Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Землетрус на Алясці - влада оцінила масштаби руйнувань

  1. Орфографічна помилка в тексті:

1 грудня 2018, 11:19 Переглядів:

Губернатор Аляски Білл Уокер здійснив політ над штатом, щоб оцінити масштаби руйнувань після потужного землетрусу. Про це повідомляється на його офіційній сторінці в Facebook.

"Губернатор Уокер разом з генералом-майором Лорі Хуммель і Національною гвардією Аляски здійснив політ, щоб встановити збитки, завдані семибальною землетрусу", - йдеться в повідомленні.

Губернатор Уокер разом з генералом-майором Лорі Хуммель і Національною гвардією Аляски здійснив політ, щоб встановити збитки, завдані семибальною землетрусу, - йдеться в повідомленні

Нагадаємо, 30 листопада в зв'язку з потужним землетрусом на Алясці ввели режим надзвичайного стану . За даними поліції Анкоріджа, через сильні підземні поштовхи в місті було зруйновано багато адміністративні будівлі і житлові будинки. Землетрус призвів до сильного пошкодження інфраструктури міста, закрито багато доріг і мости.

також сильне землетрус сколихнув Аляску в березні. Підземні поштовхи магнітудою 5,6 балів за шкалою Ріхтера були зафіксовані в 301 км на північний захід від Анкоріджа.

Крім того, раніше, 28 вересня, землетрус магнітудою 7,4 стався на острові Сулавесі. Протягом майже двох діб було зафіксовано близько 170 повторних поштовхів. сильні підземні поштовхи стали причиною виникнення цунамі , Висота хвиль під час якого становила 3-5 метрів. Стихія, за останніми даними, забрала життя 1944 осіб.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Губернатор Аляски оцінив масштаби руйнувань від потужного землетрусу, фото". інші США дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Новости