Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Тепер за круїз по Алясці дають 7% знижки!

Новий рік вже не за горами, і подарунків хочеться все сильніше. Круїзний центр «Нептун» про свято не забуває. Тепер всім бажаючим при покупці круїз-туру по Алясці до 30.12.2011
надається знижка 7%.

Така новина завжди приємна, але в даному випадку особливо для новачків-мандрівників, або тих, хто, з'їздивши один раз, уже отримав від нас 5% знижку.

гори Аляски

Розповімо детальніше, що ж приховано за 7% й подарункової обгорткою. Вас повезе один з кращих лайнерів компанії Holland America Line - Zaandam. 720 кают, спа-центр Greenhouse Spa, альтернативні ресторани на будь-який смак, яскраві шоу-програми і справжній затишок і комфорт всюди, куди б Ви не відправилися.

Ваш маршрут розпочнеться з порту Фербанкс. Цей Місто було засноване всього лише на початку XX століття в зв'язку із Золотою лихоманкою на Алясці і названий на честь тодішнього губернатора Індіани Чарльза Уоррена Фербанкса, пізніше став віце-президентом США. Лайнер простоїть там два дні і потім відправиться в Національний парк Деналі, якому також буде присвячено цілих два дні. І воно того варте!

Фербанкс

Сьогодні парк відвідують більше одного мільйона туристів на рік. «Деналі» на мові Атабаска (атапаски) означає «великий». Парк заснований в 1917 році під ім'ям Маунт-Мак-Кінлі, хоча вершина однойменної гори знаходилася за межами його території. У парку в вільному середовищі проживають дикі тварини, що представляють місцеву фауну: карибу, гірські барани, лосі, бурі ведмеді і вовки. Є багато місць на землі, які характерні своєю неповторною красою, і Деналі серед них - один з перших.

Анкоридж, розташований в затоці Кука, є найбільшим містом штату Аляска. Залив названий на честь англійського мореплавця Джеймса Кука. Вважається, що він саме сюди приплив під час своєї третьої подорожі і склав перший опис цієї землі. Сюди прийде і Zaandam після дводенного відвідування Національного парку. Ви зможете постояти у Eisenhower Alaska Statehood Monument - погруддя президента Ейзенхауера, прогулятися по Imaginarium - науково-технічного музею і відвідати Chugach State Park, що охоплює безліч гірських схилів, він славиться величезною кількістю першокласних туристичних стежок всіх рівнів, майже недоторканими гірськими лісами і безліччю спортивних центрів в околицях.

Анкоридж

За Анкорідж піде низка живописних міст Аляски, таких як Сьюард, Хейнс, Джуно, Кетчікан, яка завершиться Ванкувером в Канаді. Якщо Ви ніколи не були в західній частині світу, це саме той регіон, де варто почати свої подорожі.

Отже, нагадуємо, круїз пропонується з 7% знижкою. Знижки по акції і знижки за програмою для постійних клієнтів срібного і золотого рівнів не підсумовуються. Чекаємо Вас у нас в офісі, приходьте за Вашим подарунком!

Коментар круїз-експерта Дмитра Рудницького:

« Круїзи з Holland America Line - це зовсім інший рівень відпочинку, особливо в круїзах. Якщо Ви хочете відчути різницю класу «Преміум», Вам обов'язково треба познайомитися з кораблями Holland. Відмінне харчування, вишуканий дизайн інтер'єрів, відмінне обслуговування, щирі посмішки на обличчях і відчуття, що Ви не дарма платите за свою відпустку ».

Відмінне харчування, вишуканий дизайн інтер'єрів, відмінне обслуговування, щирі посмішки на обличчях і відчуття, що Ви не дарма платите за свою відпустку »

Новости