що у Join UP! з урахуванням його насиченою польотної програми в Хургаду і Шарм-ель-Шейх набагато більше можливостей для альтернативних варіантів: туристам можна запропонувати як відпочинок на цих курортах, так і Марса-Алам з трансфером або перельотом з Хургади.

А ось в минулому зимовому сезоні чартерна ланцюжок в Марса-Алам була успішною. В результаті навіть було прийнято рішення збільшити її на кілька рейсів. Але цієї осені ситуація змінилася: із збільшенням перевезення обидва туроператора зіткнулися з труднощами в заповненні бортів. А вартість турів в Марса-Алам на окремі дати вже мало чим відрізнялася від ціни авіаквитків. Можливо, туроператори і змогли б «витягнути» програму або хоча б долітати до високих новорічних дат, об'єднавши рейси. І такі переговори дійсно велися, хоча успіхом, як бачимо, не увінчалися.

Не дивлячись на невдалий сезон у напрямку Марса-Алам, загальний попит українських туристів на відпочинок в Єгипті продовжує активно рости, навіть після прийняття єгипетською владою рішення про продовження надзвичайного стану в країні. Про це повідомила керівник напряму « Єгипет »Туроператора JoinUp! Катерина Артюх.

«На курортах Єгипту тільки в жовтні відпочило близько 40 тис. Туристів JoinUP !, а з моменту прийняття даного рішення 4 липня більше 90 тис. Туристів. Тому попит на курорти продовжує зростати, і за підсумками 2017 року Єгипет ми відправимо близько 300 тис. Українських туристів, що в 2 рази більше, ніж в 2016 році. », - розповіла представник туроператора.

Вона підкреслила, що на даний момент всі українські туристи знаходяться в цілковитій безпеці і відпочивають в курортних готелях Єгипту згідно заброньованим турам.

Як повідомлялося, парламент Єгипту в квітні схвалив тримісячне надзвичайний стан, який продовжив в липні, а потім в жовтні ще на три місяці.

У зв'язку з цим Міністерство закордонних справ України закликало громадян утриматися від поїздок до Єгипту протягом дії надзвичайного стану.

Як відзначили в МЗС, згадані застереження викликані суттєвою активізацією на території Єгипту радикальних терористичних угруповань, які все частіше направляють терористичні акти проти цивільних осіб, враховуючи їх релігійну приналежність.

Версія для друку

Новости